Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#58199 Vau, geras, niekad net nesusimasčiau.. :) Taip, o va Tikėjimo man išties reikėtu iš kažkur prisidėti... labai reikėtu... Sunku tikėti, kai klaikios nelaimės tiesiog užgriūna tave..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58475 Šiandien mačiau 10:10 ir 22:33.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nulis rašė:Šiandien mačiau 10:10 ir 22:33.

10-
Tave pasiekia dieviskoji informacija per zinojima.Tu zinai, bet nezinai is kur tu zinai.Islik tikinti, net jei ir abejoji

22-
Tavo gilus tikejimas kuria stebuklus ir naujas galimybes, progas.Islaikyk tikejima

33-
Daugybe mokytoju ir meistru supa tave ir padeda tau ivairiausiais budais.Jie atejo tau padeti tavo misijoje ir atsakyti i tavo maldavimus.Isiklausyk i juos ir klausk visa ko tik tu nori
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58480 Labai ačiū! =) :flo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#58481 Labai prasom :heart =)
Vartotojo avataras
Parašė era
#58534 06:56... Įdomiai atrodo.. Tuo metu pykausi su mama.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:06:56... Įdomiai atrodo.. Tuo metu pykausi su mama.

Nors tai ir nera pasikartojantis skaiciu derinys, bet jei atkreipei demesi, matyt turi skaiciai ir itakos bei prasmes pasiaiskinti

Ziurekim kokie tai skaiciai ir ka jei reiskia -

0 - meditacija ir maldos pades tau islaikyti rysi su KUREJU.Susumavusi viska kartu - rysys su Visata labai stiprus.Islaikyk ji ir stiprink.

6
Sesetukas yra rupestis del materialiniu dalyku.Atsargiai stenkis subalansuoti mintis
del materijos ir dvasingumo.

56
Isgyveni pokyciu meta.Visa kas vyksta yra begalo svarbu ir rimta ir labai reikalinga, nes su kiekviena diena gauni vis naujus palaiminimus ir suteikiamos naujos porgos.Viskuo pasirupinta siuo laikotarpiu
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#60021 666-

Atejo laikas balansuotis dvasioje ir gydyti savo gyvenima.Issakyk visa kas tave jaudina Dangui, issakyk visas baimes del materialines padeties.Atsiverk ir pasiruosk priimti pagalba ir meile tiek is zmoniu, tiek ir is Angelu

Wow, cia tai bent zinute... :jap
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#60338 19:09 pamačiau,
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#60427 apie 8 Zuvele, pasakei tiesa. tik pinigai atejo ne i mano kisene, bet i mano aplinka ir ne taip, kaip noreciau...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:apie 8 Zuvele, pasakei tiesa. tik pinigai atejo ne i mano kisene, bet i mano aplinka ir ne taip, kaip noreciau...

O ar susimastei kodel?

Skaiciu reiksmes ir zinutes imu is Knygeles , kuria parasiusi yra Doreen Virtue, tad mano nuopelnas cia tik toks, kad turiu knygele ir suprantu angliskai, bei turiu priejima i si foruma...patikek, kai imsi save vretinti, kai pajusi jog esi verta viso pasaulio MEILES ir TURTU, sekanti karta pinigais tave uzvers:) :flo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nulis rašė:19:09 pamačiau,

19-

Gyvenk susitelkusi i save ir padek sau gyventi sveikesni ir ramesni, taiku gyvenima.Ir islaikyk teigiama poziuri bei mintis apie savo gyvenimo krypti bei misija.

0-

meditacija ir maldos pades tau islaikyti rysi su KUREJU.Susumavusi viska kartu - rysys su Visata labai stiprus.Islaikyk ji ir stiprink.

9-

tavo dieviskoji misija siejasi su davimu per paslaugas per tavo igimtus talentus ir sugebejimus.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Auksinezuvele rašė:
Medeja rašė:apie 8 Zuvele, pasakei tiesa. tik pinigai atejo ne i mano kisene, bet i mano aplinka ir ne taip, kaip noreciau...

O ar susimastei kodel?

Skaiciu reiksmes ir zinutes imu is Knygeles , kuria parasiusi yra Doreen Virtue, tad mano nuopelnas cia tik toks, kad turiu knygele ir suprantu angliskai, bei turiu priejima i si foruma...patikek, kai imsi save vretinti, kai pajusi jog esi verta viso pasaulio MEILES ir TURTU, sekanti karta pinigais tave uzvers:) :flo

yep, susimasciau labai stipriai. atrandu, jog pavydejau ir niekinau turtingus zmones. dabar turiu tokia pamoka, kad labai dviprasmiskai i visa tai pradejau ziureti. net nezinau ar pinigai yra tikrai geras dalykas.
Parašė autumn
#60462 Žvilgt į laikrodį - 22:11. Bet turbūt nieko ypatingo nereiškia, jei tiesiog užmečiau akį ir vieną kartą pamačiau kažkokį įdomesnį skaičių derinį?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autumn rašė:Žvilgt į laikrodį - 22:11. Bet turbūt nieko ypatingo nereiškia, jei tiesiog užmečiau akį ir vieną kartą pamačiau kažkokį įdomesnį skaičių derinį?

Butent tik tokie skaiciu derinukai ir reiskia kazka, kitu atveju neatkreiptume demesio:

Ziurim kas ir ka reiskia -

22-
Tavo gilus tikejimas kuria stebuklus ir naujas galimybes, progas.Islaikyk tikejima

ir 11-

sutelk demesi i pasikartojancias mintis ir idejas, nes tai yra atsakas i tavo maldavimus.Tai taip par rodo jog esi labai isradingas zmogus, kuris turetu vengti prieraisinio elgesio

Ar zinai kas yra prieraisinis elgesys?