Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė era
#58289 Va, kokį dėkliuką mp3'iukui pagaminau savo Berniukui. Daugiausiai vargo buvo su Foje emblema. Bet smagiai dirbosi. Tik kad viskas šleiva kreiva :D

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo era 2008 07 25, 12:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58305 o kaip šaunu :flo
Vartotojo avataras
Parašė costa
#58337 Ohooo, kaip gražu!!!!! =)
O tu ilgai tą emblemą siuvinėjai?? Niu, bet gi laaaaabai graži dovana :jap
Vartotojo avataras
Parašė era
#58339 Vienai raidei po valandą drąsiai sugaišau. Užtat, kaip Jis paskui džiaugėsi. Visa nubučiuota buvau. Šitai pamatęs Brolis užsimanė dėkliuko telefonui. Gal ir jums ką padaryti prie to paties? Man visai patinka žibančios žmonių akys.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#58344 Ale tu ir drąsi, era, su tokiais pasiūlymais - tuoj visi į eilę rikiuosis prie tokios dovanos :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#58353 Turiu daug laiko naktimis, o mano bibliotekėlė jau išsisėmė. Palavinti pirštukus visai naudinga būtų.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58356 būtų smagu =) o drakoną ėdantį savo uodegą mokėtum išsiuvinėt?
Vartotojo avataras
Parašė era
#58374 Tai jau turėčiau išmokti :D Tu man per skype atsiųsk konkretų paveiksliuką. Pageidautina, juodai-balą. Su spalvom žaist mokysiuos vėliau. Dabar apskritai pagrindus mėginsu įkirsti.
Parašėnegative
#58446 Įspūdingai, tikrai.
Vartotojo avataras
Parašė era
#58452 Agni, baigta.
Jei esi labai smalsi-įkėliau nuotrauką į fotoalbumą. Jei nesi baisiai smalsi-pakentėk iki antradienio. Pamatysi gyvai.

Dar norinčių yra?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#84699 Maikute spaude per rankoves ir buvo, sakyciau, nuobodi.Idejau truputi rankeliu ir stai kas gavosi:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#84711 Uzvakar issirusiavau savo brangenybiu ( :D ) dezutes, taigi radau labai grazias grandineles, taciau visos sugadintos.Ir sian sugalvojau panaudoti jas. Turejau:
Paveikslėlis

Po dvieju valandu krapstymosi gavosi:

PaveikslėlisPaveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#84760 :super Aš tai nesumąstau, išmetu :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#85121 neismesk, man atvesk :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89566 ne nu ne man prie jūsų talentų.. :super Šiaip, kadangi užpakalis daba kaip daržinė, tai nusipirkau skuduryne džinsus ir bandysiu išsiuvinėt.. vis terapija =)