Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nulis rašė:Šviežias sapnas, tik pabudau:
Namuose nakvojo giminės. Mama kažkodėl norėjo, kad visi miegotume vienoj lovoj, vienam kambary, o aš niekaip nesupratau, kodėl negaliu miegoti kitam kambary. Čia buvo kažkoks mandagumas ar kažkas. O su jais kambary man reikia miegoti ant kėdės. Nu niekaip negalėjau suprasti. Galiausiai išsikovojau leidimą kitam kambariui. Klojuos ten lovą, girdžiu, kaip tokiam mažam atitvertam kambariuky močiutė šaukia: "Netriukšmaukit. Miegu". Ir pan. Galvoju, vaidenas, nes močiutė seniai mirus. Kadangi bijau vaiduoklių, einu į tą kambariuką ir drąsiai atidarau duris, nes ten nieko neturėtų būti. Po mirties močiutė man panašiai sapnuodavos tol, kol neužpirkom kelių mišių. Atidariau duris, pamačiau močiutę baisiu veidu gulinčią lovoj. Siaubingai išsigandau. Šaukiau, kviečiau tėvus. Norėjau pabėgti nuo dvasios, bet ji mane laikė. Buvau ore įsikabinus į duris. Atbėgo tėvai, viskas baigės, atrodo, sapnas nutrūko. Pabudau, nusiraminau, vėl užmigau.
Tęsinys. Po šio įvykio visi nuėjo miegot į kitą kambarį, o aš ir tėvas likom anam. Sklandžiau po kambarį, žaidžiau visaip, kol pamačiau kažkokią dėžę. Ir man jos niekaip neleido paimti. Buvo negalima. Visi saugojo. Tėvas irgi. Supratau, kad ten kažkas baisiai vertingo, o aš esu vagis. Čiupau dėžę, nusitaikiau ranka į tėvą, ranka virto mano noru į pistoletą. Pabėgau iš buto. Prie buto durų stovėjo kažkoks juodaodis to daikto, kurį pačiupau, sargybinis, ir aš jį nušoviau ta pačia savo ranka. Laiptais niekaip nesibėgo, tai šokau iš šešto aukšto ir nusklendžiau žemyn. Išskriejau laukan pažeme taip. Skraidė bitės. Aš buvau labai maža ir turėjau tą daikčiuką pavogtą, jau išimtą iš dėžės. Nežinau, kas ten per daikčiukas. Bėgau, o mane vijosi kažkoks šunytis, nes galvojo, kad aš koks nors drugelis ir pan. Pažiūrėjau aukštyn į savo balkoną, ten stovėjo tėvas ir mane stebėjo. Supratau, kad dėdė išbėgo to daikčiuko atimti ir tuoj mane pasivis. Žinojau, kad esu pusiau nematoma ir jei susiliesiu su aplinka, manęs nepamatys. Tad apsikabinau medį, ir kol laukiau dėdės, pati buvau medis. Dėdė priėjo prie pat, bet manęs nematė. Nuėjo. Užtat man pargriuvus ant sniego, mane nematomą pamatė Kalėdų Senis. Ir mes puolėm kovoti, jis norėjo tą daikčiuką atimti, aš nedaviau. Taip ir kovėmės iki sapno pabaigos. Norėjau tą daikčiuką paversti medžio šakele ir paslėpti sniege, bet niekaip nesisekė, kad Kalėdų Senis nematytų. Galiausiai buvom su juo veidu i veidą, ir aš jam kandau į nosį. Taip ir pabudau. Bet ten buvo ne Kalėdų Senis, jis tik apsimetė juo. Norėjo iš manęs tą daikčiuką pagrobti. :)

Sis sapnas simbolizuoja samones ir pasamones vidini konflikta.Kazkodel iki siol nesi tikra kas esi ir ka nori daryti...
Jei kils klausimu, klauska, bandysiu atsakyti, nes is esmes simboliai skirtingi, bet esme ta pati:) saves paieskos
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
smekla rašė:O aš vis sapnuodavau ir neatsimindavau, žinau tik kad susije su įtampa kurią paskutiniu metu jaučiu ir nerimu ir šiandien pagaliau atsiminiau jog sapnavau, kad verkiu.. Ech, vis į tuos pačius vartus.. jo, nieko nuostabaus žinant kad sunkus metas laukia..

Na nesijaudink, sapne issiverkti yra gerai.Kaip garu puodas - juk reikia gara nuleisti, kad nesusprogtume ;)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Čia net ne sapnas.. Čia vaizdinys iškilęs spoksant į vieną tašką.. Akimirksniu atsirado. Ir pranyko su pėdsakais.

Vidury upės tingiai plūduriuoja tulpių sala. Vanduo karts nuo karto užlieja žiedus, o jam atsitraukus dūstančios žuvys ieško kelio į krantą. Savo slidžiais, gleivėtais kūnais jos pliaukši tulpių žiedais nusėtą žemę. Pasiekusios vandenį neria į gelmę arba taip ir lieka plaukioti prie kranto, rodydamos mėnuliui savo sidabrinius pilvus. Pro šalį skrenda nakties maitėdos. Pajutusios mirtį, sparnais apgaubia nebylius kūnelius ir tolsta, tolsta, tolsta..
Rytas... Vidury upės tingiai plūduriuoja tulpių sala.. Vanduo karts nuo karto užlieja žiedus.. Savo švara ir gaiva ji džiugina poilsiautojų akis..

Baltos ir dar tulpes simbolizuoja taika ir ramybe
Zuvys siaip jau yra kirkscionybes simbolis.Gal suvesi tuos skirtingus simbolius ir paaiskinsi - ka manai pati? dekui
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Laukinuke rašė:Maciau nuoga mama ir dar viena mergina....dar maciau draugytes mergaites zaidziancias nakti uz gatves prie namu....mama pasake ar ne per velai jos zaidzia....

SImboliak atskleidzia fakta, jog bunda tavasis samoningumas, saves suvokimas kaip visumos.Grazus zenklai, toliau taip :DD
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:dabar toks periodas, kai nuolat sapnuoju jura ir tiltus be tureklu, o gale tilto namas, kuriame turiu gyventi. sapnai pilni vandens baimes. vanduo juodas ir bangos kyla netiketai

MEdeja , susitelk i nama , ir visai nesvarbu kad tiltas be tureklu.Tikek, mieloji, ir viskas susitvarkys.Nieko naujo - ne tu pirma ir ne tu paskutine - svarbu tas namas. Ir tavo noras bei pastangos ten patekti.Isliksi, jau islikai, kitaip nesapnuotum tiltu :super
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#64521 Mielieji, jei ka praleidau, labai nebarkit, priminkit, parasysiu ka manau
Vartotojo avataras
Parašė era
Auksinezuvele rašė:Baltos ir dar tulpes simbolizuoja taika ir ramybe
Zuvys siaip jau yra kirkscionybes simbolis.Gal suvesi tuos skirtingus simbolius ir paaiskinsi - ka manai pati? dekui

Hmm.. Ramybę atrasiu tikėjime.. Arba, būtent tikėjimas, tos jo užuomazgos, teikia man ramybę, taiką su savim ir aplinka..
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#64554 Aciu, Zuvele :heart
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#64679 Neturiu laiko, bet ineriau pasakyti, kad jus visus labai myliu :flo
Parašė autumn
#64683 Vajė, žuvele... Kaip miela :)))
Čia apskritai bus ne į temą, bet galbūt atsakysi - man seniai magėjo tavęs paklausti, iš kur toks gerumas taip va su mumis terliotis, aiškinti sapnus, pasakoti apie tikėjimą, apie angelų žinutes ir panašius dalykus, kai tau apčiuopiamos materialios naudos nėra iš to?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autumn rašė:Vajė, žuvele... Kaip miela :)))
Čia apskritai bus ne į temą, bet galbūt atsakysi - man seniai magėjo tavęs paklausti, iš kur toks gerumas taip va su mumis terliotis, aiškinti sapnus, pasakoti apie tikėjimą, apie angelų žinutes ir panašius dalykus, kai tau apčiuopiamos materialios naudos nėra iš to?

Dievo pazinimas buvo , o ir yra, ir zinau kad bus mano gyvenimas, tad butent per bendravima su jumis as ji pazystu
Gal manoji prigimtis bunda - duoti kai turiu, begti, kai musa ir tyleti tada kada labiausiai norisi kalbeti

:jap O nauda? - kas dabar zino kas tai per fruktas? :D
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#65298 O as sapnavau kad maudausi su zmona baseine,paskiau kazkaip is ten dingstu ir atsirandu miske o ten senos kapines salia naujos tvarkingos,as begu is ten noriu rasti kelia atgal,uzbegu i baznycia kalbu su kunigu ar galiu tuoktis baznycioj klausiu sutinku draugus jie ten tuokiasi net nekalbu su jais veliau randu isejima is to misko nes brolis atsiranda,pamatau savo miesteli netoli ir sapna nutruksta. Ka cia gali reikst? :-/
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
LinaS rašė:O as sapnavau kad maudausi su zmona baseine,paskiau kazkaip is ten dingstu ir atsirandu miske o ten senos kapines salia naujos tvarkingos,as begu is ten noriu rasti kelia atgal,uzbegu i baznycia kalbu su kunigu ar galiu tuoktis baznycioj klausiu sutinku draugus jie ten tuokiasi net nekalbu su jais veliau randu isejima is to misko nes brolis atsiranda,pamatau savo miesteli netoli ir sapna nutruksta. Ka cia gali reikst? :-/

Labai puikus simboliai, begu darban, bet pazadu primas ka padarysiu parejusi is darbo, tai aprasysiu tavaji sapna.Dekui uz kantrybe:)
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
Auksinezuvele rašė:
LinaS rašė:O as sapnavau kad maudausi su zmona baseine,paskiau kazkaip is ten dingstu ir atsirandu miske o ten senos kapines salia naujos tvarkingos,as begu is ten noriu rasti kelia atgal,uzbegu i baznycia kalbu su kunigu ar galiu tuoktis baznycioj klausiu sutinku draugus jie ten tuokiasi net nekalbu su jais veliau randu isejima is to misko nes brolis atsiranda,pamatau savo miesteli netoli ir sapna nutruksta. Ka cia gali reikst? :-/

Labai puikus simboliai, begu darban, bet pazadu primas ka padarysiu parejusi is darbo, tai aprasysiu tavaji sapna.Dekui uz kantrybe:)

ok :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#65494 Sapnavau ,kad pradejo krauti ziedus mano gele