Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 08 06, 00:13
costa, o tau nepatinka nuliausis?
- 2008 08 06, 03:49
Na stai - sutvarkiau tema!!! :lakstau
Cia ir toliau nagrinekime visa tai kas mums aktualu, o PAPILDYME ieskokim skaicius paaiskinanciu zinuciu.
Jei kurio skaiciaus nerasite, RASYKITE CIA, o as ikelsiu i PAPILDYMA.Bus lengviau susigaudyti
Cia ir toliau nagrinekime visa tai kas mums aktualu, o PAPILDYME ieskokim skaicius paaiskinanciu zinuciu.
Jei kurio skaiciaus nerasite, RASYKITE CIA, o as ikelsiu i PAPILDYMA.Bus lengviau susigaudyti
- 2008 08 08, 20:17
Auksine Žuvele, mane vis dar persekioja dvejetai. Kur bepasisuksi-vien dvejetai..
Šiandien nuėjau į bažnyčią. Pabuvau neilgai (visgi ruošėsi krikštynoms. Ar dar kokiai šventei.. ), bet labai nuoširdžiai pasimeldžiau ir padėkojau už pagalbą. Šiaip, tikinti nesu, bet pajutau tą tokį palengvėjimą, susitaikymą..
Gera...
Ačiū ir tau.
Šiandien nuėjau į bažnyčią. Pabuvau neilgai (visgi ruošėsi krikštynoms. Ar dar kokiai šventei.. ), bet labai nuoširdžiai pasimeldžiau ir padėkojau už pagalbą. Šiaip, tikinti nesu, bet pajutau tą tokį palengvėjimą, susitaikymą..
Gera...
Ačiū ir tau.
- 2008 08 15, 23:59
Ikeliau atsaka 141 zinutei.Ir man taip buvo pradzioje kai mazoji eme p[astebeti vis p[asikartojancius ksaiciukus ir ju kombinacijas jauciausi tauip kaip tu.MAn tai padeda islikti momente, nes jauciu kad manimi pasirupinta ir tai yra begaliniai malonu
era rašė:O ką reiškia 141?
Ikeliau atsaka 141 zinutei.Ir man taip buvo pradzioje kai mazoji eme p[astebeti vis p[asikartojancius ksaiciukus ir ju kombinacijas jauciausi tauip kaip tu.MAn tai padeda islikti momente, nes jauciu kad manimi pasirupinta ir tai yra begaliniai malonu
- 2008 08 22, 07:11
4.45
- 2008 08 22, 16:06
Ikeliu atsakyma i sia tema, ten visas sarasas:
"PAPILDYMAS angelu zinutes skaiciais"
Tomash, nors nesu tavo Mama, bet tavimi didziuojuosi lyg savu vaiku ...
Tomash rašė:4.45
Ikeliu atsakyma i sia tema, ten visas sarasas:
"PAPILDYMAS angelu zinutes skaiciais"
Tomash, nors nesu tavo Mama, bet tavimi didziuojuosi lyg savu vaiku ...