- 2008 07 30, 06:56
Labas rytas. Štai mano visai šviežias sapnas, kuriame pati matau daug simbolių, tik man sunkoka juos susieti. Prašau pagalbos..
Sapnavau, kad pakeičiau mokyklą.
Mokykla vos netiesiogiai siejasi su gyvenimiskomis pamokomis, tad vykstan pokyciams nenuostabu kad tokia simboliak
Mano pirmoji diena ten. Ji tokia milžiniška. Viename pastate ir klasės, ir parduotuvės, ir gyvenamieji butai.
Sapne gal kokius tris kartus lipdavau šoniniais-avariniais laiptais. Pirmą kartą iš pirmo aukšto į trečia.
NEnuostabu kad lipi soniniais laiptais, ir greiciausiai tai vyksta del to, kad truksta pasamones itakos tavajame mastyme.Todel ir is pirmojo i treciaji auksta pataikai
Ten susitikau su kažkokiomis kalbančiomis gyvatėmis.
Gyvates as megstu sakyti kad naujo pradzia, kaip , kad atejus laikui jos keicia oda, taip ir zmogus atejus laikui randa savyje isteklius , kuriu anksciau nesuvoke esant.
Iš pradžių su jomis buvo visai įdomu, smagu, bet kai jos pradėjo mane persekioti, o vieną jų (buvo dvi) net čiupau už kaklo, kad man nekąstų, tapo kiek nefaina. Pradėjau lipti žemyn, nešdamasi ją rankoje.
MAnau jog is baimes to kas tau nepazinta ir nauja tu pasielgei butent taip, atsisakydama saves intymesnio pazinimo, todel simbolika rodos jau kaip atitrukimas nuo tikroves ir zingsnelis atgalios, lipimas zemyn
Bjaurybė, priešinosi. Antro aukšto laiptų aikštelėje numečiau ant žemės.
NA ir gerai, kad numetei antrame aukste, cia tau reiketu ilgesniam laikui apsistoti, isiklausyti i save ir savus poreikius, butu lengviau gyventi
Kaip tik tuo metu pas mane lipo kažkoks pažįstamas. Dabar jau nelabai pamenu, koks. Berods, mama. Lipdama laiptais, netyčia užmynė tos laikytos gyvatės galvą. Girdėjau kaip trakštelėjo kaukolė. Mačiau, kaip ištižo geltonos smegenys. Antroji gyvatė pati pasiplovė mestelėjusi kažką panašaus į "žudikės..". Antram aukšte nuėjom į parduotuvę. Man išrinko raudonus batukus. Gražius tokius, lakuotus.
Greiciausiai per dideles prieraisos prie zemiskumo neleidzia tau atsivereti, bijai prarasti ko ir taip mes neturim - kontrole,
Parduotuvės salės gale vyko banketas. Ar kažkas tokio... Ant visų stalų nematyti valgiai, tik ant vieno senos geros lietuviškos mišrainės.
Panasu jog jautiesi pasimetusi ir linkusi daryti ir gyventi taip kaip esi ipratusi.Kaip tau sekasi priimti tai kas nauja?> Ar turi su tuo problemu?
Mama, draugai pradėjo jas valgyti, o aš tiesiog pavargus kažkur kamputyje atsisėdau. Po kiek laiko visi išsiruošėm tvarkyti dokumentų dėl mano naujos gyvenamos vietos tam pačiam pastate.
IS sios dalies matosi, jog esi pasimetusi kas esi ir ka turi daryti.Kitaip tariant nesuvoki savo autentiskumo, nes labai pripratusi prie standartiniu ir sablonisku asmenybes bruozu - kaip visi taip ir as...
Pasirodo, už dyką gavau du butus. Tik jie buvo skirtinguose aukštuose. Antram ir trečiam. Pabudau stovėdama prie buto, esančio trečiam aukšte durų.
Manau , kad dabar susidarysi tikraja nuomone tiek apie save tiek ir apie Dieva, nes vistik norim to mes ar nenorim, jis yra ir jei kas tikrai yra - tai JIS
Iš anksto ačiū..
Paskutinį kartą redagavo era 2008 07 31, 06:21. Iš viso redaguota 1 kartą.