Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
#55408 Ar gali ką reikšt, jei sapnavau, jog turiu skylutę kojose ir galiu ten įkišt mažąjį pirštą? Toj vietoj po keliu vidinėj pusėj.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
nėra_skirtumo rašė:Ar gali ką reikšt, jei sapnavau, jog turiu skylutę kojose ir galiu ten įkišt mažąjį pirštą? Toj vietoj po keliu vidinėj pusėj.

Ta prasme PAKINKLIUOSE? :D
Parašėnegative
nulis rašė:
nėra_skirtumo rašė:Ar gali ką reikšt, jei sapnavau, jog turiu skylutę kojose ir galiu ten įkišt mažąjį pirštą? Toj vietoj po keliu vidinėj pusėj.

Ta prasme PAKINKLIUOSE? :D

Nu ką žinau kaip ta vieta vadinas. Kur susilenkia koja.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55419 Nu tai pakinklis. :bloga Užtat nežinau, kaip ta pati dalis rankose vadinasi. Sakau "alkūnė atvirkščiai". :D
Parašėnegative
nulis rašė:Nu tai pakinklis. :bloga Užtat nežinau, kaip ta pati dalis rankose vadinasi. Sakau "alkūnė atvirkščiai". :D

:D :D :D Ir atsikėlus aš tai apsižiūrėjau. :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55423 :D Aš irgi visada pasitikrinu. Jei mane sužeidžia, pasitikrinu, ar sveika. :bloga Jei sapnuoju kokį realistišką sapną su draugais, tai ryte jų pasiklausiu, pavyzdžiui: "Klausyk, ar šiąnakt mes kartais neplanavom pasikėsinimo į Bushą?" :bloga O šiąnakt sapnavau koncertą kelių neblogų grupių, tik niekaip neatsimenu jų pavadinimų. :( Gal būtų tikrai geros. :(
Parašėnegative
nulis rašė::D Aš irgi visada pasitikrinu. Jei mane sužeidžia, pasitikrinu, ar sveika. :bloga Jei sapnuoju kokį realistišką sapną su draugais, tai ryte jų pasiklausiu, pavyzdžiui: "Klausyk, ar šiąnakt mes kartais neplanavom pasikėsinimo į Bushą?" :bloga O šiąnakt sapnavau koncertą kelių neblogų grupių, tik niekaip neatsimenu jų pavadinimų. :( Gal būtų tikrai geros. :(

Tai aš irgi visad paklausiu. Buvo, net įsižeidė kartą. Ten toks nedrovus sapnas buvo. :DD :D
ParašėTomash
#56188 kur gi dingo musu auksine zuvele nebeparaso apie musu sapnus kazkaip
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:kur gi dingo musu auksine zuvele nebeparaso apie musu sapnus kazkaip

Tomuli, as vis dar cia, vis dar gyva, tik savus zvynus reikia apsisveisti,antenas apsivalyti, kad signalus lengviau gaudyciau, kad jusu nesuklaidinciau... pazadu iki pirmadienio visus aprasysiu.Man pilnatis... tsssss... :bloga pazadekit, kad niekam nesakysit

:heart
Parašė autumn
#56808 Ką tik atsiminiau, kokią schyzą sapnavau ką tik.
Ateinu aš į parduotuvę kažkodėl su daugyyybe savo daiktų (kompas, telefonai visi, dar visokių nesąmonių, pora knygų) ir pasidedu juos daiktų laikymo vietoj, bet kadangi parduotuvę sapnavau vieną, kuri prie mano namų ir labai maža, spintučių ten nėra, lieka pasitikėt žmonėm.
Stoviu prie stendo su daugyyybe kvepalų ir pro mane praeina trys mergaitės, iš kurių viena padovanoja man gėlių puokštelę. Nieko nesuprasdama paimu, bet tada pagalvoju ir kyla įtarimas, kad jos pavogė mano daiktus, o ta puokštele norėjo mažiau mane supykdyti.
Nuėjau prie parduotuvės įėjimo ir pamačiau, kad įtarimas buvo teisingas, tada aš dar spėjau tas mergaites pačiupt (bent jau vieną iš jų, kuri turėjo mano kuprinę), tikrinau, ar visi daiktai ten tebėra, bet daug ko nebuvo. Su ta mergaite sutarėm, kad ji man visus juos grąžins.
Po to veiksmas persikelia pas ją į namus, kur ateinu pasiimti tų savo pavogtų daiktų, mes ten bendraujam, atseit, draugiškumas prieš reikalą, o tada aš einu ieškot pati tų savo daiktų, nes ji kažkodėl tyli ir man jų neduoda.
Staiga kitas epizodas - aš, tos mergaitės, dar kažkas lauke, netoli tos parduotuvės, tada iš kažkur atsiranda įvairių mano giminių, net dėdė, kuris jau miręs. Epizodas nutrūksta.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#57020 Zuvyte,laikykis...imk laiko tiek kiek tau reikia....tu laisva ir nepriklausoma siuo atzvilgiu...taip mes visi laukiam tavo sapnu paaiskinimu...bet mes kantrus,ir mums visdelto svarbiau kad tu visu pirma jaustumeisi gerai... :flo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:Supanavau mokykla buvo 12 klase, aplinkui kaip ir nepazystami zmones, sedziu kazka paisau, buvo muzikos pamoka kazka ten sake, bet deste kazkodel matematikos mokytojas poto vietoj muzikos atsirado matematika poto daile, as kazkaip garsiai uzmeciau replika, kad dar truksta kokio geografijos. poto pradejau paisyt vel, kazkas eidamas man trinktelejo su kazkuo lb smarkiai ir toliau nuejo juokdamasis, as prisivijau priremiau prie sienos ir sakau "davai einam issiaiskinti" nors ir jauciau silpnas taciau vistiek norejau su juo issiaiskinti, jis sutiko ir mes norejom eiti. tik mane apsivyjo labai daug ranku ir ziuriu aplinkui visi mano draugai ir artimai pazystami zmones laiko mane, sako nereikia, o as stoviu ir pradedu nerealiai juoktis, bet nzn is ko ir niekur nebe ejau aiskintis.. poto veiksmas persimete i Univera, as buvau labai linksmas sedziu paskaitoj ir man kazka aiskina, as atsiputes sedziu ir sakau "fignia cia viskas man zinoma" poto paskaita baigesi, pasiskolinau pas kursioka knyga, ir nuejau kazkur kazkaip as ta knyga netycia svedziau i siena poto lekiau per auditorija jos ieskoti. rades pamaciau kad vienas knygos virselis buvo ne koks nutrintas toks. atidaviau knyga pasiemiau savo.. poto veiksmas persikele i ekskursija, as kazkiokiu galiu turejau buvau labai vikrus ir labai labai aukstai issokti galedavau.. tai vis sokinejau.. begiodavau laimingas ant sienu uzsokdavau nusokdavau ir toliau begdavau. poto prie kazkokio rekonstruojamo pastato pradejau sokinieti pastoliais.. poto nuejau is kazkoki pastata, ten vazinejo elevatorius taciau as nusprendziau jo nevaziuoti ir uzsokti pats i pati virsu, is pirmo karto nesigavo nes negalejau normaliai isibegeti, nes buvo daug zmoniu.. is antro karto jau galejau issibegeti ir uzsokau, poto vis girdziu klausimus " kas cia toks" visi atsako " ai musu kursiokas." uzsokes atsiduriau kinisko stiliaus kavinukei visi sedejo ant grindu, buvo 3 zmones tik vienas atskirai ir poroje, porele valge susi ir gere arbata, atsiseda netoli poreles i kampa susineriau kojas ir lyg ir pradejau medituoti..

Tomash, labai subtilus tavasis sapnas.
Puikus rezultatai visu tavo pastangu.Gal nesamoninga, o greiciausiai taip ir yra , tu imi gyventi net to nesuvokdamas savo vidiniojo aukstesniojo "AS" vedamas. As zinau, kad atsitiktinumu nebuna - mokykla visada simbolizuoja gyvenimo pamokas, pati gyvenima, kur zmogus dirba su savimi ir tobuleja.kodel 12? Todel, kad vidines jegos tave skatina sekti mintis, kurios pasikartoja, idejas, kurios kyla ir susivokimas, kuris veda tave pirmyn.Tokiu budu esi skatinamas tiketi savo vidinemis jegomis, galiomis, kurios is visu kitu simboliu kaip sokinejimas, juokas rodo, jog tave veda mano terminais kalbant sventoji dvasia.
Rankos, kurios bando tave sulaikyti simboliskai aiskinamos kaip aplinkiniu zmoniu varzymai taves ir tavo veiklos bei gyvenimo
Knygos simbolizuoja isminti, susivokima.Saunu, kad knyga su senu virseliu palikai ir susiradai nauja, kuri priklauso tau.
Prieraisos, kuriu visi mes turim, is pirmo karto nepavyko ju atsikratyti, bet is antro bandymo jas iveikei. Retas atvejas kada zmogui taip pavyksta staiga ugtelti savyje ir suvokti save naujai, su pasitikejimu ir vidine jega, kuria tryksta visas tavo sapnas.
Net smalsu pasidare -
kur dingo tas senasis tomashas? :lakstau

Dar pridursiu, kad naudos ir susivokimo gautai is budizmo.Nezinau kiek tu tam pasiruoses, bet neatmesk galimybes jei ,kelyje i save, pasitaikys tokia proga. Simboliskai tie trys zmones rodo, jog vidujai tu jau susivienyjai savyje ir suvoki saves esme.Dabar belieka darbuotis , darbuotis, darbuotis, kol rasi savo tikraji kelia, savo tikraji tikejima, kol sustipresi ir atsiversi pilnumoje.Nuostabu...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Laukinuke rašė:Zuvyte,laikykis...imk laiko tiek kiek tau reikia....tu laisva ir nepriklausoma siuo atzvilgiu...taip mes visi laukiam tavo sapnu paaiskinimu...bet mes kantrus,ir mums visdelto svarbiau kad tu visu pirma jaustumeisi gerai... :flo

Dekui mieloji, laikausi...pakvepuoju, pamirksiu, ir vel neriu i gelmes jusu sapnu:) :jap
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Phobophobia rašė:Pragarą sapnavau :D
Šiaip ne viską prisimenu,gaila.
Pagavau velnią už kojų ir bandžiau ką nors naudingo sužinot.
Man atrodo,kad jis kalbėjo prancūziškai ar kažkokia maišyta prancūzų ir ispanų k., nelabai ką supratau.

Ar sutiktum jei parasyciau, kad tokiu budu stengiesi suvokti savo ne-galavimo priezastis?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Laukinuke rašė:Per menesiuka pasapnavau truputuka,bet prisimenu tik iskarpas....taigi..
sapnuoju kad kazkas man plauna galva,ir man gera,po to ziuriu lyg is salies,o pries mane stovi pazystamas,mano kune,ir apziurineja kaip isplauti plaukai....
dar sapnavau kad valgiau,ir moteris atejo ir sugedino mane pries visus,kad svetima valgi valgau,tada as stipriai susigedau ir nulipau 3 aukstais laiptais zemyn...

Plauku simboliai reiskia isminti, susivokima, samoninguma.Vieni juos kerpa, kiti sukuoja, o tu juos plovei.Stiprus rysys su pasamone, tik be reikalo susigedai moteriskes paklausiusi.Protas ir ego du draugeliai visada randa buda kaip mus kontroliuoti.Tai ka jauti, yra tikra tada kai suvoki, jgo tai yra tavo vidine tiesa ir tada nebesvrabu ka sako kiti, supranti? VAlgis, kaip jau rasiau dazniausiai simbolizuoja musu dvasini pena.Protuas tau ima aiskinti, kad nesavo maista valgai? O koks maistas yra tavo ir koks maistas yra mano? Is simbolikos kampo bet koks maistas sapnuose yra penas dvasiai - tad jei tau tinka krikscionybes idejos, puiku, jei tau reikia Vedu ir mantru, faine...nera visiskai reikalo del to gedintis.Ziurekim savo baznycios tikejimo , belskim ir atsivers, prasykim ir bus duota tik su prasymu kaip ir su beldimu reikia ziureti ko prasome ir i kokias duris beldziam.Painu ar ne tiesa? As turiu galvoje tai, kad visos tiesos mumyse viduje, o ne knygose .Knygos tik papildai kaip prieskoniai maistui , nes jos parasytos daugiau savimi pasitiknciu zmoniu ka kiekvienas is musu galim daryti jei jauciam jog turim ka pasakyti