Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Auksinezuvele, sapnavau, jog su kitais dviem žmonėm kažkokioj sodyboj nužudžiau mergaitę. Mes išsinešėm į lauką jos kūną ir kažkokį jos daiktą(o gal šunį, nežinau...) ir mus pamatė du vyrai. Tie du kiti mano bendrininkai ėmė bėgt ir mane paliko, nepalaukė manęs, man nieko daugiau nebeliko kaip apsimest sportuojančiai ir šiaip apibėginėjančiai ratus. Taip ir neįkliuvau, o juos sugavo. Ką galėtų reikšti?.. :)

Mieloji tai tu pati ir atvieji sugebejimai.tik nezinau, kodel taip ziauriai pati su savimi elgiesi :bloga :heart
Parašėnegative
Auksinezuvele rašė:
nėra_skirtumo rašė:Auksinezuvele, sapnavau, jog su kitais dviem žmonėm kažkokioj sodyboj nužudžiau mergaitę. Mes išsinešėm į lauką jos kūną ir kažkokį jos daiktą(o gal šunį, nežinau...) ir mus pamatė du vyrai. Tie du kiti mano bendrininkai ėmė bėgt ir mane paliko, nepalaukė manęs, man nieko daugiau nebeliko kaip apsimest sportuojančiai ir šiaip apibėginėjančiai ratus. Taip ir neįkliuvau, o juos sugavo. Ką galėtų reikšti?.. :)

Mieloji tai tu pati ir atvieji sugebejimai.tik nezinau, kodel taip ziauriai pati su savimi elgiesi :bloga :heart

Kaip žiauriai? ;O :heart
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
nėra_skirtumo rašė:
Auksinezuvele rašė:

Kaip žiauriai? ;O :heart

ziauriai. nes atrodo, jog niekas taves nemyli. galima, as mylesiu?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:šiąnakt: puošiausi, prausiausi, dažiausi, rengiausiai, prisirišau daugybę blizgančių kaspinų, visi gyrė, o ir pati jaučiausi labai graži, turėjau eit pas gydytoją, bet galiausiai vis kažko nerasdavau, laiko beveik nebeliko, o ligoninė kitam miesto gale, bandžiau bėgti, bet vos vos galėjau pajudėt dėl keisto nuovargio, taksi visi nuvažiuodavo iš panosės, suplyšdavo kojinės ir turėdavau persimaut kitas. vėlavau jau dvi valandas, bet vistiek atkakliai ėjau, nors jau nebeturėjau vilties, kad gydytojas nebus išėjęs. galiausiai pagavau aplūžusį taksį, į kurį įsėdo dar dvi merginos, tiesa turėjom dėl jo kovot ir su kitais žmonėm, bevažiuojant pro kažkokius šiukšlynus, per kažkokią gilią duobę, ant mūsų užgriuvo autobusas, man vienai pavyko iššokti, o kitus mano akyse sutraiškė. apsidairiusi pamačiau, kad esu savartyne, aplinkui vien kalani ir dangoraižiai šiukšlių. likau ten gyventi, apėmė keista ramybė, kad pagaliau atradau savo vietą.

VIsas sapnas apie susitaikyma ir nuolankuma.Pagaliau suvokei, kad esi kas esi ir kovoti pries savaja prigimti tikrai neverta
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Auksinezuvele rašė:
ziauriai. nes atrodo, jog niekas taves nemyli. galima, as mylesiu?

Dekui Medeja, jei leisi, prisidesiu ir as... :jap
Parašėnegative
#58614 :jap Ooooo... :DD Tai jau myli myli.

O šiandien sapnavau, kad guliu lovoj ir žindau elektroninį prietaisą. ;OO :D Kažkaip su fizika susiję...
Vartotojo avataras
Parašė era
#59306 Labas rytas. Štai mano visai šviežias sapnas, kuriame pati matau daug simbolių, tik man sunkoka juos susieti. Prašau pagalbos..

Sapnavau, kad pakeičiau mokyklą.
Mokykla vos netiesiogiai siejasi su gyvenimiskomis pamokomis, tad vykstan pokyciams nenuostabu kad tokia simboliak

Mano pirmoji diena ten. Ji tokia milžiniška. Viename pastate ir klasės, ir parduotuvės, ir gyvenamieji butai.
Sapne gal kokius tris kartus lipdavau šoniniais-avariniais laiptais. Pirmą kartą iš pirmo aukšto į trečia.
NEnuostabu kad lipi soniniais laiptais, ir greiciausiai tai vyksta del to, kad truksta pasamones itakos tavajame mastyme.Todel ir is pirmojo i treciaji auksta pataikai

Ten susitikau su kažkokiomis kalbančiomis gyvatėmis.

Gyvates as megstu sakyti kad naujo pradzia, kaip , kad atejus laikui jos keicia oda, taip ir zmogus atejus laikui randa savyje isteklius , kuriu anksciau nesuvoke esant.

Iš pradžių su jomis buvo visai įdomu, smagu, bet kai jos pradėjo mane persekioti, o vieną jų (buvo dvi) net čiupau už kaklo, kad man nekąstų, tapo kiek nefaina. Pradėjau lipti žemyn, nešdamasi ją rankoje.
MAnau jog is baimes to kas tau nepazinta ir nauja tu pasielgei butent taip, atsisakydama saves intymesnio pazinimo, todel simbolika rodos jau kaip atitrukimas nuo tikroves ir zingsnelis atgalios, lipimas zemyn
Bjaurybė, priešinosi. Antro aukšto laiptų aikštelėje numečiau ant žemės.
NA ir gerai, kad numetei antrame aukste, cia tau reiketu ilgesniam laikui apsistoti, isiklausyti i save ir savus poreikius, butu lengviau gyventi

Kaip tik tuo metu pas mane lipo kažkoks pažįstamas. Dabar jau nelabai pamenu, koks. Berods, mama. Lipdama laiptais, netyčia užmynė tos laikytos gyvatės galvą. Girdėjau kaip trakštelėjo kaukolė. Mačiau, kaip ištižo geltonos smegenys. Antroji gyvatė pati pasiplovė mestelėjusi kažką panašaus į "žudikės..". Antram aukšte nuėjom į parduotuvę. Man išrinko raudonus batukus. Gražius tokius, lakuotus.
Greiciausiai per dideles prieraisos prie zemiskumo neleidzia tau atsivereti, bijai prarasti ko ir taip mes neturim - kontrole,

Parduotuvės salės gale vyko banketas. Ar kažkas tokio... Ant visų stalų nematyti valgiai, tik ant vieno senos geros lietuviškos mišrainės.

Panasu jog jautiesi pasimetusi ir linkusi daryti ir gyventi taip kaip esi ipratusi.Kaip tau sekasi priimti tai kas nauja?> Ar turi su tuo problemu?

Mama, draugai pradėjo jas valgyti, o aš tiesiog pavargus kažkur kamputyje atsisėdau. Po kiek laiko visi išsiruošėm tvarkyti dokumentų dėl mano naujos gyvenamos vietos tam pačiam pastate.

IS sios dalies matosi, jog esi pasimetusi kas esi ir ka turi daryti.Kitaip tariant nesuvoki savo autentiskumo, nes labai pripratusi prie standartiniu ir sablonisku asmenybes bruozu - kaip visi taip ir as...

Pasirodo, už dyką gavau du butus. Tik jie buvo skirtinguose aukštuose. Antram ir trečiam. Pabudau stovėdama prie buto, esančio trečiam aukšte durų.

Manau , kad dabar susidarysi tikraja nuomone tiek apie save tiek ir apie Dieva, nes vistik norim to mes ar nenorim, jis yra ir jei kas tikrai yra - tai JIS

Iš anksto ačiū..
Paskutinį kartą redagavo era 2008 07 31, 06:21. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašė egle
#59603 aciu, uz sapnu aiskinima. Is tiesu, ivardinimas-atpazinimas leidzia keisti dalykus ir gyvenime. o kol nemoku sapnu skaityti pati,tai vis Tavo pagalbos prasau:

sianakt sapnavau, kad ruosiuosiu iskeliauti. mano drauge,su kuria keliausiu sako: greiciau susidek kuprine, tuoj iskeliausime. tada atsiranda vyras, kuris sako man: kiek tu gali keliauti ir klajoti? ne ten keliauji vis, kaip valkatele kokia ar tau gerai taip? tada nueinu susideti daiktu. pasiimu savo kuprine, atsidarau spinta ir pradedu deti daiktus, is pradziu visus is eiles,po to pradedu juos mesti lauk, nes pamatau,kad rubai,kuriuos iki siol nesiojausi kuprineje-kelionese-netinkami mano kelionei. tie rubai arba isaugti, arba oficialus darbiniai svarkai. tada pamatau,kad kuprines dugne turiu prikrovus kruva medziagu, mano mociutes medziagu-tada metu tas medziagas lauk... ir suprantu, kad as neturiu nei vieno daikto,kuri galeciau isideti i kuprine kelionei. ir jausmas, tarsi visa laika,kiek keliauju-nesiojausi kuprine,kuria vos pavilkau,o joje buvo pilna netinkamu ir net ne mano rubu...
Parašė autumn
#59807 Ne pirmą kartą parduotuvėj sumoku sumą "6.66" :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
autumn rašė:Ne pirmą kartą parduotuvėj sumoku sumą "6.66" :bloga

Čia į skaičių temą reikėjo brūkštelt gi. Ir aš laukiu atsakymo, nes anksčiau dažnai toks derinukas pas mane figūruodavo..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#60015 O atsakas jau ten nuo 27 dienos... =)
Vartotojo avataras
Parašė era
Auksinezuvele rašė:6
Sesetukas yra rupestis del materialiniu dalyku.Atsargiai stenkis subalansuoti mintis
del materijos ir dvasingumo.[/b]

Bet negi toks stiprus pasikartojimas nedaro įtakos reikšmei?
ParašėTomash
#60901 sapnavau vel mokykla informatikos pamoka, staiga i pamoka isiverzia teroristai ir uzgrobia pamoka, jie ginkluoti ir nori uz vaikus prasyti ispirkos, stai pasirodau as ir issaudau juos.. poto is po stalo pasigirsta 2 suviai, vienas man pataiko i pilva kitas i peti.. is po stalo saude direktore, sakydama jog jai viskas nusibodo ir nori padaryti internata is sios mokyklos ir dar visokiu baisybiu kurie kenktu mokynias ir padarytu tesiog pragara mokykloj... tada ji pabego... as pradejau jos ieskoti po visa mokykla. man padejo dar keli ginkluoti draugai... .islandziojom visa mokykla, ir as galiausiai ja suradau jos kabinete, ji buvo uzsirakinus, taciau as islauziau duris, ji isbego i kolidoriu , ir as ja nusoviau tiesiai i galva... poto uzdengiau ja kolidurioje kad niekas nematytu jos issitaskiusios galvos... ir sakiau iskviesti pollicija ir greitaja pagalba... jos is pradziu nieks nenorejo kviesti, taciau as pats ja iskvieciau poto.. kad niekas nematytu kaip atrodo direktore as ja uzdengiau savo kunu ir laukiau policijos.. dar kazkas salia manes stovejo ir as pasakiau, kad nuo siuol manes visi labai bijos, jis atsako, jog tikrai taip ir bus. as nusiminiau, sulaukiau policijos pasakiau, jog as ja nusoviau gindamasis
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:
Auksinezuvele rašė:6
Sesetukas yra rupestis del materialiniu dalyku.Atsargiai stenkis subalansuoti mintis
del materijos ir dvasingumo.[/b]

Bet negi toks stiprus pasikartojimas nedaro įtakos reikšmei?

As papildziau sesetuku reiksme.Daro - tai tik dar karta patvirtina kas jau pasakyta, tik kitame lygmenyje.Turiu galvoje musu samoninguma:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau vel mokykla informatikos pamoka, staiga i pamoka isiverzia teroristai ir uzgrobia pamoka, jie ginkluoti ir nori uz vaikus prasyti ispirkos, stai pasirodau as ir issaudau juos.. poto is po stalo pasigirsta 2 suviai, vienas man pataiko i pilva kitas i peti.. is po stalo saude direktore, sakydama jog jai viskas nusibodo ir nori padaryti internata is sios mokyklos ir dar visokiu baisybiu kurie kenktu mokynias ir padarytu tesiog pragara mokykloj... tada ji pabego... as pradejau jos ieskoti po visa mokykla. man padejo dar keli ginkluoti draugai... .islandziojom visa mokykla, ir as galiausiai ja suradau jos kabinete, ji buvo uzsirakinus, taciau as islauziau duris, ji isbego i kolidoriu , ir as ja nusoviau tiesiai i galva... poto uzdengiau ja kolidurioje kad niekas nematytu jos issitaskiusios galvos... ir sakiau iskviesti pollicija ir greitaja pagalba... jos is pradziu nieks nenorejo kviesti, taciau as pats ja iskvieciau poto.. kad niekas nematytu kaip atrodo direktore as ja uzdengiau savo kunu ir laukiau policijos.. dar kazkas salia manes stovejo ir as pasakiau, kad nuo siuol manes visi labai bijos, jis atsako, jog tikrai taip ir bus. as nusiminiau, sulaukiau policijos pasakiau, jog as ja nusoviau gindamasis

Tomash, sapnas tik dar karta pakartoja ka tu isgyevnai ir isgyveni.Vidine agresija valosi, tu nebebijai jos, tu ja prisiimi ir nuosirdziai su ja darbuojies atpalaiduodamas prisirisima prie proto, kas keicia tavaji mastyma.Nebelieka noro kontroliuoti situacijos protu, tiesiog paleidi viska ir leidies i vidine kelione savyje. Jauti auganti pasitikejima savimi ir aplinkiniais.:) :)))