Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
#52196 Aš sapnavau, kad mirė mano mama ir kad aš jos gedžiu. Nors realybėj taip nebūtų.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Aš sapnavau, kad mirė mano mama ir kad aš jos gedžiu. Nors realybėj taip nebūtų.

Greiciausiai tik todel, kad nebutu, sapne ir isgyveni gedula. Tai vidines , nesuprastos taviosios pastangos susibalansuoti.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Sapnavau vaiduoklius , kad atsikraustėm į vaiduoklių namą , op atsikrausčiau ir dar keletas žmonių mano šeimos nebuvo..Ten gyvenu vaiduoklių šeima kuri buvo gerenoriškai nusiteikusi ir su mumis bendravo . Tik va tose apylinkėse gyveno labai galingas ir blogasvaiduoklis kuris mus į kalinu tam vaiduoklių namę , kažkokiu būdų gerieji vaiduokliai apsėdo musų pažįstamus vaikus ir jų pakalba bandė pasakyti kad mes bėdoje

Marko, mane zavi tavasis entuziazmas... :D

Tokiuose deriniuose vaiduokliai simbolizuoja musu vidines savybes.Piktukai- seselines, o geruciai - teigiamas.Tai tavo paties vidine kova.Akyvaizdziai vidujai supranti, kad geriausia iseitis butu gyrzti i vaikyste, prisiminti visa kas vyko ir isgyventi savus jausmu, tik jau dabar su nauju poziuriu ir samoningai.Arba gali pasilikti ten, kur esi ir toliau sapnuoti vaiduoklisu bei kosmarus...tavo valioje, MArko-7 =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau, kad įsimylėjau mirtį. įtariau kas tas vyras, bėgau nuo jo, bijojau, bet vistiek klaikiai mylėjau. po to kai jis buvo demaskuotas ir isvytas is miesto, kazkuri laika tiesiog negyvenau, buvau akloje tamsoje. kol karta laikant universitete egzaminus jis vel atejo, vel vsi zmones stojo i kova ir ji nuzude, tam kad nebegriztu, o as tada uzsirakinau savo kambary, isileidau tik viena drauge, ir kai uz duru stovejo daugybe zmoniu, norinciu man padet ir mane palaikyt, o as tik klykiau, kad paliktu visi mane ramybeje ir vijau juos visus nuo duru.

po to iskart sapnavau kita sapna, vel panasus vyras, tamsi oda, juodi plaukai, rudos akys. jis mane visa laika musdavo, o as visa laika maldaudavau to nedaryt. galiausiai viena diena, jis atejo manes atsiprasyt. ir as atleidau, nes niekada ko gero net nepykau.

stai kokie mano sapnai, seke iskart vienas po kito ta pacia nakti =)

Agni, sis sapnas yra tiesioginis tavu isgyvenimu tesinys. Akyvaizdziai matosi proto sureiksminimas.Dar vienas svarbus mometnas - klyksmas - esi desperatiskoje bukleje,nes del tik tau vienai zinomu priezasciu, nesugebi sau suteikti taip labai reikalingo poilsio visais atzvilgiais,Mane tai neramina
Antrojo sapno simbolika rodo saves kaltinima.Del ko jautiesi taip labai kalta? Tai greiciausiai kyla is saves visisko sumenkinimo ir nuvertinimo.Kalbos nera, jog priezastys ankstyvoje vaikysteje
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Sapnavau kad esu šuo ir mane puolė šunys su kuriai aš buvau , bet aš akimirksniu perkandau jiems gerkles, ir patebėjau kad vienas šuo dar yra gyvas tai nusprendžiau išgelbėti jam gyvybe nutęsiau kur jam padės (pas žmones), Tada aš būdamas šuniu susitikau regis save ant didelio sniegu padengto kalno.

MArko-7, sapnas akyvaizdziai rodo tavo vidini agresyvu nusiteikima kitu atzvilgiu.IR tai slepiasi giliai tavo viduje IEskok
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
costa rašė:Sapnavau, kad išsiskyrė mano pažįstami, kurių tarpusavio santykius šeimoje aš laikiau idealiais. Sapnas buvo toks tikroviškas, kad net atsibudus ryte turėjau gerai pagalvot, ar tai ne tiesa.

Akyvaizdu, jog tokiu budu tave moko neprisiristi prie seiminiu santykiu.Dazniausiai mes netenkamo to, prie ko labai ir labai prisirisam arba labai sureikminam
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
LinaS rašė:O as sapnavau siandien kad verkiu sapne ir verkiau nemazai o paskiau su kunigu kalbejausi. Galiausia paskiau kazkokios fantazijos prasidejo dainavau ir t.t. nelabai pamenu, ka cia reiskia?

Tai vienas is naturaliu budu atpaliduoti susikaupusiom emocijom.Siuo atveju kunigas simbolizuoja baime
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#52330 Baigiau pagaliau aprasysmus.Jei nerasit Quote su savo sapnu aiskinimu, ieskokit intarpu , parasytu zalia spalva savo sapnuose :)
Parašė autumn
#52337 Aš vis pamiršdavau parašyt.
Vieną naktį sapnavau, kad vienas vaikinas, su kuriuo nieko nėra ir nebus, nors jis visai nieko, kažkaip visiškai netikėtai atėjo ir įsisiurbė man į lupas :bloga
Ir dar vėl sapnavau, kad turiu ilgus plaukus. Siaubingai siaubingai ilgus :bloga
Parašė Kal-el
#52355 Greitai išvažiuoju gyventi į užsienį ir pradėjau sapnuoti, kad vis prarandu savo lagaminus, pvz. įkeliu juos į autobusą, o pati taip ir neįlipu arba plaukiu laivu ir laivas skęsta, todėl tenka plaukti į krantą be lagaminų ir dėl jų jaudinuosi. Tikriausiai čia kaip prieš vestuves sapnuoti, kad jaunikis nepasirodo ar dar kas darosi : D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52360 Neseniai sapnavau štai taip: prasidėjo koks tai karas, aš parbėgu į namus ir skubiai kraunu į kuprinę visokius daiktus, kurių man gali prireikti: rūbai, maisto atsargos, vanduo, baterijos, peilis, etc. Ir vis lakstau po namus, ir galvoju, ko čia dar galėtų prireikti. O po to sapnavau, kad pažiūriu pro balkoną, o ten pilna pieva visokių šunų. Ir žiūriu, kad tarp jų daug niūfaundlendų, ir skaičiuoju juos, ir šaukiu mamą, kad pažiūrėtų į šitą stebuklą, kad jų 7 ar gal 9 (jie ten labai maišėsi, niekaip negalėjau suskaičiuoti). O po to vienas jų atsirado mūsų balkone, ir aš jį visaip išgniūsyjau, išmylavau, o pabudus galvojau, kad čia štai mano šuo mane aplankė. :bloga
O šiąnakt vėl sapnavau, kad artėja koks tai uraganas, toks didžiulis sūkurys oro ir lietus, ir man reikia iš vieno namo perbėgti kažkur toliau, ir aš vėl bandau susirinkt daiktus, kurių man galėtų prireikti. Ir vėl ieškau maisto, rūbų, muilo, etc. Vis ruošiuos kokiam tai pavojuj. O po to žiūriu pro langą, kad audra jau atėjo, ir kruša ledo gabalais mirtinai užkapoja žmones lauke, o aš iš šito namo jau pavėlavau išeiti.
Vartotojo avataras
Parašė era
#52402 Auksinezuvele, ačiū, labai labai ačiū!
Parašėnegative
#52403 Dėkoju ir aš.

O gal žinai, ką reiškia sapnuot, kad pati plikai nusiskuti plaukus? :D
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Dėkoju ir aš.

O gal žinai, ką reiškia sapnuot, kad pati plikai nusiskuti plaukus? :D

Taip.Tai saves ignoravimo simbolis. Saves nuvertinimas, saves negerbimas, nemylejimas - zodziu saves prilyginimas nuliui
Parašėnegative
#52440 Hm. Ir išmąstyt galima tas reikšmes, matyt. :) Dėkui.