Moderatorius: mango

Parašė autumn
#55039 O mano kaime vaikystėj buvo atrodo du katukai. Jie labai mane mylėjo, kaip ir aš juos. Mama pasakojo, kad aš juos vietoj rankinuko pasiimdavau už uodegos ir nešdavausi per kiemą, o jie net nekniaukteldavo.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55043 O kokių pinigėlių į juos įkišti kaip į rankinukus nebandei? :D Bet šiaip su mažais gyvūnais beveik bet ką galima daryti, jie nesupranta, kad štai toks poelgis, tąsymas už uodegos, žeidžia jų orumą. :D
Parašė autumn
#55046 Tai kad ten lyg ir senos, orios ir protingos katės buvo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55051 Kad sakei "katukai". :bloga
Parašė autumn
#55057 Tai kad aš visus katinus taip vadinu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55062 Vadinas, ant labai gerų kačių užtaikei. :D
Parašė autumn
#55065 Tai juk sakau, kad tarp mūsų buvo didelė abipusė meilė :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55069 :D Aš tai mėgstu kates taip įerzint, kad jos įsikąstų dantim ir įsidrėkstų visom keturiom letenom man į ranką, ir tada galiu jas pakelti nuo žemės ir nešioti po kambarį. :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#62645 Kažkodėl labai mėgstu banginius. Jie tokie mieli. Ir taip gražiai ūbauja vandenynuos savo plačiuosiuos.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#65733 Noriu gyvūno, kuris nukąstų man galvą.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#65734 Tokiu atveju teks eiti i zologijos soda, o as noreciau kurnors deti savo suni kad bent valanda nematyciau..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#65735 Eisiu pas avijautį į zoologijos sodą, gal sutrėkš.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#65736 Na jei jau taip norisi skausmo lysk pas sernus, maciau per filma kazkoki. vaizdelis buvo :bloga :x
Tikiuosi supranti kad juokauju...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#65737 Nea, nesuprantu. Jau sėdu mašinon, važiuoju į Neringą šernų ieškot. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#65738 Verciau nuvaziuok i Dauparus, bus arciau ir gyvunu visokiausiu ten yra. ten toks mini zoo yra, esu buves, tai prablasko mintis.