Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58060 nu kad nori tai faktas, bet kodėl tas noras taip ilgai nepraeina????? anksčiau būdavo maximum 2 savaitės.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58133 Dėmesio trūksta, nes šuo namie yra. :)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Katik iskepta

:D :D :D
atsidariau šitą temą kažkurį psl. ir pirmiausiai pamačiau šitą užrašą
rimtai išsigandau,kad bus kepta katė

Norėjau paklausti,kas būna katėms,kai jos skleidžia garsą, panašų į kosėjimą/žiaugčiojimą? Jau antrą dieną taip, aišku po nedaug.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58719 Mano katė kosti, kai mato kokį nors padarą, kurį nori pagauti. Čeksi taip nasrais. Dar būna, kad katės peršąlę kosti. Grynai kaip žmonės. Bet turėtų dažniau kartotis tada ir šiaip miauksėtis sunkiai. O jeigu tik kartais, tai gali būt, kad plaukų prisilaižius ir jai nepavyksta jų išvemt. Reikia katžolės tokiu atveju. Dar prisimink, ar neėdė kokių kaulų. Ypač paukštienos. Nes tada gali bhūt įstrigęs gerklėje kaulas. Ir reikia vežt pas veterinarą, kitaip užpūliuos. Apžiūrėk kaklą ar nėra kokio guziuko ir šiaip ar leidžiasi, kad liestum kaklą. Va. Tuo mano žinios apie kačių kosėjimą ir baigiasi. :)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#58730 Žinau tą čeksėjimą, bet čia nepanašu.
Ir jokių kaulų šmaulų tikrai neprisivalgė. Tai turbūt plaukai.
O kur galima gaut katžolės?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58736 Gyvūnų prekių parduotuvėse. Nežinau, kaip jas ten pardavinėja. Ar jau paaugusias, ar tik sėklas, nežinau. Jei tik sėklas, dar reiks palaukt, kol užaugs. :bloga Nežinau. Mano katė trumpaplaukė, tai jai nelabai reikia. Dar būna atvejų, kad katės valgo visas kambarines gėles, išskyrus tą jai skirtą katžolę.
O anksčiau jai taip būdavo? Nes keista, jei tik dabar, o anksčiau niekad. Kiek laiko ją turi? Gal kaip nors šeriasi šiuo momentu, todėl plaukų daugiau? Stebėk, kai kosės, ar bando vemt ar nebando. :bloga O dėl katžolės tai parduotuvėj pasiklausk, tuo pačiu ir apie kosėjimą šitą, gal žinos ką daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#70297 Mmmm.. dievinu kates. tobulas padaras B)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#70313 mano katytes jau savaite beveik kaip nebera , ir vel pradesiu bijot kaciu...
Parašė autumn
#70431 Be proto noriu katuko... Nu taip jau be proto...
Vartotojo avataras
Parašė era
#70498 Galiu suveikti. Baltas. Labai gražus.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70514 Aš irgi galiu suveikti. :D Guli ant kelių, burzgia. :D Ale autumn barake gyvena, negali kačių laikyti. :( Jau siūliau. :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70550 Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#70561 Aaaa, koks nerealus kašakas :DD