Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė costa
#62107 Aš šiandien sėdžiu ir galvoju: visi mato kažkokius ypatingus skaičius, reik ir man pažiūrėt. Žvilgt į laikrodį - o ten lygiai 00.00 :bloga
Siaubas, ar tai reiškia, kad aš irgi esu visiškas keturgubas nulis????
Parašė autumn
#62112 costa, o tau nepatinka nuliausis? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#62118 Na stai - sutvarkiau tema!!! :lakstau

Cia ir toliau nagrinekime visa tai kas mums aktualu, o PAPILDYME ieskokim skaicius paaiskinanciu zinuciu.

Jei kurio skaiciaus nerasite, RASYKITE CIA, o as ikelsiu i PAPILDYMA.Bus lengviau susigaudyti
Vartotojo avataras
Parašė era
#63203 Auksine Žuvele, mane vis dar persekioja dvejetai. Kur bepasisuksi-vien dvejetai..
Šiandien nuėjau į bažnyčią. Pabuvau neilgai (visgi ruošėsi krikštynoms. Ar dar kokiai šventei.. ), bet labai nuoširdžiai pasimeldžiau ir padėkojau už pagalbą. Šiaip, tikinti nesu, bet pajutau tą tokį palengvėjimą, susitaikymą..
Gera...
Ačiū ir tau.
Vartotojo avataras
Parašė era
#63242 O ką reiškia 141?
Parašė Kal-el
#63250 Mane tai sėkmingai liepos 27 ir 7.27 ar 727 persekioja : D Šiandien įsijungiu pažiūrėt tv, radau kažkokį įdomesnį serialą ir žiūriu. Ten rodo kaip sekretorė kažką rašo ir ant lapo parašyta tekstas ir viduryje jo `liepos 27 d.` : D
Parašė Kal-el
#64594 Pritrūkau skaičiaus 722 :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:O ką reiškia 141?

Ikeliau atsaka 141 zinutei.Ir man taip buvo pradzioje kai mazoji eme p[astebeti vis p[asikartojancius ksaiciukus ir ju kombinacijas jauciausi tauip kaip tu.MAn tai padeda islikti momente, nes jauciu kad manimi pasirupinta ir tai yra begaliniai malonu
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Kal-el rašė:Pritrūkau skaičiaus 722 :)

Ikeliu ir tavuosius 722... =)
Parašė Kal-el
Auksinezuvele rašė:Ikeliu ir tavuosius 722... =)

Ačiū :)))
ParašėTomash
#66416 4.45
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:4.45

Ikeliu atsakyma i sia tema, ten visas sarasas:

"PAPILDYMAS angelu zinutes skaiciais"
Tomash, nors nesu tavo Mama, bet tavimi didziuojuosi lyg savu vaiku ... :)))
Parašė Kal-el
#66456 Zuvele, o kaip čia nutiko, kad nėra 3? =) Toks paprastas skaičiukas iš 10 ir praleistas : D Čia šiaip pastebėjimas, man šis skaičius nesivaidena :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#66461 Yra..
"3 - aukstesnieji meistrai, tokie kaip JEZUS nori tau padeti, nes tavo maldos isgirstos"
:) čiut aukščiau jis paminėtas.
Parašė Kal-el
#66467 Aaaa, o aš žiūriu tiksliai ten, kur jis privalo būti ir niekur kitur :D