- 2008 08 06, 15:12
Šiąnakt sapnavau karą. Man reikėjo kažkokiu tuneliu pračiuožt pro frontą, bet išlipau iš jo vidury. Ten pamačiau, kad toliau čiuožt nepavyks, nes tunelis išgriautas, ir bandžiau įlįst atgal ir grįžt atgal, bet tunelis susitraukė, o aš jį bandžiau kaip miegmaišį ant savęs užtraukt. Mane pamatė vienas kareivis, jie buvo bosniai kažkodėl, aš dar bandžiau jam rodyt ženklais, kad čia viskas gerai, aš esu iš jų, bet jis nepatikėjo ir mane sušaudė. Paprastai numirus pabundu, bet šįkart nebudau, turbūt tiesiog lioviaus sapnuot.
Po to sapnavau tą patį karą, kad mes esam apsupty kažkokioj saloj ir mum reikia iš jos pabėgti. Mes esam pasidalinę į kelias grupeles, bet man patinka vienas vyrukas ir aš iš savo grupelės pereinu į kitą. Iš salos mes gelbėsimės skirtingom priemonėm. Autobusais, plaukiančiais ant vandens, laivais, lėktuvais, plaukiančiais per vandenį. Aš toj kitoj grupelėj imu sumuštinius ir tepuos, kad būtų kelionei maisto. Prisimenu, kad namie turiu šokoladą (iš tikrųjų), ir kad pamiršau jį pasiimti. Susiruošiu maistą, ir mes einam į savo autobusą. Anoji grupelė pasišaipydami gieda mums laidotuvių himną, nes turim išplaukt autobusu pirmiau jų. Prieinam prie autobuso ir aš žiauriai nenoriu juo plaukti, nes priešų laivai visur aplink ir mus tikrai sušaudys. O anos grupelės autobusas turi dar ir gynybinių visokių dalykų. Gramatų ir pan. O mūsų nieko neturi. Tarp autobuso ir kranto baisiai didelės bangos, iki to autobuso dar reikia priplaukt. Pasakau, kad bijau, atsiranda kitas bijantis, ir aš neplaukiu, nors iš tiesų tiesiog noriu su savo senąja grupele plaukt ir tuo geresniu jų autobusu.
Dar sapnavau, kad vyksta kažkoks festivalis, ir aš su kažkokiais žmonėm įėjom į namą ir bandėm lipt ant stogo pagert, bet išlindo žmogus ir puolė mum kviest policiją, o po to nuo tos policijos mes bėgom. Atsisėdom ant suoliuko, lyg niekur nieko, kai jie mašina lėkė pro šalį, ir mūsų policija nesusėmė.
Dar sapnavau, kad einu į parduotuvę, į kurią jau buvau ėjus sapne prieš kelias savaites. Muzikos prekių parduotuvė, bet senam senam name. Įeinu su kažkuo, draugu kažkokiu, užlipam į antrą aukštą, o visas namas medinis, senas, toks paveldinis, bet visas kiauras, visur plyšiai ir supuvusios lentos. Mes pamatom, kad ten tos parduotuvės seniai nėra, o namas ima griūti. Aš užsikabinu už šakos ir kabau taip ant beržo kamieno ir bijau nulipt. O namas jau sugriuvęs, tas žmogus irgi medyje.
Čia po tiek sapnų kasnakt susapnuoju, bet neaprašinėju visų kažkodėl. Nenoriu tavęs, Žuvele, perdaug apkrauti. =)
sleep with a dog and rise full of fleas