Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau, kad rinkausi šuniuką iš daugybės šuniukų. neveislinių. norėjau išsirinkti tokį, kuris augtų didelis ir būtų panašus į veislinį. išsirinkau rudą. tada vėl buvau maža mergaitė ir kažkur važiavom su tėčiu, šuniukas apsisiojo tėčio lietpaltį.

Prisiminimai tave vercia jaustis nesaugia.Bet nebijok juos isgyventi.Pasamoneje turi suvokima kas esi ir ka darai, tik nesileisk ego bauginama.Ruda spalva yra zemiskumo ir isizeminimo spalva.Kadangi tau jo truksta, todel issirenki ruda suniuka, kuris isikuria tecio/pasamones simbolis - plosciuje.O ploscius siuo atveju tau saugumo, kurio truksta simbolis
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
DoubleMama rašė:na ir naktelė...
apsidrabsčiau save (atsiprašau) šūdais...
iš lėkštutės...

NA ko dabar taip? Sudai nera pats blogiausias dalykas.Buk sau atydesne, palepink save, pamegink sumazinti stresa iki minimumo nevertindama situacijos arba padeties ir viskas bus gerai
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:kazkur dingo musu Auksinezuvele,bet vistiek rasau ka sapnavau:kad lygtai mociute lyg kokia sena moteris sutvarkiusi kapus ejo namo ir pamaciusi mane liepe eiti i kapines ir paimti uz tvoros uzkritusias siuksles ar dokumentus,as supykusi einu i tas kapines pro grazia pieva ir matau ismetytas koines,batus ,nuejus i kapines matau neuzdengtus karstuose vyrus mirusius ,o vienas pradejo juoktis ir keltis is karsto,as pasileidau begti ir saugdama visiems pasakojau ka maciau ,ir niekas manim netikejo ,apkalbinejo ir juokesi.

Jau gryzau... :flo

as kaip ir jus isgyvenu tai pokycius, tai pakilimus, tai nuopuolius...kaip sakoma - kaip danguje taip ir ant zemes...lol
Geras sapnas tavasis, teigiami simboliai.Kapines sapnuojam tada , kada isgyvenam pokycius, o pokyciai ima vykti, kai senasis gyvenimo budas, stilius nebeatitinka musu poreikiu ir esam priversti ieskoti iseities.Batai, kojines, visa siejasi su poziuriu i pasauli, i gyvenima.Kadangi jie ismetyti, turi ideti pastangu ir juos surinkus sudelioti viska i vietas, tada ir aiskiau tau pataps kas tu esi ir kur eini, bei ka cia veiki.Tai matosi is simbolio apie dokumentus.Tai va - pimyn, drasioji siela tik i pergale :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#49092 Smagu ,kad vel tu su mumis :wink: tikrai buvau pasigedusi taves,o grybaut nebeisiu jai tu sakai :x
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#49121 Labai dėkoju ir aš! =) O su Angelu Sargu susitikus nebuvau, tik kartą vaikystėj jis man miegančiai paglostė skruostą. :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#49329 Jumoriste tu Oksana... grybai nera pats teigiamaisuais simbolis, bet kad jau nebeisi tai ir nerasysiu apie juos :D
Puiki patirtis, pasnekink ji ir dabar.Buna, kad augdmai mes praradnam nesamoningai rysi, bet jie istikimai musu l;aukia, tik reikia pasnekinti:)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#49462 Dar keli sapnai kurie istrigo mano galvoje :
Sapnavau gražią moterį nuogą kuri galėjo gyvent tik vandenyje, ir sapnavau save ir kad aš irgi galėjau gyvent tik vandinyje , vandent telkinyje buvo vandens pabaisa kurios mes nebijom labai , beplaukiant mums tuneliu ją pagrobė žmonės daryti visokiems eksperimentams. Virš tuneliu buvo žmonių laboratorija .. Aš atsiklausiau kažkokių žinių kad ketinu susprogdinti tą tunelį ir išgelbėtį moterį , sprogdinti ir kariauti su tais žmonėmis padėjo vandens pabaisa , pavirtusi lyg į drakoną . viskas aplinkui sprogsta aš apžergęs vandens pabaisą. Sapno pabaiga

VAndens simbolis yra musu emocijos.NEsamoningai tu zinai ka turi daryti, bet protas neleidzia isiklausyti i save, todel tunelis jau simbolizuoja laikotarpi kai turi isgyventi tai kas susikaupe, kitaip negalesi laisvai gyventi.Drakonas siuo atzvilgiu yra ilgaamziskumo simbolis.

Sapnavau kad mano šeima gyvena universiteto bendrabuty , išėjom kartu su mama vėlai vakare į lauką ir lauke už kampo susitikom su mano tėvo broliu kuris yra alkoholikas , tada jis pasikesimo mamą nuskriausti (t.y nušauti su pistoletu) , tai jį atėmiau iš jo ir grumtynių metu jį nušoviau ..Mama grįžo namo(bendrabutį) , o aš ėmiausi tvarkyti lavoną , kai jį paėmiau temti link negyvenamo namo pamačiau kad iš jo iškrito keli kaulai kurių nepaėmiau ..Nutempęs į negyvenamą namą jį aš visą sudeginau liko tik rubų dalys , ir pakišau po dulkėtu kilimu. Tėvas sužinojo kad nušoviau jo brolį ir labai supyko todėl išvažiavo . Policija ieškojo žmogžudžio bet taip ir nerado , kadangi yrodymų nepalikau , bet mane vistiek tardė bet nenuteisė .sapno pabaiga

Tavyje daug sukaupto vidinio pykcio, kuri ismokai profesionaliai kontroliuoti ir paslepti tiek nuo saves tiek ir nuo aplinkiniu.Saudymas, deginimas yra vidines agresijos simboliai.Marko-7 nezinau kaip dar aiskiau parasyti, kad gyventi vidujai sukaupus pykti, nieko geresnio kaip depresija ir nesualuksi :(

Sapnavau namus , kad sėdžiu ant laiptųu tik tie laiptai kažkiokiam medyje , labai aukštai . Be manęs yra daugiau žmonių kurie pasiėmė obuolius nuo mežio( kurių ant mežio buvo labai nedaug) aš ir norėjau būtent tokio obuolio , nors aplinkui buvo kitokos rūšies obuolių ir juos valgo . Vienas žmogus nukrito ir kažkaip aš ir išsigandau kad galiu nukristi , juokais mane pastūmė žmogus prie laiptų krašto , aš supykau todėl jį prispaudžiau prie laiptų atromos jam sukėliau skausmą kurį regis ir pats jutau , tada saugiai atsisėdau . sapno pabaiga

Obuolius sapnuoja daugelis zmoniu paskutines dvi savaites.Tai nuodemingumo simbolis, tai mokslo simbolis - ka noriu pasakyti, kad tavo pamoka ta, jog tu skriaudi save ir manai, kad tai tik tavo reikalas - deja- labai klysti.KAip prispaudes ta zmogeli prie laiptu atramos isgyvenai jo skausma, taip skausma isgyvena visi tie, kuriems tu rupi, nors isdidumas tau sako kai ka kita
Paskutinį kartą redagavo Marko-7 2008 06 18, 16:35. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#49501 O as sapnavau siandien kad verkiu sapne ir verkiau nemazai o paskiau su kunigu kalbejausi. Galiausia paskiau kazkokios fantazijos prasidejo dainavau ir t.t. nelabai pamenu, ka cia reiskia?
Vartotojo avataras
Parašė costa
#50945 Sapnavau, kad išsiskyrė mano pažįstami, kurių tarpusavio santykius šeimoje aš laikiau idealiais. Sapnas buvo toks tikroviškas, kad net atsibudus ryte turėjau gerai pagalvot, ar tai ne tiesa.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#51081 Sapnavau kad esu šuo ir mane puolė šunys su kuriai aš buvau , bet aš akimirksniu perkandau jiems gerkles, ir patebėjau kad vienas šuo dar yra gyvas tai nusprendžiau išgelbėti jam gyvybe nutęsiau kur jam padės (pas žmones), Tada aš būdamas šuniu susitikau regis save ant didelio sniegu padengto kalno.
Vartotojo avataras
Parašė era
#51817 Sapnavau labai įdomų sapną. Jam jau beveik savaitė laiko, o aš vis jį taip pat aiškiai prisimenu..
Sapnavau, kad nusileidau į rūsį po savo namu (realybėje jo nėra).
Rusys siuo atveju simbolizuoja tavaja vidine bukle, tavaji vidu, tai kaip zmones iprate sakyti - dusia...lol

Ten buvo kažkoks kambarėlis. Langai baisiausiai apmusiję. Nešvaru.
TAi tavieji isgyvenimai, prisiminimai, tai tavasis vidus.Ko nesuvokiam realiai, ta per simbolius i pavirsiu dazniausiai iskelia pasamone.Kitu atveju begalo sunku islikti

Buvo stalas,
stalas simbolizuoja vieta, kur mes atsisede valgom - kalba eina apie dvasini maista.Kaip matai vaizdelis ne koks...:(

nukrautas vyno buteliais, skardinėmis, peiliais, švirkštais dešinėj purvina lova, šalia toks gultas, kaip pas dantistus būna, tik be visų tų prietaisų, kabančių virš galvos. Prie stalo sėdėjo apsirūkiusi seselė. Stamboka. Aš atsisėdu/atsigulu į tą kėdę.
Kedes simbolis rodo, jog esi issekusi, pavargusi

Ištiesiu dešinę ranką, nors sesutė man iš kairės. Duodu kraujo. Ji taip iš peties užsimoja ir duria švirkštą man į alkūnės lenkimą.
Simboliai parodo, jog yra problemu santykiuose su vyriskiais - tai gali buti seimos nariai, bet gali buti ir pasaliniai zmones. Daug sukaupta agresijos ju atzvilgiu, kas sukelia pretenzijas, o jos blokuoja naujos kartos atejima.

Vietoj to, kad trauktų, spaudžia. Man apsvaigsta galva, atsiranda nerealus spaudimas smegenyse. Iš paskutiniųjų kaire ranka kažkur jai pabaksnoju, norėdama parodyti, kad man blogai. Ji ramiai baigia darbą, atšlyja nuo manęs. Šiaip ne taip atgaunu kvapą. Susiėmusi už rankos šiaip ne taip iššlitiniuoju iš rūsio. Išeinu į lauką, atsigulu ant žemės terasoje. Šviečia saulė. Mano berniukas man iš kairės.
SI sapno dalis rodo tavo santyki proto su pasamone. Saules simbolis rodo praregejima, situacijos suvokima.

Tėvai sėdi prie sienos. Kalbamės apie kažką malonaus, daug juokiamės. Staiga suskmba mano telefonas. Jis mėtėsi ant žemės šalia manojo berniuko."Pergulu" jį, kad pasiekčiau, atsiliepiu.
Bet koks bandymas naudotis sapne telefonu simboliskai aiskinamas kaip rysys proto su pasamone ir vidiniu Uakstesniuoju As

Skambino dėl kažko labai svarbaus. Aš atsistoju, nulipu nuo terasos ir einu per kiemo žolę. Toje vietoje, kur dabar auga viena vienintelė rožė, buvo suformuotas ratas iš jų. Juodžemio apskritimas, iš kraštų ribojamas rožių. Tokių gražių, raudonų.
Zoles simbolis prasyte prasosi atgaivos sielai, ramybes ir tvarkos santykiuose. Apskritimas zenklina stabiluma primosios chakros arba nebloga isizeminima

Kalbėdama ėjau tiesiai per tą apskritimą. Pirmąją gėlių juostą įveikiau net negalvodama. Kai reikėjo išlipti, kairės kojos mažasis pirštelis užsikabino už spyglio. Parktitau ant žolės. Niekaip negalėjau išsivaduoti.
Simboliskai tai pavadinciau vidiniu konfliktu

Pradėjau savo berniuko prašyti pagalbos, o žmogus, kitam ryšio gale pamanė, kad tai jam šaukiu "Padėk, padėk, negaliu paeiti..". Teko pašnekovą nuraminti, kad čia ne jam. Aiškinu, kad viskas gerai ir jaučiu, kaip Jis pribėgęs vaduoja mano mažąjį pirštuką.

Mazasis pristukas simbolizuoja pusiausvyra ir grakstuma - kojos simbolizuoja ejima per gyvenima.Ar gali pridejusi ranka prie sirdies pasakyti, kad gyveni pusiausvyroje ir su grakstumu, maloniai, ar jautiesi laiminga?
Greitai ir neskausmingai tai padaro ir leidžia kalbėti toliau. Kai baigiu, grįžtu į terasą, o ten mama stalą neša.

Siuo atzvilgiu jei Berniukas arba pasamone tau padejo issivaduoti is situacijos, mama/protas, nesa nauja stala, kuris jau simbolizuoja naujus ivykius ir problemas. (Sveciai)

Atvažiuos svečių. Kažkoks dėdė iš Lietuvos šiaurės vakarų. Ieinam į namą ir vietoj dabartinės virtuvės ten kažkoks kambarys. Diiidelis toks ir tamsus. Jis tarsi į dvi dalis padalintas. Bet ne tiesiogiai, o energetiškai. Kairėje sustatyti trys stalai, dešinėje tušča.
GAliu tik pakartoti, nes akyvaizdziai karmines "bedos" ateina is moteriskosios gimines puses.As nezinau kas tai yra, tai tau paciai tai atrasti, bet viena zinau, kad jei ismoksi gyventi ir vadovautis sirdies balsu arba intuicija, gyvenimas susitvarkys.
Prie tolimiausio stalo sėdi būrys žmonių. Visi valgo, geria (ne alkoholinius gėrimus). Mes su Berniuku prisijungiam, bet greit pasidaro nuobodu ir mes pasiėmę po limonado stiklinę nueinam prie pirmojo stalo, ant kurio sudėti sausainiai.
Simboliai rodo, jog truksta "gyvenimo saldumo" kas yra zenklas, jog nerandi savyje laimes.Atminkim, jog kitas musu nepadarys laimingais.MEs patys turime tuo pasirupointi

Kažką šnekučiuojamės. Paskui atsistoja mano mama ir klausia to dėdės. "Na, tai kaip tau mano šeima?" Tuo sapnas ir užsibaigė.
Sapnavau labai įdomiai. Pirmu asmeniu, bet paraleliai viską mačiau ir iš šono. Labiau iš šono buvo tada, kai ėjau per rožyną ir kai valgėm.

Va, kiek prirašiau.. Būsiu labai dėkinga, jei paaiškinsi, ką visa tai galėtų reikšti..? Ypač tas mamos klausimas. Ačiū iš anksto..

Siuo atveju yra panasu, jog sugebi sapnuoti samoningai
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51820 sapnavau, kad įsimylėjau mirtį. įtariau kas tas vyras, bėgau nuo jo, bijojau, bet vistiek klaikiai mylėjau. po to kai jis buvo demaskuotas ir isvytas is miesto, kazkuri laika tiesiog negyvenau, buvau akloje tamsoje. kol karta laikant universitete egzaminus jis vel atejo, vel vsi zmones stojo i kova ir ji nuzude, tam kad nebegriztu, o as tada uzsirakinau savo kambary, isileidau tik viena drauge, ir kai uz duru stovejo daugybe zmoniu, norinciu man padet ir mane palaikyt, o as tik klykiau, kad paliktu visi mane ramybeje ir vijau juos visus nuo duru.

po to iskart sapnavau kita sapna, vel panasus vyras, tamsi oda, juodi plaukai, rudos akys. jis mane visa laika musdavo, o as visa laika maldaudavau to nedaryt. galiausiai viena diena, jis atejo manes atsiprasyt. ir as atleidau, nes niekada ko gero net nepykau.

stai kokie mano sapnai, seke iskart vienas po kito ta pacia nakti =)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#52008 Sapnavau vaiduoklius , kad atsikraustėm į vaiduoklių namą , op atsikrausčiau ir dar keletas žmonių mano šeimos nebuvo..Ten gyvenu vaiduoklių šeima kuri buvo gerenoriškai nusiteikusi ir su mumis bendravo . Tik va tose apylinkėse gyveno labai galingas ir blogasvaiduoklis kuris mus į kalinu tam vaiduoklių namę , kažkokiu būdų gerieji vaiduokliai apsėdo musų pažįstamus vaikus ir jų pakalba bandė pasakyti kad mes bėdoje
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#52150 Atsiprasau visu, kad nesugebejau iki siol aprasyti simboliu jusu sapnuose.Buvo tam tikros priezastys.Siandie skemadienis tad pasinaudosiu proga islketi is miesto, bet gryzusi, o ir rytoj, padirbesiu prie jusu sapneliu...dekui, kad suprantat:)
Vartotojo avataras
Parašė era
#52172 Aš jau buvau truputį sunerimusi.. Retokai beužmatau Jus forume.. Arba tiesiog skirtingose temose būnam..