- 2008 07 19, 21:18
Ką tik atsiminiau, kokią schyzą sapnavau ką tik.
Ateinu aš į parduotuvę kažkodėl su daugyyybe savo daiktų (kompas, telefonai visi, dar visokių nesąmonių, pora knygų) ir pasidedu juos daiktų laikymo vietoj, bet kadangi parduotuvę sapnavau vieną, kuri prie mano namų ir labai maža, spintučių ten nėra, lieka pasitikėt žmonėm.
Stoviu prie stendo su daugyyybe kvepalų ir pro mane praeina trys mergaitės, iš kurių viena padovanoja man gėlių puokštelę. Nieko nesuprasdama paimu, bet tada pagalvoju ir kyla įtarimas, kad jos pavogė mano daiktus, o ta puokštele norėjo mažiau mane supykdyti.
Nuėjau prie parduotuvės įėjimo ir pamačiau, kad įtarimas buvo teisingas, tada aš dar spėjau tas mergaites pačiupt (bent jau vieną iš jų, kuri turėjo mano kuprinę), tikrinau, ar visi daiktai ten tebėra, bet daug ko nebuvo. Su ta mergaite sutarėm, kad ji man visus juos grąžins.
Po to veiksmas persikelia pas ją į namus, kur ateinu pasiimti tų savo pavogtų daiktų, mes ten bendraujam, atseit, draugiškumas prieš reikalą, o tada aš einu ieškot pati tų savo daiktų, nes ji kažkodėl tyli ir man jų neduoda.
Staiga kitas epizodas - aš, tos mergaitės, dar kažkas lauke, netoli tos parduotuvės, tada iš kažkur atsiranda įvairių mano giminių, net dėdė, kuris jau miręs. Epizodas nutrūksta.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.