- 2007 11 21, 15:06
siaip jau jurgita, ilgaplaukiai vokieciu aviganiai neatitinka standarto ir yra brokas. taip kad sakyti, kad "veisia ilgaplaukius aviganius", tai viskas aisku kas per veisejai.....
as nesakau, kad tokio suns myleti nereikia, bet normalus veisejai stengiasi, kad broko nebutu...
Moderatorius: mango
- 2007 11 21, 19:59
gal ir taip sutinku nelinkus as gincytis ir diskutuoti o sio sunelio koel noriu nezinau vidumi ir kazkas viduje kuzda ka gal reiketu isigyti
sonia rašė:siaip jau jurgita, ilgaplaukiai vokieciu aviganiai neatitinka standarto ir yra brokas. taip kad sakyti, kad "veisia ilgaplaukius aviganius", tai viskas aisku kas per veisejai.....
as nesakau, kad tokio suns myleti nereikia, bet normalus veisejai stengiasi, kad broko nebutu...
gal ir taip sutinku nelinkus as gincytis ir diskutuoti o sio sunelio koel noriu nezinau vidumi ir kazkas viduje kuzda ka gal reiketu isigyti
- 2007 11 23, 09:04
tai gal tau vidinis balsas kužda kad tau apskritai norisi šuniuko, bet nebūtinai šito? niu, lakstys jis laukais, kažką medžios, ką pats susigalvos, tiek jį ir tematysit..
imkit šuniuką namams, ramų, meilų, jaukų
jurgita rašė:
gal ir taip, sutinku, nelinkus as gincytis ir diskutuoti, o sio sunelio kodel noriu nezinau, vidumi ir kazkas viduje kuzda, ka gal reiketu isigyti
tai gal tau vidinis balsas kužda kad tau apskritai norisi šuniuko, bet nebūtinai šito? niu, lakstys jis laukais, kažką medžios, ką pats susigalvos, tiek jį ir tematysit..
Paskutinį kartą redagavo Liepa 2007 11 23, 11:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
- 2007 11 23, 11:16
man atrodo, kad cia problema yra tame, jog dovanotam arkliui i dantis neziurima. ta prasme, variantai sunu uz dyka yra du - arba vokietis, arba jagdterjeras. kadangi pirmas per didelis, renkasi antra. o dvorniu is prieglaudos imti nu tai nelygis, o veislinio pirkti irgi nelabai iseina (arba pinigu gaila, arba ju nera).
Liepa rašė:jurgita rašė:
gal ir taip, sutinku, nelinkus as gincytis ir diskutuoti, o sio sunelio kodel noriu nezinau, vidumi ir kazkas viduje kuzda, ka gal reiketu isigyti
man atrodo, kad cia problema yra tame, jog dovanotam arkliui i dantis neziurima. ta prasme, variantai sunu uz dyka yra du - arba vokietis, arba jagdterjeras. kadangi pirmas per didelis, renkasi antra. o dvorniu is prieglaudos imti nu tai nelygis, o veislinio pirkti irgi nelabai iseina (arba pinigu gaila, arba ju nera).
- 2007 11 23, 12:02
nu, sonia, gerbiu tave už tiesumą, aš negalėjau taip tiesiai kakton parašyt, tai mėginau per aplink
šiaip aš visada sakau, kad jei negali tinkamai pasirūpinti šunimi (na, ir katinu taip pat), t.y. skirti jam pakankamai laiko, užsiiminėti, auklėti, tinkamai maitinti ir t.t. ir pan., tai geriau išvis neįsigyti gyvūno
sonia rašė:Liepa rašė:jurgita rašė:
nu, sonia, gerbiu tave už tiesumą, aš negalėjau taip tiesiai kakton parašyt, tai mėginau per aplink
šiaip aš visada sakau, kad jei negali tinkamai pasirūpinti šunimi (na, ir katinu taip pat), t.y. skirti jam pakankamai laiko, užsiiminėti, auklėti, tinkamai maitinti ir t.t. ir pan., tai geriau išvis neįsigyti gyvūno
- 2007 11 23, 12:49
pritariu. jei renkantis gyvuna i pirma vieta iskyla pinigu klausimas, geriau dar truputi palaukti, kol prioritetai pasikeis.
Liepa rašė:nu, sonia, gerbiu tave už tiesumą, aš negalėjau taip tiesiai kakton parašyt, tai mėginau per aplink
pritariu. jei renkantis gyvuna i pirma vieta iskyla pinigu klausimas, geriau dar truputi palaukti, kol prioritetai pasikeis.
- 2007 11 25, 06:24
gal kuri zinot kur pigiau galima nusipirkt joksyro terjera,arba tojterjera,nes kainytes kai paziurejau tai ojojoj ,noriu suniuko tokiu veisliu ,be dokumentu ,ir noriu kalytes.vyras draudzia man bet galvoju jai nusipirkciau neismestu jis toks yra is pirmo priestarauja poto paciam gerai buna.
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2007 11 25, 10:14
lynkute, pagelbėčiau tau paieškoti, bet žinai, kad be dokumentų tai gali atsitikti taip, kad tas jorkas bus peraugęs, arba garbanotas arba dar koks nors jei tai nebaugina, tai būna skelbimų, kad parduoda be dokų.
Bet labai suabejojau, ar tinkama taktika, kai vyras nenori, pargabenti į namus šuniuką. Na, bet tu, žinoma, geriau savo vyrą pažįsti. Beje, o kikią priežastį savo nenoro jis įvardina?
Šiaip gal pamėgink jam papasakot, kad šuniukas pagerintų tavo dvasinę savijautą, ir gal jis sutiks, ir nereiks slapta to daryt?
beje, lynkute, kiek sutiktum mokėti už šunelį?
lynkute rašė:gal kuri zinot kur pigiau galima nusipirkt joksyro terjera,arba tojterjera,nes kainytes kai paziurejau tai ojojoj ,noriu suniuko tokiu veisliu ,be dokumentu ,ir noriu kalytes.vyras draudzia man bet galvoju jai nusipirkciau neismestu jis toks yra is pirmo priestarauja poto paciam gerai buna.
lynkute, pagelbėčiau tau paieškoti, bet žinai, kad be dokumentų tai gali atsitikti taip, kad tas jorkas bus peraugęs, arba garbanotas arba dar koks nors jei tai nebaugina, tai būna skelbimų, kad parduoda be dokų.
Bet labai suabejojau, ar tinkama taktika, kai vyras nenori, pargabenti į namus šuniuką. Na, bet tu, žinoma, geriau savo vyrą pažįsti. Beje, o kikią priežastį savo nenoro jis įvardina?
Šiaip gal pamėgink jam papasakot, kad šuniukas pagerintų tavo dvasinę savijautą, ir gal jis sutiks, ir nereiks slapta to daryt?
beje, lynkute, kiek sutiktum mokėti už šunelį?
- 2007 11 25, 10:43
štai skelbimas pagal tavo, lynkute, reikalavimus:
http://www.skelbiu.lt/3093787.html
tiesa, kainos neparašei dar...
http://www.skelbiu.lt/3093787.html
tiesa, kainos neparašei dar...
- 2007 11 25, 10:47
dievuliau koks grožis:
http://www.skelbiu.lt/3015253.html
noriu šito.....
bet jau šunų kainos.....
http://www.skelbiu.lt/3015253.html
noriu šito.....
bet jau šunų kainos.....
- 2007 11 25, 10:52
teko paniurkyti tokį grifoniuką, tai meilesnio šuniaus nesu sutikus, nuostabus draugas būtų lynkute, gal grifoniuko norėtum? nors jie tai brangūs, po galais...
Agni rašė:arba šitie:
http://www.skelbiu.lt/3114540.html
teko paniurkyti tokį grifoniuką, tai meilesnio šuniaus nesu sutikus, nuostabus draugas būtų lynkute, gal grifoniuko norėtum? nors jie tai brangūs, po galais...
- 2007 11 25, 18:48
aciu mergytes kokie fainuoliai,mano vyrui tik principo reikalas tipo kate turim ir gana ,nes mes gyvenam vieno kambario bute nu tai tipo ar neuztektu vietos mazam suneliui bet uztat kate yra kate j turi savo principus ,o suniukas dziaugsmas
jau tariausi su viena moteriske uz penkis simtus litu toiterjere jos laukiasi, tai kazkur po menesio turesiu suniuka
mano vyrui irgi patinka sunys ,bet jis taip sako tik kaip ir kates nenorejo is pirmo o kaip parsiveziau is kaimo tai iskart apsidziauge ir pamilo.
jau tariausi su viena moteriske uz penkis simtus litu toiterjere jos laukiasi, tai kazkur po menesio turesiu suniuka
mano vyrui irgi patinka sunys ,bet jis taip sako tik kaip ir kates nenorejo is pirmo o kaip parsiveziau is kaimo tai iskart apsidziauge ir pamilo.
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2007 11 27, 09:53
jei dar tik laukiasi, tai po mėnesio dar neturėsi
bet labai džiaugiuosi už tave iš anksto
bet labai džiaugiuosi už tave iš anksto