Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#49429 Neliudek, is po debesu visada susvinta saule... taip ir Dievas, ims viena diena ir pasirodys tavo gyvenime :jap
Vartotojo avataras
Parašė Dead
costa rašė:Ai, tiek to, man turbūt nelemta pažinti-pajausti-ar-kaip-kitaip subendrauti su Dievu :(

nera tokio dalyko kaip "lemta" , "nelemta"
Yra tiesiog taip: "noriu" , " nenoriu"
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Dead rašė:
costa rašė:Ai, tiek to, man turbūt nelemta pažinti-pajausti-ar-kaip-kitaip subendrauti su Dievu :(

nera tokio dalyko kaip "lemta" , "nelemta"
Yra tiesiog taip: "noriu" , " nenoriu"

Siuo atveju noriu patikslinti - musu dimensijose taip - sutinku .-Bet visatoje galioje vienas ir vienintelis TAIP
O tai reiskia, jei mes sakom ne-noriu, mums suteikiama.Jei mes sakome noriu - mums suteikiama.Visata nepripazysta dalelytes NE.
Gal todel yra sakoma - ziurekit ko prasot, nes bus suteikta/duota
Todel yra begalo svavrbu sekti savo mintis, sekti savaji vidini dialoga, nes visata pagauna kiekviena musu sirdies virptelejima
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#49601 siaip jau kokius du metus bazinycioj nesrodiau :lakstau
ir vel pradejau tiket i ta dieva ( suprantat mane tos bazinycios blogai veikia) tai va sn sededama vonioje ir zedama i zvakes liepsna , kalbejau su dievu :lol: aisku musu deloge buvau tik as. nors man tos bangos uzeina ir praeina , bet tiket kazkuo visai geeeera =)
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#49688 Tai tose baznyciose nk gero , kad tiketum dievu nebutina i ta davatku lizda eit
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Dead rašė:Tai tose baznyciose nk gero , kad tiketum dievu nebutina i ta davatku lizda eit

man net palengvejo :lakstau :D
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#49713 Tai labai naturali busena.man taip pat budavo baznycioje darosi bloga ir ypac per pakylejima.I Baznycia seniai nebevaikstau, juolab kad cia US tokios man iprastos ir nera.
O blogumas fizinis jauciasmas tada kai bendroji malda sukelia dazniu gusi, banga, kuriu neatitikimas yra jauciamas jauteresniu zmoniu.Tokiu pojuciu tenka isgyventi ne tik baznycioje, buna minioje zmoniu, restorane, susibegimuose, renginiuose, tad jei nebunu pasiruosusi, tai ir neinu, nes fizizskai blogai jauciuosi, darosi silpna, temsta akyse ir t.t.
O su Dievu ir as kaip tu - kai pajuntu kad norisi, tai ir bendrauju.Tai geriausias budas susivokimui ugdyti.Labai saunu:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#52492 Ieskojau medziagos diskusijos tesiniui ir radau stai ka -

Kokia prigimtis GERIO ir BLOGIO ?

GERIS yra tai ko tu sieki ir gauni.

BLOGIS yra bet kokia kliutis tavo siekiu issipildyme

Jei pakeistume zodi "GERIS" i zodi "DIEVAS" ir "BLOGIS" i zodi "VELNIAS" ka gautume tada?

Kalbant apie DIEVA, jis suvokiamas septyniomis pakopomis

Ar kada pagalvojot, jog yra 7 dydziosios nuodemes?
Yra septini sakramentai
Septynios dienos savaiteje.

Yra septynios chakros, kuriu lokacine vieta sutampa su fizinio kuno liauku issidestymu.
Tam kartui tiek.Idomu , kokiu minciu jus turesite
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Auksinezuvele rašė:Ieskojau medziagos diskusijos tesiniui ir radau stai ka -

Jei pakeistume zodi "GERIS" i zodi "DIEVAS" ir "BLOGIS" i zodi "VELNIAS" ka gautume tada?

Yra septini sakramentai

Yra septynios chakros, kuriu lokacine vieta sutampa su fizinio kuno liauku issidestymu.

fainiai =)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#53431 dievas i mano givenima staigiai ieina bet da staigiau iseina :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
yze rašė:dievas i mano givenima staigiai ieina bet da staigiau iseina :roll:

O KOLDE?
Kas vyksta ar ivyksta, kad taip nutinka?
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:Ieskojau medziagos diskusijos tesiniui ir radau stai ka -

Yra septini sakramentai

7- magiskas skaicius.
Geris ir Blogis palaiko vienas kita jie neiiskiriami. O jei jau kalbant apie geri kaip nora kazka pasiekti ir tikrai pasiekti , tai visalaika tame geryje atsiras blogis.Kipa sakant , "Gerais norais ir pragaras gristas"
Dieva galima paaiskinti ir suvokti , dvejybe , trejybe ir visu galiausiai ketverybe, kuria sudaro dvejybe ir trejybe visumoje.
Keliaujant okultizmo keliu yra 7 privilegijos.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#53838 O kaip okultizmas susietas su Dievu?
Ir kodel 7 yra isskirtinis ir ipatingas ksaicius?
IR dar- kodel geris neatsiejamai susyjes su blogiu?
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:O kaip okultizmas susietas su Dievu?
Ir kodel 7 yra isskirtinis ir ipatingas ksaicius?
IR dar- kodel geris neatsiejamai susyjes su blogiu?

Todel , kad okultizmas moko pazinti tiesa,neklysti , ir sutapti su neisvengiamai neklystanciu ir potingu protu t.y. Dievu ,kad pats taptum kaip jis, o ne, kad jam melstumeis ir garbintume su ta mintimi , kad niekada nebusime tokie patus kaip jis.Dievas tiesiog yra ptotas pasireiskiantis trimis asmenimis ir isreiskiamas ketverybe.
Is dalies okultizme Dievas yra panasus i krikscioniu ir kitokio meslo Dieva, bet tik is dalies.
Ta septyneta galima aiskinti lb ivairiai , nes jis susideda is trejybes kol i visuma sueina kaip ketverybe , panasiai kaip yra aiskinamas Dievas.
Toliau..visur yra pusiausvyra, kekvienas padarytas veiksmas turi neigiama arba teigiama atoveiksmi kuris pasireiskia ivairiuose plotmese.
Tas pats ir su gerio siekimu, kai sieki gerio butinai atsiras blogis, jie negali vienas be kito...Va yra puikus pavizdys.
"Jeigu Setono skydas nebutu sustabdes Mykolo ietes,angelo jega butu pradingusi tustumoje arba butu turejusi pasireiksti begaliniais griovimais, nukreiptais is virsaus i apacia.Ir jeigu Mykolo koja nebutu sukliudziusi Setono zengimui i dangu, sis butu nuvertes nuo sosto Diev arba labiau tiketina, pats butu pradinges neisnatuojamose aukscio gelmese.Vadinasi, Setonas reikalingas Mykolui , kaip pjedestalas statulai, ir Mykolas reikalingas Setonui kaip stabdis garveziui." Taip viska aiskino E.Levis, jis duoda puiku pavyzdi kaip geris be blogio ir blogis be gerio negali apseiti ir yra vienas kitam reikalingi.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#54062 Zinai kas mane stebina ir zavi tuo paciu, kad tu puikiai suvoki Dieva, bet - ko man truksta okultizme tai atsvaros, to tasko, kada nebesvarbu kas su mumis vyksta, mes vistiek esame saugus arba religiskai tariant - isganyti