Moderatorius: Astro-Meška

Parašė autumn
#60480 Nelabai :bloga Turiu kažkokį numanymą, bet anaiptol nežinau, ar jis teisingas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:
Auksinezuvele rašė:
Medeja rašė:apie 8 Zuvele, pasakei tiesa. tik pinigai atejo ne i mano kisene, bet i mano aplinka ir ne taip, kaip noreciau...

O ar susimastei kodel?

Skaiciu reiksmes ir zinutes imu is Knygeles , kuria parasiusi yra Doreen Virtue, tad mano nuopelnas cia tik toks, kad turiu knygele ir suprantu angliskai, bei turiu priejima i si foruma...patikek, kai imsi save vretinti, kai pajusi jog esi verta viso pasaulio MEILES ir TURTU, sekanti karta pinigais tave uzvers:) :flo

yep, susimasciau labai stipriai. atrandu, jog pavydejau ir niekinau turtingus zmones. dabar turiu tokia pamoka, kad labai dviprasmiskai i visa tai pradejau ziureti. net nezinau ar pinigai yra tikrai geras dalykas.

Pinigai yra energija, energijos israiska popieriumi arba monetomis.Pinigai patys is saves yra niekas. Tik zmogus suteikia jiems galia ir tik nuo jo priklauso kas vyksta su pinigais ir ka jie gali - zodziu - privalu pinigus naudoti pagal visatos desnius .
Pinigai tera yrankis zmogaus intencijoms reiksti.Tik tiek.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autumn rašė:Nelabai :bloga Turiu kažkokį numanymą, bet anaiptol nežinau, ar jis teisingas :bloga

PAskaityk dabar labai atydziai ir isjungusi "skeptika" pamastyk dienele ar dvi...

Mes gyvenam etapais, prie viso to - samoningai, nesamoningai ir instinktyviai.
Mes galim rinktis reaguoti i situacija, analizuoti situacija ir ignoruoti situacija. Kur tu esi siuo atveju savo gyvenime santykyje su tomis zinutemis?

Pagalvok ir parasyk:) Tada toliau ziuresim ka galima pasimokyti is zinuciu

:heart
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#60605 bet as pastebejau, kaip blogai kartais dideli pinigai paveikia zmones ir bijau, kad man gali atsitikti tas pats ir manau, jog del sitos bimes tapri elementaria pasikelusia egoiste materialiste as ju niekada neturesiu. labai dviprasmiska. turbut offtopinu.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Medeja rašė:bet as pastebejau, kaip blogai kartais dideli pinigai paveikia zmones ir bijau, kad man gali atsitikti tas pats ir manau, jog del sitos bimes tapri elementaria pasikelusia egoiste materialiste as ju niekada neturesiu. labai dviprasmiska. turbut offtopinu.

dideli pinigai visada zmones keicia, ir tie kas sako kad man taip nebus, apgaudineja save, man buvo bet praejo :) o siaip tas posakis kad ne piniguose laime, manau yra klaidinga, laime ne piniguose o ju kiekyje :) bet tapti pasikelusiu egoistu tikrai nenoreciau, feee...
Vartotojo avataras
Parašė era
#60676 Nutrauksiu šią visai įdomią diskusiją..

Vakar visą dieną mane persekiojo dvejetai ir penketai. Ir kombinacijos buvo ne šiaip 55 ar 222. Jų tiesiog ištisos virtinės visur... po keturis-penkis skaitmenis.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:bet as pastebejau, kaip blogai kartais dideli pinigai paveikia zmones ir bijau, kad man gali atsitikti tas pats ir manau, jog del sitos bimes tapri elementaria pasikelusia egoiste materialiste as ju niekada neturesiu. labai dviprasmiska. turbut offtopinu.

Galiu tave nuraminti ir tik pasikartoti - buvo zmogus toks, koks buvo, jo niekas nepastebejo, jis neturejo galimybiu.Kai atsirado pinigai, isryskejo jo kaip zmogaus veikla, nes jo intencijos nebuvo teigiamos jau pirmoje vietoje.Mane supa turtingi ir nuostabus zmones. Bet klausimas tau - kodel savimi taip nepasitiki? Cia esme, o ne pinigu kiekyje.As jauciuosi is vis neverta ju tureti, bet ir tai viskas klostosi taip, kad pinigines eneegijos priteka vis daugiau ir daugiau, o as kaip kvailele bijau ju, nes nepasitikiu savimi ir galvoju, o kas jei nemokesiu su tais pinigais tvarkytis?
Jei jau ateina zinutes is ANGELU apie finansus, patikek, viskas bus gerai, kitaip[ visata nepalaikytu tokio plano :jap
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Nutrauksiu šią visai įdomią diskusiją..

Vakar visą dieną mane persekiojo dvejetai ir penketai. Ir kombinacijos buvo ne šiaip 55 ar 222. Jų tiesiog ištisos virtinės visur... po keturis-penkis skaitmenis.

Aha, Era, pakliuvai ir tu ? :DD

Ziurekim ka reiskia tokios skaiciu kombinacijos - zinok man net zada uzeme tavosios zinutes, cia tai bent... :DD :DD

2
-islik tikejime, nes tavo maldos isgirstos ir manifestuoja, net jei akyvaizdziai to dar nesimato.

22
Tavo gilus tikejimas kuria stebuklus ir naujas galimybes, progas.Islaikyk tikejima

222
Tikek.Viskas susitvarkys.Del nieko nesijaudink, nes situacija vystosi nuostabiai kiekvienam kas joje dalyvauja

Dabar
5
alchemija, transformacija , transmutacija ir pokyciai siuo metu

55

prisisek saugos dirzus, nes keliauji per teigiamus ir labai didelius pokycius savo gyvenime.Dabar yra tinkamas laikas paleisti viska, kas nebetarnauja ir nebekuria gerio tavyje, laikas uzgydyti senas ir issisenejusias sirdies zaizdas arba atsisakius , pakeisti nauju.

555

Didziuliai pokyciai ir nuostabios transformacijos vyksta aplink tave.Tu turi puikias galimybes istrukti is rato ir susitverti toki gyvenima, kokio tu tikrai nusipelnei
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vulneratus rašė:

dideli pinigai visada zmones keicia, ir tie kas sako kad man taip nebus, apgaudineja save, man buvo bet praejo :) o siaip tas posakis kad ne piniguose laime, manau yra klaidinga, laime ne piniguose o ju kiekyje :) bet tapti pasikelusiu egoistu tikrai nenoreciau, feee...

NEgaliu sutikti tu siuo teiginiu - ne pinigai keicia zmogu, zmogus keiciasi, atrades galimybe per pinigus itakoti, naudotis, naudoti, kurti.Pasaulio bilionieriai ir tie, skaiciuoja centus, nes zino pinigines energijos galia.Jei zmogus nesusitvarko su pinigais, jis nesusitvarko su gyvenimu is esmes.Dar karta rasau - VISA ESME INTENCIJOSE.
Kita vertus mes "nevaikstom to zmogaus batuose" nezinom ko jis siekia, o kad "pasikelia" tai cia musu beda ne jo.Jei miske su trenksmu nugriutu medis, ir miske nebutu nei vieno zmogaus , kuris ta trenksma isgirstu ,ar trenskmas egzistuotu?

P.S> del rasymo "off topick" sutarkim taip, jei tai tiesiogiai siejasi su zinute, leiskim sau pasiaikinti, tik labai i pievas nenuklyskim..ir tssss... niekam nesakykim :heart
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Auksinezuvele rašė:666-

Atejo laikas balansuotis dvasioje ir gydyti savo gyvenima.Issakyk visa kas tave jaudina Dangui, issakyk visas baimes del materialines padeties.Atsiverk ir pasiruosk priimti pagalba ir meile tiek is zmoniu, tiek ir is Angelu

Wow, cia tai bent zinute... :jap

PAPILDYTA:

6-

Sesetukas yra rupestis del materialiniu dalyku.Atsargiai stenkis subalansuoti mintis
del materijos ir dvasingumo.

66-

Sek savo mintis , sutelk jas ir nukreipk i ausktybes siuo savo gyvenimo laikotarpiu ir venk itemapos bei apsesto mastymo del metrijos, pinigu, turtu.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#61505 O aš paskutiniu metu pastebiu 9 aplink..dar 8..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
smekla rašė:O aš paskutiniu metu pastebiu 9 aplink..dar 8..

Energetiskai tai aukstu vibraciju skaiciai
O zinutes tokios -

9-

tavo dieviskoji misija siejasi su davimu per paslaugas per tavo igimtus talentus ir sugebejimus.

8-

-Finanasinė pilnatvė atkeliauja
Vartotojo avataras
Parašė era
#61795 Užkliuvo akis už 5005'tos Agni žinutės..
Vartotojo avataras
Parašė era
#61797 O išjunginėdama pc pastebėjau, kad laikrodis rodo 10:01.
Čia dabar?...
Parašė autumn
#61885 Žuvele, atrodo, skeptiko išjungt nemoku...
O akis vis dažniau užkliūva už visokių skaičių. Ir juose nuolat būna 2.
29.29 arba 27.27.