Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#9785 nu gal ir tavo tiesa...reiks po kaledu pagalvoti. nes baigiu isprotet per morcius.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:kiek kainuoja katę nuo morčiaus paskiepyt?

Ar ne paprasciau patykoti kur pire siukslines katina? Tada ji isskalbti... ir stai... katei dzentelmenas... :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#9808 o ka su kaciukais daryti?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52280 Tai ką sraigės daro žiemą???
Vartotojo avataras
Parašė era
#52281 Sulenda į kiautą, užseilėja išėjimą, ten pasidaro plėvelė, kad vabaliukai nelįstų.

Ir miega.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52282 Tai jos ant žemės lieka? Ir leidžiasi sniegu užklojamos? Ar kur nors sulenda į žemę? O jei jos ant žemės, kodėl žiemą nė vienos nesimato, kai sniego nebūna?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52283 O jum neatrodo, kad balandžiai rengia kokį tai sąmokslą prieš žmoniją? Man jie tokie įtartini. Visi kaltina ten visokias kates, žiurkes, beždžiones, delfinus PROTU, bet man atrodo, kad balandžiai yra patys protingiausi, nes jie tokiais idiotais visada apsimeta. :bloga Ir man atrodo, kad tas apsimetimas turi KOKĮ TAI NEDORĄ TIKSLĄ. :bloga Apsimesdami idiotais jie mus seka VISAME MIESTE ir renka informaciją, ir daro išvadas, ir rezga savo planą. :bloga Ir kur tik einu, jie mane STEBI. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#52287 ne, jie taves nestebi. ju tik tokios zvairos akys, todel ir susidaro ispudis, kad jie stebi.
Parašėnegative
nulis rašė:O jum neatrodo, kad balandžiai rengia kokį tai sąmokslą prieš žmoniją? Man jie tokie įtartini. Visi kaltina ten visokias kates, žiurkes, beždžiones, delfinus PROTU, bet man atrodo, kad balandžiai yra patys protingiausi, nes jie tokiais idiotais visada apsimeta. :bloga Ir man atrodo, kad tas apsimetimas turi KOKĮ TAI NEDORĄ TIKSLĄ. :bloga Apsimesdami idiotais jie mus seka VISAME MIESTE ir renka informaciją, ir daro išvadas, ir rezga savo planą. :bloga Ir kur tik einu, jie mane STEBI. :bloga

:D :super
Parašė autumn
nulis rašė:O jum neatrodo, kad balandžiai rengia kokį tai sąmokslą prieš žmoniją? Man jie tokie įtartini. Visi kaltina ten visokias kates, žiurkes, beždžiones, delfinus PROTU, bet man atrodo, kad balandžiai yra patys protingiausi, nes jie tokiais idiotais visada apsimeta. :bloga Ir man atrodo, kad tas apsimetimas turi KOKĮ TAI NEDORĄ TIKSLĄ. :bloga Apsimesdami idiotais jie mus seka VISAME MIESTE ir renka informaciją, ir daro išvadas, ir rezga savo planą. :bloga Ir kur tik einu, jie mane STEBI. :bloga

Nuli, kiba Gavelio persiskaitei? :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52347 Eeee... Koks dar Gavelis? Aš jo tik džiazą ir pokerį prieš šimtą metų skaičiau, nieko neatsimenu. O ką jis turėjo prieš balandžius? Balandžiais, kaip ir visais paukšteliais ir lelijėlėm, Dievas pasirūpins. Tai ką aš čia dabar plagiatą padariau? Košmaras! Nekenčiu šito amžiaus, kada nieko doro nebegali sugalvoti. Vis atsiras koks Gavelis nusikėlęs laiku į priekį, paskaitęs tavo rašliavą ir grįžęs į savo laiką ir nuplagijavęs. Kaip tam anekdote: sapnavau, kad parašiau labai labai gražų eilėraštį, o pabudęs sužinojau, kad tokį jau yra parašęs Puškinas. Nežinau, kas čia juokingo, čia labai graudu.

O štai ką apie tai mano Sarah Kane:

Last in a long line of literary kleptomaniacs
(a time honoured tradition)

Theft is the holy act
On a twisted path to expression
Parašė Praeive
#52691 Sveiki, kažin ar čia rašau, bet nesu tikra kur tiksliai reiktų: dovanoju meilią, tvarkingą, gražią katytę, 2 mėnesiai, trispalvė, margai-raina, katytės mama jau beveik išmokė ją peles gaudyti, jei kam tas aktualu: )
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#67922 Gal žinot, kaip vadinasi toks gyvūnas:
Jis yra primatas, bet iš veido nepanašus į beždžionę. Nedidelis, gal kokie 2kg. Turi diiiiideles apvalias akis, berods geltonas. Veidas apvalus, nosytė maža. Kailis pilkas, trumpas.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67925 Pagūglink visus primatus. :)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#67926 Tingiu.