Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 11 13, 20:27
na, aš jau beveik 3 metai lankau. tiesa - du depresijos pagilėjimo periodus ir dar vieną laikotarpį (nelankiau 4 mėn) galima išmesti. tai normalaus laiko išeis pusantrų metų.
- 2007 11 18, 19:49
o čia iš kokios knygos? aš šitą posakį jau keletą metų žinau, labai jis man patinka. o vat iš kokios knygos, nžn internete kadais perskaičiau
Agni rašė:vakar vienoje knygoje perskaičiau gerą frazę: žiurkių lenktynių esmė yra ta, kad net jas ir laimėjęs, vis tiek esi tik žiurkė
o čia iš kokios knygos? aš šitą posakį jau keletą metų žinau, labai jis man patinka. o vat iš kokios knygos, nžn internete kadais perskaičiau
- 2007 11 23, 15:18
Kai viskas uzknisa... depresijos visokios ir t.t... mano galva, reikia ziureti tik komedijas... ne kvailas, aisku... Tik kad jas dabar rodo tokias, kad nuo ju dar didesne depresija apima... ir klausytis roka... rokas islaisvina... ir apskrtiai, reikia ka tai daryti, kad pavasaris greiciau ateitu...
- 2007 11 23, 15:52
village? mačiau ir aš.. bet tikėjausi kažko geresnio
Agni rašė:aš vakar žiūrėjau siabo filmą "kaimas". aišku, prie depresijos kažin ar jis labai tinkamas. bet mane sukrėtė filmo tobulumas, aktorių vaidyba ir minties genialumas. filme nebuvo nei lašo kraujo.
village? mačiau ir aš.. bet tikėjausi kažko geresnio
- 2007 11 23, 16:00
niu taip, tu gi siaubakus mėgsti
aš tai irgi vis pažiūriu karts nuo karto, traukia kažko, bet mano nervai jau taip būna įtempti tokių filmų metu... niu, žodžiu, man geriau būtų tokių nežiūrėt
aš tai irgi vis pažiūriu karts nuo karto, traukia kažko, bet mano nervai jau taip būna įtempti tokių filmų metu... niu, žodžiu, man geriau būtų tokių nežiūrėt