Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
Auksinezuvele rašė:
nėra_skirtumo rašė:Sapnavau,jog vyresni pusiau pažįstami iš gimnazijos atėjo į mano butą ir niekaip negalėjau jų išprašyt. Tiesiog sėdėjo svetainėj. Tada kažkuris vienas paėmė mamos kotletą ir gal valgyt norėjo, nežinau. Aš pamaniau, kad tyčiojas iš mamos, ir jį pradėjau mušt. Tas išsigando.

Laiudiskai aiskinant musimasis yra zinia.Metafizikoje valgymas , maistas simbolizuoja dv asini pena.Kazkas ka tu dabar darai, ar dirbi su savimi , tavyje atpalaiduoja vidini sukaupta pykti, kuri isliejai ant vargsu vaikinu, nes nesupratai ju intenciju. Vyriskis ir moteriske/mama - siuo atveju tai samones ir pasamones simboliai

Ačiū, nors nelabai ką čia supratau. :O
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Auksinezuvele rašė:Ar gali papasakoti apie tuos namus trumpai?

jie buna keliu aukstu. pirmame aukste viskas liuks kokybes, bet aukstesniuose baisus langai be stiklu, zinau, kad ten gyvena vaiduokliai, kad salta bus ziema ir panasiai, man tie aukstesni aukstai kelia baime, o pirmas aukstas visada labai vilioja

ir visada juos gaunu dovanu is ko nors (tuos namus)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:

jie buna keliu aukstu. pirmame aukste viskas liuks kokybes, bet aukstesniuose baisus langai be stiklu, zinau, kad ten gyvena vaiduokliai, kad salta bus ziema ir panasiai, man tie aukstesni aukstai kelia baime, o pirmas aukstas visada labai vilioja

Dekui Medeja, net nezinai, kiek naujo apie tave suzinojau...:)

Na o kad neissigastum, tai parasysiu si ta, gal tai tau pades pajudeti is
mirties" tasko

IS sapno paaiskejo, kad labai bijai savo jausmu, savu isgyvenimu.Tiesiog ju vengi. Dabar - kai sapnuoji daugiauaksti, metafizikoje tai aiskinama kaip asmens iviazdis - tai esi tu , arba kitaip - visi musu subtilieji kunai, kuriu yra net nezinau kiek, bet mums prienami pazinti ir suvokti yra pagrindiniai 7.
Dabar - patogiai ir gerai jautiesi pirmajame .Kaip manai kodel?
Todel, kad stovi abiem kojom ant zemes.Kiti aukstai be stiklu rodo, jog neturi jokio poziurio dvasiniais klausimais, tave tai gazdina, nes nesuvoki pagrindu.Langai simbolizuoja poziuri i gyvenima. Vaiduokliai aiskinami kaip kalidingi isitikinima ir paziuros, kazkas tokio, kas jau seniai nebetarnauja ir atgyvene. IR tai kelia depresija, nes sniegas simboliskai aiskinamas kaip depresija. Dabar - kad juos gauni dovanu tai irgi sako si ta - kiekvienas zmogus gali dovanoti tai ka manop reikalingu - zmones tau bando padeti susigaudyti savyje, bet tu del nepasitikejimo atmeti visa kas tau dovanojama ir eisi nei teisi nei neteisi.Tiesiog, gal tu is tu, kuriems reikia patirti, isjausti, isgyventi ir tai p[uiku:) O ka pati manai?Pasidalink su ML =)
Parašėnegative
#54243 Auksinezuvele, o gal žinai, kodėl beveik kasnakt sapnuoju mamą, kuri yra mirusi/mirtinai serga?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Auksinezuvele, o gal žinai, kodėl beveik kasnakt sapnuoju mamą, kuri yra mirusi/mirtinai serga?

Galimi keletas variantu - vienas is pagrindiniu - prisirisimas
Antras variantas - gal esat "panasios" tam tikrais aspektais.O gal jautiesi nesaugi ir noretum, kad tave kas paglobotu.Sunku pasakyti be smulkesnio apraso
As savo tevuka vienintele is seimos sapnuoju, nors jau 15 metu kaip ji palaidojom praejo.Bet as zinau kodel. Mes kaip du vandens lasai, labai artimi, nors gyvenom visa laika per dideli atstuma vienas nuo kito.
Parašėnegative
#54249 Hm, abejoju, ar esu prie jos prisirišus. Šiandien net susimąsčiau, kad emociškai gyvenimas nepasikeistų, jei jos ir nebūtų.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Hm, abejoju, ar esu prie jos prisirišus. Šiandien net susimąsčiau, kad emociškai gyvenimas nepasikeistų, jei jos ir nebūtų.

Mes portu suvokiam labai ir labai nedaug.Visa kita slypi musu pasamoneje .Tai kad konkretus asmuo mums nesukelia jausmu arba sukelia neigiamus, tai dar nieko nereiskai.Kiekvienas is musu norim buti mylimi, nes tai musu prigimtine teise, tad jei mamos vaidmuo yra pasyvus arba neigiamai aktyvus, nenuostabu, kad miego metu atsipalaidavus, vaizdinys iskyla is pasamones .Vienu ar kitu atveju jei butu taip kaip tu sakai, nesapnuotum jos.
Parašėnegative
Auksinezuvele rašė:
nėra_skirtumo rašė:Hm, abejoju, ar esu prie jos prisirišus. Šiandien net susimąsčiau, kad emociškai gyvenimas nepasikeistų, jei jos ir nebūtų.

Mes portu suvokiam labai ir labai nedaug.Visa kita slypi musu pasamoneje .Tai kad konkretus asmuo mums nesukelia jausmu arba sukelia neigiamus, tai dar nieko nereiskai.Kiekvienas is musu norim buti mylimi, nes tai musu prigimtine teise, tad jei mamos vaidmuo yra pasyvus arba neigiamai aktyvus, nenuostabu, kad miego metu atsipalaidavus, vaizdinys iskyla is pasamones .Vienu ar kitu atveju jei butu taip kaip tu sakai, nesapnuotum jos.

Labai ačiū už informaciją. :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#54292 Visada prasom, kad tik padetu :heart
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Auksinezuvele rašė:
Medeja rašė:

Dekui Medeja, net nezinai, kiek naujo apie tave suzinojau...:)

Na o kad neissigastum, tai parasysiu si ta, gal tai tau pades pajudeti is
mirties" tasko

IS sapno paaiskejo, kad labai bijai savo jausmu, savu isgyvenimu.Tiesiog ju vengi. Dabar - kai sapnuoji daugiauaksti, metafizikoje tai aiskinama kaip asmens iviazdis - tai esi tu , arba kitaip - visi musu subtilieji kunai, kuriu yra net nezinau kiek, bet mums prienami pazinti ir suvokti yra pagrindiniai 7.
Dabar - patogiai ir gerai jautiesi pirmajame .Kaip manai kodel?
Todel, kad stovi abiem kojom ant zemes.Kiti aukstai be stiklu rodo, jog neturi jokio poziurio dvasiniais klausimais, tave tai gazdina, nes nesuvoki pagrindu.Langai simbolizuoja poziuri i gyvenima. Vaiduokliai aiskinami kaip kalidingi isitikinima ir paziuros, kazkas tokio, kas jau seniai nebetarnauja ir atgyvene. IR tai kelia depresija, nes sniegas simboliskai aiskinamas kaip depresija. Dabar - kad juos gauni dovanu tai irgi sako si ta - kiekvienas zmogus gali dovanoti tai ka manop reikalingu - zmones tau bando padeti susigaudyti savyje, bet tu del nepasitikejimo atmeti visa kas tau dovanojama ir eisi nei teisi nei neteisi.Tiesiog, gal tu is tu, kuriems reikia patirti, isjausti, isgyventi ir tai p[uiku:) O ka pati manai?Pasidalink su ML =)

taip, as labai bijau savo jausmu ir netgi slopinu juos vaistais ir tai darau samoningai. beje, tie namai keliu aukstu kuriuos sapnuoju - juose nera lubu, na, kituose aukstuose nera grindu, tik pirmame. tai tiesiog vientisi didziuliai pastatai be pertvaru. matyt nejauciu tam tikru ribu. ir dabar mano gyvenime pasipyle draugai, gerbejai, zmones, pilna ju - vos speju suktis tarp ju. kaip niekada nesitikejau. siandien netgi gavau oficialu pasiulyma teketi. ir as bijau. ir esu isisukus i ta buitiniu reikalu rata, visai neturiu vidiniu resursu net knygai atsiversti. vienintelis dvasingesnis dalykas - muzika. aciu Dievui, kad jai tokia meile idejo man. nes kolkas daugiau nieko tokio vertingo neturiu.
Dekui :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#54349 Sapnavau taip: einu gatve prie savo namų pro savo vaikystės vaikų darželį. Vakaras. Matau, kaip paauglių chebra susirinko ten gert. Aš juos lyg ir pusiau pažįstu. O ten kažkodėl labai negalima to daryti, nes kokios tai taisyklės tą draudžia. Žiūriu, kaip vienas vaikinukas nuo atsiskyrė, sėdo ant dviračio ir nuvažiavo. Išgirdau jį galvojantį, o gal sakantį, kad važiuoja kažkam pranešti/įskųsti. Jis kaip ir tą visą chebrą pakišo/išdavė. Nueinu į darželį prie tų likusių ir bandau juos įtikint, kad skuostų iš ten kuo greičiau, nes tuoj atvažiuos kokie tai įstatymo sergėtojai. Jie manim netiki. Kai galiausiai įtikinu, išeinam kartu iš to darželio ir kaip tik atbėga koks tai sargas ir jau taikosi mus čiupti. Pagriebia mane. Galvoju, kad pamanys, jog esu girta ir su jais gėriau, nors esu visai ne prie ko. Su ta mintim man labai apsisuka galva ir parkrentu ant žemės. Visi stovi aplink mane, o aš juokaudama kalbu: "Siaubas, koks stiprus vėjas, net ant kojų išstovėt neišeina". :) Daugiau neatsimenu, kas buvo. :)

Greiciausiai kadangi daugiau protauji nei jauti, vidinio konflikto pasekmes tokios kaip nepasitikejimas, baime ir sukelia tokius vaizdinius.Matau pastangas susibalansuoti pasamones pagalba.Vyksta vidiniu jegu derinimas.Idomu kokie tavieji archiotipai yra isryskeje?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#54353 Dar sapnavau tokį: žiūriu, kieme stovi asilas ir valgo visokias šiukšles.

Nepakartojamas simbolis tuo atzvilgiu, kad taip nesamoningai galvoji apie save - nepasitaike nei karto dar tokio sapnu su tokiu negiamu SAVES IVAIZDZIU

Aš, kaip užkietėjusi visokių benamių gyvulėlių globėja, veduos jį namo.
Si atkarpa rodo vidini poreiki save globoti ir ji REIKIA PUOSELETI IR UGDYTI

Parsivedu ir žiūriu, kad neturiu kuo jo pamaitinti.
Esi tokiame tarpsnyje kur senos paziuros nebetarnauja, o naujos dar nesuformuotos

Tuo tarpu jis pagriebia kokią tai gulinčią popierinę servetėlę ir ima ją čiaumoti. Vos spėju išlupt, ranka nugramdau šlapiais skutais aplipusį jo liežuvį. Dairausi, ką galėčiau jam duoti. Žiūriu, guli morkos.
Morkos metafizikoje simbolizuoja skalsa.Greiciausiai tai pagalba is salies, zinios, isgyvenimai , situacijos ir t.t. Visa tai tave vylioja ir kyla noras tam atsiverti
Paduodu morką. Jis labai skaniai ją suvalgo, o aš džiaugiuosi jį pamaitinusi ir vedu laukan. Įlipam į liftą. Galvoju, kaip čia jis elgsis, ar neišsigąs, juk čia asilui pirmas kartas lifte. Neišsigando. Lauke šalia kiemo atsirado didžiulė žalia pieva, kur jis ėmė ganytis. Džiaugiaus, kad nebevalgo šiukšlių. :)
Turi visas galimybes sapnuoti samoningai.Sis laikotarpis yra pilnas pasiryzimo ir gali iveikti visas kliutis ir pakeisti gyvenima i geresni, nes zalia pieva rodo jog dalis taves yra stabili, rami ir islaikyta ir kad ta dalis taves nepaves
ParašėTomash
#54443 Supanavau mokykla buvo 12 klase, aplinkui kaip ir nepazystami zmones, sedziu kazka paisau, buvo muzikos pamoka kazka ten sake, bet deste kazkodel matematikos mokytojas poto vietoj muzikos atsirado matematika poto daile, as kazkaip garsiai uzmeciau replika, kad dar truksta kokio geografijos. poto pradejau paisyt vel, kazkas eidamas man trinktelejo su kazkuo lb smarkiai ir toliau nuejo juokdamasis, as prisivijau priremiau prie sienos ir sakau "davai einam issiaiskinti" nors ir jauciau silpnas taciau vistiek norejau su juo issiaiskinti, jis sutiko ir mes norejom eiti. tik mane apsivyjo labai daug ranku ir ziuriu aplinkui visi mano draugai ir artimai pazystami zmones laiko mane, sako nereikia, o as stoviu ir pradedu nerealiai juoktis, bet nzn is ko ir niekur nebe ejau aiskintis.. poto veiksmas persimete i Univera, as buvau labai linksmas sedziu paskaitoj ir man kazka aiskina, as atsiputes sedziu ir sakau "fignia cia viskas man zinoma" poto paskaita baigesi, pasiskolinau pas kursioka knyga, ir nuejau kazkur kazkaip as ta knyga netycia svedziau i siena poto lekiau per auditorija jos ieskoti. rades pamaciau kad vienas knygos virselis buvo ne koks nutrintas toks. atidaviau knyga pasiemiau savo.. poto veiksmas persikele i ekskursija, as kazkiokiu galiu turejau buvau labai vikrus ir labai labai aukstai issokti galedavau.. tai vis sokinejau.. begiodavau laimingas ant sienu uzsokdavau nusokdavau ir toliau begdavau. poto prie kazkokio rekonstruojamo pastato pradejau sokinieti pastoliais.. poto nuejau is kazkoki pastata, ten vazinejo elevatorius taciau as nusprendziau jo nevaziuoti ir uzsokti pats i pati virsu, is pirmo karto nesigavo nes negalejau normaliai isibegeti, nes buvo daug zmoniu.. is antro karto jau galejau issibegeti ir uzsokau, poto vis girdziu klausimus " kas cia toks" visi atsako " ai musu kursiokas." uzsokes atsiduriau kinisko stiliaus kavinukei visi sedejo ant grindu, buvo 3 zmones tik vienas atskirai ir poroje, porele valge susi ir gere arbata, atsiseda netoli poreles i kampa susineriau kojas ir lyg ir pradejau medituoti..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#54542 Šiąnakt visą naktį bandžiau užmušti kokį tai išsigimėlį. Liliputo ūgio labai bjauriu veidu. Vyko koks tai pokylis/pobūvis, kur jis visus išžudė/išnuodijo/sudegino.

Tai sakyciau labai grafiskas savo vidines agresijos, sukaupto pykcios simbolis

Regis, vienas iš jo ginklų buvo napalmas. Lavonai atrodė tikrai bjauriai.

Lavonu simbolis siuo atveju aiskinamas kaip supresuoti isgyvenimai, emocijos, del kuriu pirmiausiai ir susikaupia milziniski kiekiai neigiamu emociju, isgyvenimu, kurie su laiku ima manifestuoti fiziniame kune kaip ne-galavimai arba kaip iprasta sakyti - ligos. Kuo daugiau supresuotu emociju , isgyvenimu, tuo didesne tikimybe apsirgti depresija.

Tą kartą aš lyg ir pasprukau iš ten,

Sis sakinys rodo, jog pirmasis bandymas susitvarkyti su ta uzduotimi, prasivalyti nuo isgyvenimu ir emociju baigesi nesekme, bet tu ilgai neuztrukai ir toliau su viltimi darbavaisi

bet po to vis grįždavau su kiekvienu nauju sapnu iš naujo bandydavau užkirsti nelaimei kelią.
TAi uzskaityciau kaip stipru ir rimta nora pasveikti, issivaduoti is tu agresijo gniauztu.

Vieną kartą su krūva pobūvio dalyvių dar tik laukėm prie įėjimo, o aš bandžiau neišsiduoti išsigimėliui, kad žinau, ką jis padarys. Ir vis galvojau, kaip jį sulaikyti
.
Labai idomi tavoji simbolika.Ji tokia tyra, nuosirdi ir vaikiska, man primena lietuviskas pasakas ir ju herojus - kruva pobuvio dalyviu gali buti net sis forumas su tau artimais zmonemis, jei tokiu cia yra arba bendraminciai...issigimelis gali buti tavasis negalavimas,vidine baime , agresija .(Atminkim, kad kai as sakau agresija, turiu galvoje vidine agresija , kuri skiriasi nuo isorines, nors vartojam ta pati zodi)

Po sapno pabaigos pabusdavau, o užmigus vėl prasidėdavo tas įvykis nuo pradžių. Vieną kartą žudėm jį su kokiu tai vyru, kuriam atnešiau iš namų keturis peilius ir daviau pasirinkt.
Sioje dalyje matosi bandymas isiklausyti i save ir savus poreikius, isgirsti ka kuzda pasamone, tik va keturi peiliai velgi simbolizuoja agresija.Greiciausiai kad ir nesamoningai bet susivokei is kur ji ir ka su ja daryti.

Jis apsirinko kapoklę mėsai. Vieną kartą tas vyras jau buvo pridaužtas aukštesniam laiptinės aukšte, o aš su siaubu suvokiau, kad turiu dabar nudėt tą išsigimėlį viena. Kapojomės kardais. Perrėžė man kaktą,

Kaktoje yra begalo svarbi liauka.Nuo jos veiklos priklauso musu psichine bukle.Ji begalo tampriai susyjusi su dviem zirniuko dydzio liaukomis smegenyse - tai butu aiskinimas is medicinines puses, bet mes kalbam apie metafizika, tai metafiziskai galeciau pasakyti, kad tai bandymas pamatyti visuma ir tu tam turi gyvybiskai reikalingu jegu, nors jos ir senka, ka rodo tekantis kraujas per kakta i akis

sako mirk. Sakau, kad nesiskaito, nes čia nieko nėr mirtino, tik kraujas į akis varva. O pačiam suraižiau kojas, nes jis keliais laiptais aukščiau buvo.
Koju simbolis rodo sunkumus judeti gyvenime pirmyn, kad ir gyvenimiskose paprastose situacijose

Vieną kartą jis išnuodijo pusę laiptinės tuo pačiu napalmu, o mano mama ėjo į vieną butą ir norėjo pažiūrėti, kaip atrodo lavonai. Šaukiau, kad niekas tokių vaizdų neturi matyti, kad ji ten neitų ir bėgtų iš ten kuo greičiau, nes tas išsigimėlis kažkur vis sukinėjas, ale neklausė. Paskutinį sapną važiavom pas išsigimėlį į pobūvį su tankais.
Mane begalo sudomi zemiau aprasyta sapno dalis - man ji primena kita sapna, kuri sapnavo viena is musu svetaineleje besilankanciu moteryciu - noriu pasidalinti tuo ir su tavimi -
JI RASO: "vos įžengiu į vandenį, nespėju pasijusti, kaip patraukia ir veidu ant pilvo sukuos su sūkuriu, nesmagus jausmas, tarsi vandeniu kviepuočiau.. draugė neįstengia man padėti.. po kurio laiko, suprantu jog mane nuplukdė vandenynas kažkur, mane ištraukia į krantą gelbėtojas.. guliu, dar sukas siubuoja po manim žemė kaip vandeny plukdoma.. atsikeliu, aplink paplūdimys oranzinio vos raustelėjusio smėlio ir kopos..
gelbėtojų [b]komanda iš 4 ar daugiau vyrų.. bet jie kitokie nei žmonės, aukštesni už nykštukus, žemesni už žmones.. kiekvienas kitoks, vieno didelė nosis, kito bicepsai, trečio dar kas.. [/b]galvoju, kur aš patekau, kokia čia šalis..
atsisuku pasižiūrėti į tą gelbėtoją, kuris mane ištraukė - toks storiausias iš jų.."

Dabar ziurekim ka tu rasai -
Vienam tanke [b]keturi žmonės:
vairuotojas, kapitonas ir du už bombas atsakingi šauliai[/b].

Iš viso šeši mygtukai ir penkių rūšių ginklai. Bandau spaudinėt su koja, bet niekaip per batą nepasispaudžia tas mygtukas, kurio reikia. Sakau, spaudysiu su ranka. Kapitonas sutinka ir liepia pabandyt. Vienas mygtukas – kulkosvaidis, kitas – šiaip bombikės kokios tai, trečias – dūminės bombos. Paskutinis mygtukas kažkodėl rūko žibintai.
Išbandžiau tik keturis mygtukus, o kapitonas sako, nebebandyk mes jau matymo zonoj, išsiduosim dar neprivažiavę.

Akyvaizdziai pasamone tau diktuoja sprendimus ir suteikia pasiulimus, tik moko tave apsisaugoti nuo proto itakos, nes protas labai glaudziai susyjes su ego ir intelektu ir labai stipriai iatkoja musu pasirinkima su Dievu ar be jo

Taip ir važiavom, nors nemokėjau šaudyt. Bet šiaip išsigimėlio nė karto taip ir neužmušiau, tik labai pavargau vis kautis ir kautis. Kelis kartus net tyčia pabudus laikiausi, kad neužmigčiau, nes pernelyg bjauru žiūrėt į tuos gyvus sudegintus žmones, o ir pats išsigimėlis labai kraupus ir jo užmušti man neįmanoma.
Susitvarkysi tu su tuo issigimeliu, tik reikia patiketi, kad depresija yra tik issiderinimas pirmiausia dvasineje plotmeje, tada protineje ir galiausiai fizineje.
Jei paskaitinetum daugiau sapnu, ka as darau kiekviena diena, todel matau bendrumus, tapatumus kurie sieja begales zmoniu, tik ju simboliai skirtingi, nes skirtingas tikejimas, saves suvokimas, paziuros, bet esme viena nes kartojasi tokie skaiciai figuru, vaizdiniu simboliu kaip trejetas ir ketvertas. Kodel dabar palyginau tos moterytes sapna su tavuoju? Todel, kad matau panasumus - kadangi jos tikejimas skiriasi nuo tavojo , jos gyvenimo budas skiriasi nuo tavojo, tai skiriasi ir simboliai - joje nelike nei kiek vidines agresijos, todel ji sapnuoja 4 gelbetojus, o tu sapnuoji tanka,kuriame sedi keturi zmones, kas yra milziniskas kiekis agresijos ir kapitona, kas jos sapne yra storasis gelbetojas.Dabar paskaityk ka sapnuoja Tomashas pabaigoje savo sapno - trys zmones kinieciu kavineje plius Tomashas, atsiseda meditacineje pozoje - vel- skaicius trys ir skaicius 4. Man tai akyvaizdziai liudyja , jog mes esam visuma, vienis, mazos dalelytes, kurios sudaro
visuma.

Dar pridursiu kad ir as esu sapnavusi sapna, kur prie didziulio stalo sedejo trys moteriskes ir as- vel - trys ir as = keturi. Vienos kojos buvo deformuotus, kas simbolizavo nesugebejima judeti pirmyn, kitos veidas ar kazkas su burna ir lupomis, treciosios lygtai rankos, atleisk, dabar tiksliai nepamneu, bet esme ta pati - 3 ir 4

Daug prirasiau ir ganetinai painiai.Skaityk keleta kartu ir kilus klausimams, rasyk.Aiskinsimes :heart
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#54823 Per menesiuka pasapnavau truputuka,bet prisimenu tik iskarpas....taigi..
sapnuoju kad kazkas man plauna galva,ir man gera,po to ziuriu lyg is salies,o pries mane stovi pazystamas,mano kune,ir apziurineja kaip isplauti plaukai....
dar sapnavau kad valgiau,ir moteris atejo ir sugedino mane pries visus,kad svetima valgi valgau,tada as stipriai susigedau ir nulipau 3 aukstais laiptais zemyn...