- 2008 06 30, 16:04
Neseniai sapnavau štai taip: prasidėjo koks tai karas, aš parbėgu į namus ir skubiai kraunu į kuprinę visokius daiktus, kurių man gali prireikti: rūbai, maisto atsargos, vanduo, baterijos, peilis, etc. Ir vis lakstau po namus, ir galvoju, ko čia dar galėtų prireikti. O po to sapnavau, kad pažiūriu pro balkoną, o ten pilna pieva visokių šunų. Ir žiūriu, kad tarp jų daug niūfaundlendų, ir skaičiuoju juos, ir šaukiu mamą, kad pažiūrėtų į šitą stebuklą, kad jų 7 ar gal 9 (jie ten labai maišėsi, niekaip negalėjau suskaičiuoti). O po to vienas jų atsirado mūsų balkone, ir aš jį visaip išgniūsyjau, išmylavau, o pabudus galvojau, kad čia štai mano šuo mane aplankė.
O šiąnakt vėl sapnavau, kad artėja koks tai uraganas, toks didžiulis sūkurys oro ir lietus, ir man reikia iš vieno namo perbėgti kažkur toliau, ir aš vėl bandau susirinkt daiktus, kurių man galėtų prireikti. Ir vėl ieškau maisto, rūbų, muilo, etc. Vis ruošiuos kokiam tai pavojuj. O po to žiūriu pro langą, kad audra jau atėjo, ir kruša ledo gabalais mirtinai užkapoja žmones lauke, o aš iš šito namo jau pavėlavau išeiti.
sleep with a dog and rise full of fleas