Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5249 kaip as megstu siaubiakus :P nerealiai mane komedijos nervuoja dabar gal kai pasveiksiu bus idomu ziuret :roll:
agni is kur siunteisi noriu ir as paziureti dar jo nemacius ,pas mane beveik visi filmai siaubo dar trileriai patinka tokie psichologiniai.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5255 aaa aisku reiks kur per emule paieskot gal rasiu parsisiusti. :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5265 O va toks filmas puikus... "Uosto naujienos"... kertu lazybu... nematet... Jis suteikia jegu... puikus filmas...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5268 nemačiau. apie ką?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5271 Visą gyvenimą Koilas kentėjo patyčias ir nevykėlio pravardę: tėvų nemalonę, vedęs turėjo taikstytis su žmonos kiaulystėmis. Jai žuvus, Koilas su dukterim bei teta išvyksta į Niufaundlendą, kur tikisi atsikratyti nevykėlio etiketės. Tai cia labai trumpai... Zodziu net ir pats didžiausias nevykelis, paluzelis, meslo kruva ir kt. gali atsitiesti... Na mazdaug toks turinys... Puikus aktoriai... su Kevinu Spacey priesaky... :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5272 oo :idea: kevinas spacey man patinka :roll:
ParašėBegaline
Agni rašė:oo :idea: kevinas spacey man patinka :roll:

megstamiausias aktorius :)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:oo :idea: kevinas spacey man patinka :roll:

Tai tada pirmyn, paziurek... yra filmu, kuriuos tiesiog reikia pamatyti... Manau, kad reikia ziureti filmus ne apie depresija, o tokius, kurie suteikia tvirtybes ir padeda ta derpesija kaip ir uzmirsti... Na kitaip tariant kaip ir apvalo siela... ja palengvina... (tai vadinama katarsiu).... :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5328 žinau, kas yra katarsis :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:žinau, kas yra katarsis :wink:

Ai, tai taip... as tik siaip... buna zmones primirsta... as cia siaip... pasakiau... zinau, kad zinai... :roll:
ParašėLiepa
Horacijus rašė:O va toks filmas puikus... "Uosto naujienos"... kertu lazybu... nematet... Jis suteikia jegu... puikus filmas...

mačiau :D patiko, gal net reiks dar kartelį pažiūrėt, kai priminei :roll:
ParašėLiepa
Horacijus rašė:
Tai tada pirmyn, paziurek... yra filmu, kuriuos tiesiog reikia pamatyti... Manau, kad reikia ziureti filmus ne apie depresija, o tokius, kurie suteikia tvirtybes ir padeda ta derpesija kaip ir uzmirsti... Na kitaip tariant kaip ir apvalo siela... ja palengvina... (tai vadinama katarsiu).... :D

labai pritariu, man irgi tarsi įkvėpimas ateina pažiūrėjus gerą, stiprų filmą, pradeda atrodyti, kad galiu eiti per gyvenimą ir šypsotis :D na ir kas, kad laikina tokia būsena, juk po kiek laiko galma dar kokį filmuką pažiūrėt ir pasikrauti
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5632 vakar ziurejau gera filma ,,Juodas vanduo,, sis filmas ne visai siaubo ,toks svelnesnis bet geras :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5634 aš vakar žiūrėjau "Naujoji Prancūzija". vidutiniškas toks, bet kas mėgsta kostiumines dramas patiks. tik įspėju, kad labai liūdnas.