Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Horacijus rašė:
Agni rašė:oo :idea: kevinas spacey man patinka :roll:

Tai tada pirmyn, paziurek... yra filmu, kuriuos tiesiog reikia pamatyti... Manau, kad reikia ziureti filmus ne apie depresija, o tokius, kurie suteikia tvirtybes ir padeda ta derpesija kaip ir uzmirsti... Na kitaip tariant kaip ir apvalo siela... ja palengvina... (tai vadinama katarsiu).... :D

na jau, jei filmas pralinksmina, tai tikrai ne katarsis :lol: cia mano specialybe ir tikrai gerai zinau kas yra katarsis ;)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Medeja rašė:
Horacijus rašė:
Agni rašė:oo :idea: kevinas spacey man patinka :roll:

Tai tada pirmyn, paziurek... yra filmu, kuriuos tiesiog reikia pamatyti... Manau, kad reikia ziureti filmus ne apie depresija, o tokius, kurie suteikia tvirtybes ir padeda ta derpesija kaip ir uzmirsti... Na kitaip tariant kaip ir apvalo siela... ja palengvina... (tai vadinama katarsiu).... :D

na jau, jei filmas pralinksmina, tai tikrai ne katarsis :lol: cia mano specialybe ir tikrai gerai zinau kas yra katarsis ;)

O kas sake, kad pralinksmina... atvirksciai ... nuliudinai... imi mastyti, kaip trumpai gyvename, kokia ta musu gyvenimo prame.. i dusia koks tai sunkumas ilenda... smagu... :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#5728 o, va toki smaguma as suprantu :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Medeja rašė:o, va toki smaguma as suprantu :lol:

Nu va matai... ko tai imu mastyti, kad musu skoniai sutampa... poziuris i mena... as, aisku, ne menotyrininkas... bet viska darau meniskai... man visur turi buti meno... va anksciau megau sporta ziureti, o dabar nepernesu... nes nebeliko jame meno... visur tik noras nugaleti bet kokia kaina... o nugaleti juk reikia dar ir graziai... galantiskai... o dabr... Laksto balvonai dopingo prisisnioje... jokio grozio... :roll: O kiek puikiu filmu pastatydavo, tarkime, iki astuoniasdesimtuju? Daug... Dabar nebent viena kita... labai retai... Pasaulis visas ritasi i vartojimo bedugne, o jautrus zmones sito nepernesa, uz tatai ir depersijos...
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Horacijus rašė: Pasaulis visas ritasi i vartojimo bedugne, o jautrus zmones sito nepernesa, uz tatai ir depersijos...

bet juk yra dar ir asmeninė erdvė :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
AUmba rašė:
Horacijus rašė: Pasaulis visas ritasi i vartojimo bedugne, o jautrus zmones sito nepernesa, uz tatai ir depersijos...

bet juk yra dar ir asmeninė erdvė :roll:

Ai, nu kiek ten tos erdves.... kai pagalvoji... :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
Horacijus rašė:
Medeja rašė: Pasaulis visas ritasi i vartojimo bedugne, o jautrus zmones sito nepernesa, uz tatai ir depersijos...

zinok pasiliko mano klampiam smegenyne sis tavo teiginys...

man cia vienas filosofas aiskino kad kai susijunga hyperjautrumas su hyperprotu ty jei jautraus zmogaus IQ didesnis nei aplink ji esanciu zmoniu, atsiranda tai, ka gydytojai vadina depresija. O istikro tai zmogus savo proto pertekliu naudoja saves naikinimui. Kaip sakoma as nekaltas, aplinka kalta.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5754 Horacijau, paziurek, jeigu gausi toki filmą: Felinio "La strada" arba kelias. mane tas filmas ziuriai sukrėtė, visiškas katarsis, manau tau patiktų.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Maša rašė:
Horacijus rašė:
Medeja rašė: Pasaulis visas ritasi i vartojimo bedugne, o jautrus zmones sito nepernesa, uz tatai ir depersijos...

zinok pasiliko mano klampiam smegenyne sis tavo teiginys...

man cia vienas filosofas aiskino kad kai susijunga hyperjautrumas su hyperprotu ty jei jautraus zmogaus IQ didesnis nei aplink ji esanciu zmoniu, atsiranda tai, ka gydytojai vadina depresija. O istikro tai zmogus savo proto pertekliu naudoja saves naikinimui. Kaip sakoma as nekaltas, aplinka kalta.

kAtegirškai nesutinku.. daug genijų buvo pakankamai jautrūs.. ir be depresijos.. gal greičiau depresijon krinta tie, kurie neišnaudoja (ir jaučia tai0 savo galimybių :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
AUmba rašė:
Maša rašė:
Horacijus rašė:

kodel cia mano vardas figuruoja prie svetimo pasisakymo? :shock:
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#6026 kažkaip netiksliai citavimus tryniau :oops: :oops: :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#6541 o as nei vieno nemaciau :(
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6896 einam žiūrėt "21 gramas" per TV1000
ParašėLiepa
#6946 šyvakar pažiūrėjom su draugu Lynčo "Tvyn Pyksas. Ugnie, sek paskui mane". Blyn, net rankos vietomis drebėjo :shock: ta muzika.. niu, sugeba išlaikyti įtampą..
kadaise tą serialą labai susidomėjus sekiau, tai negalėjau atsispirt pamatyt originalą, pagal kurį filmą pastatė.
ParašėMusical
#7300 Geras filmas "Tigras ir Sniegas".
Ziuriu labai daug filmu. Siuo periodu ziuriu daug pasaku, animaciniu filmuku, sukurtu pagal mano vaikysteje skaitytas knygas: Bembis, Grazuole ir pabaisa, Snieguole ir septyni nykstukai, ir etc. Pasakos relaksavimui labai gerai. Tik jos nesugrazina realybes pojucio, tik uzsimirsima :roll:
Paskutinį kartą redagavo Musical 2007 12 01, 22:23. Iš viso redaguota 1 kartą.