Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė costa
#48481 Aš turbūt kažkokia nesuaugus-nesubrendus-suvaikėjus, nes man labiausia patinka skaityt vaikams skirtas knygas. Toli gražu ne visas, bet tarp jų galima rast išmintingesnių už pačią Bibilją.
Dievinu Mikę Pūkuotuką.
Katherine Paterson "Smarkuolė Gilė Hopkins"
William Saroyan "Tėti, tu keistuolis. Mama, aš tave myliu"

Man jos tarsi gaivus vėjelis nuvargusioms smegenims :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
costa rašė:Aš turbūt kažkokia nesuaugus-nesubrendus-suvaikėjus, nes man labiausia patinka skaityt vaikams skirtas knygas. Toli gražu ne visas, bet tarp jų galima rast išmintingesnių už pačią Bibilją.
Dievinu Mikę Pūkuotuką.
Katherine Paterson "Smarkuolė Gilė Hopkins"
William Saroyan "Tėti, tu keistuolis. Mama, aš tave myliu"

Man jos tarsi gaivus vėjelis nuvargusioms smegenims :)

Ir aš dievinu vaikiškas knygas. Lindgren, Tove Jansson, Gianni Rodari. Daugybę kartų skaičiau. O "Kalio Bliumkvisto nuotykius" vaikystėj mokėjau mintinai. :super
Vartotojo avataras
Parašė costa
#49102 Anna Gavalda "Aš noriu, kad manęs kas nors kur nors lauktų".
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#49606 Man patiko nenseniai skaityta Vandos Juknaitės "Tariamas iš tamsos". Labai šviesi knyga. Ten pokalbiai su vaikais, ypatingų likimų vaikais.

Ypač įstrigo viena frazė:
V. J.: Kaip tu manai, kodėl taip daug žmonių nevertina gyvenimo?
Loreta: Gal jie nori kažko daugiau už gyvenimą. Bet už gyvenimą daugiau nieko nėra. Nėra nieko daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#49614 aha, Juknaite daug kam palieka sviesu ispudi
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#51258 kai perskaiciau knyga pavokta vasar ( man tada buvo kazkur 13m ) ji mane kazkaip pakeite , lb gera knyga =)
Parašėnegative
#52090 Beveik visi pamini "Prozaco kartą". Skaičiau, kai pačiai labai sunku buvo, patiko. Filmas pasirodė visai nevykęs. Šiek tiek ir pakeista kai kas buvo. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52092 Filmas tikrai visiškai nevykęs. Iš viso surinkčiau gal tik kokius penkis statytus pagal knygą ir tos knygos vertus filmus. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#65281 Netyčia per anksti ištryniau Luko pasisakymą apie knygas, tai bus be quote, tik šiaip nukopinta:

Lukas:
Na kadangi jau esu cia noriu pasidalinti informacija apie literatura kuri galetu Jus biciuliai sudominti.

Taigi pirmoji knyga "Žarijų duobės" - tai vieno garsiausių Lietuvos pschoanalitiku paregta knyga apie žmogaus psichologijos raida.

Ši knyga leidzia pasinerti i kiekvieno ismusu praeities isgyvenimus.
Plačiai nagrinėjamos priežastys kodel gi mes sergame šia liga ir kas lemia jos pagerejimus ir palogejimus.

Noriu Jums biciuliai pasakyti kad publikuosiu knygas kurios leidziamos butent moksliniu pagrindu o ne tas kur per 7 dienas uzdirbt milijona.

Gaila bet tokiu knygu Lietuvoje leidziama labai nedaug.....
Parašė Kal-el
#89644 Joseph Murphy "Jūsų pasąmonės galia". Verta susipažinti, kad būtume atsparesni visuotiniam brainwashingui, t.y. smegenų plovimui visokiais prietarais, stereotipais, `(ne)abejotinom tiesom` ir t.t.
Parašė Kal-el
#90139 Gal geriau perskaitykime `Manipuliacijos vadovas padoriems piliečiams` : D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#90193 Nesu skaičiusi to vadovo, bet šiaip jau labai daug visko prisiklausiau apie šitą knygą. Dabar labai negražiai padarysiu, nes sakysiu kažkokią nuomonę nė neskaičiusi, bet ten mokoma gražiai gyventi, tik tuo pavadinimu nukreipiama ne ta linkme, kuria reikia. Žodis manipuliacija man labai jau iškrypėliškai skamba. Nu, bet čia tik man gal. =)

Vis tiek knieti perskaityt tą vadovą. :?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#90526 Nieko joje depresyvaus. 1984 gerokai baisesnė.