Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6476 čia siūlau prikalti tuos, kurie forume elgiasi netinkamai.

pirmas nusikaltėlis būtų Horacijus.

Mielas Horacijau, mes labai visi tavęs prašom būti truputi atidesniam, jautresniam, švelnesniam, supratingesnem ir kiekvieną vakarą prieš miegą pamąstyti apie tai, kaip kalbėti, neįžeidžiant kito. Kitu atveju bus panaudotos represinės priemonės ir jėga. teks tau apvažiuoti visas vienišas forumo moteris: sukalti vinius, sutaisyti bėgančius kranus beigi atlikti kitus vyriškus darbus.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#6488 jo jo man gali vinuka ikalti... nu ta prasme ne man, o namie i siena.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:čia siūlau prikalti tuos, kurie forume elgiasi netinkamai.

pirmas nusikaltėlis būtų Horacijus.

Mielas Horacijau, mes labai visi tavęs prašom būti truputi atidesniam, jautresniam, švelnesniam, supratingesnem ir kiekvieną vakarą prieš miegą pamąstyti apie tai, kaip kalbėti, neįžeidžiant kito. Kitu atveju bus panaudotos represinės priemonės ir jėga. teks tau apvažiuoti visas vienišas forumo moteris: sukalti vinius, sutaisyti bėgančius kranus beigi atlikti kitus vyriškus darbus.

Hm.. ir kuom gi as cia toks jau netinkamai besielgiantis? :? Toks mielas... Na gerai... va irankius pasiimu... ir... :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6507 kad mielas niekas ir nesiginčyja, dar truputį malonesnis būk su kitais dalyviais, nesierzink, nelaidyk sarkastiškų pastabų. ir nuimsim nuo stulpo.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:kad mielas niekas ir nesiginčyja, dar truputį malonesnis būk su kitais dalyviais, nesierzink, nelaidyk sarkastiškų pastabų. ir nuimsim nuo stulpo.

Busiu geras... busiu kaip... (nerandu sypseneles, tinkamai busenai isreiksti)... tikrai...
ParašėSandra
#6657 as Horacijui viena vini galiu istraukti, jis man rimtai atsake i klausima apie vyru istikimybe....nu tikiuosi, kad rimtai, an, HORACIJAU :wink:

Zinok, jei suzinosiu, kad VIS DELTO vyrai NEGALI buti istikimi - tai Agni stulpas atrodys, kaip rojus....
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Sandra rašė:as Horacijui viena vini galiu istraukti, jis man rimtai atsake i klausima apie vyru istikimybe....nu tikiuosi, kad rimtai, an, HORACIJAU :wink:

Zinok, jei suzinosiu, kad VIS DELTO vyrai NEGALI buti istikimi - tai Agni stulpas atrodys, kaip rojus....

Tai reiskia, kad jei pasipainios koks balamutas, tai as busiu kaltas? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6713 o tu logiškai pagalvok, kažkas gi turi būti kaltas :!:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#6771 A prie to stulpo reikia sokti? Ar kaip? :lol:
ParašėLiepa
Horacijus rašė:A prie to stulpo reikia sokti? Ar kaip? :lol:

taip, šokti - nuogam :D
ParašėSandra
#6923 teisingai, Horacijau, supratai, liksi kaltas :D Liepa gerai pastebejo, juk as negaliu likti kalta, kazkas kitas turi... :D
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#9397 Oho, kokį stulpiuką turim :D

O man Horacijaus pasisakymai labai sąmojingi pasirodė. Matyt, neužtikau dar tų blogųjų-nejautrių-įžeidžiančių :roll:
Parašė zalvarnis
#20449 siulau prie gedos stulpo priristi sio forumo moteris, uz grubia nepagarba zmonems, kitai lyciai, vyrams, ir veidmainiskuma. rasote kad sitam forume siekiama saugoti vieniems kitus nuo izeidinejimu ir skaudinimo, taciau tai dalinai melas, nes tai taikoma tik vienai lyciai. o moterys cia gali grubiausiai keikti vyrus, ir niekas i tai net nereaguoja... kai vyru daug nekaltesni pasisakymai, net jumoras, kruopsciai ir greitai istrinama.
moterys, arba taikykite tuos pacius kriterijus ir sau, ir neleiskite propaguoti lytines neapykantos vyru atzvilgiu, arba forumo antrasteje atvirai deklaruokite, kad tai yra moteru forumas ir vyrai cia negerbiami.

Lukrecija rašė:as sutinku su psichologe Irina Pyrma, ..., vyrai tai man visi savotiski gyvuliai, ir apsaugok Dieve nuo ju :x

ar ilgai forume liktu tekstas jei parasyciau analogiskai kad visos moterys yra paskutines xxxxxx...???
Euforija rašė:
Medeja rašė:parase, kad labai dziaugiasi, kad as ji myliu, kad tai puiku ir panasiai, bet siuo metu as jam reikalinga tik del sekso. nu kaip ir nieko gero =)
dzin man

SVOLACIUS...tokius tik i mesmale...ir valkataujancius sunis pasert...

dar vienas perlas. deja panaciu pasisakymu forume yra daugiau... kodel tai toleruojama??? ar moterys suvokia, kokia zala jauno jautraus vaikino psichikai gali kelti tokie pasisakymai?
Agni rašė:Mielas Horacijau, ... teks tau apvažiuoti visas vienišas forumo moteris: sukalti vinius, sutaisyti bėgančius kranus beigi atlikti kitus vyriškus darbus.

na, cia jau linksmiau, vyriska lyti siekiama pazeminti siejant vyriskuma su "zemais" buitiniais santechnikos darbais... tikesimes tai buvo jumoras...

mielos moterys, labai jus myliu, bet supraskite, kad vyrai ir moterys yra skirtingi. jei tai nepatinka, kaltinti galima tik kureja, jei toks yra.
supraskime vieni kitus kiek mokame ir gyvenkime kurdami santykius taikiai ir kurybiskai. neapykanta ir karas dazniausiai reiskia daug blogesnius rezultatus abiems pusems.
taigi kvieciu sudrausti savo drauges neprastaburnes ir toliau draugiskai diskutuoti ivairiausiomis forumo temomis
:angel :dukstam
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#20451 Jei atvirai, tai man atrodo, kad sitas gedos stulpas turetu buti skirtas tiems, kurie keikia sergancius depresija, nes... Kitaip gi atsiranda zmogaus minciu ir jausmu slopinimas... Juk naturalu, kad zmones kartais pyksta vieni ant kitu, apsikeikia, apsiburnoja, buna blogi... Mes gal mokomes gyventi pasaulyje, o ne tik gerame ir tolerantiskame pasaulyje. =)

Cia tik pastabele. =)
ParašėTomash
#20454 oi zuiki relax take it easy =) del horacijaus tai tesiog sako jog vyrai siam dalykui gabesni nei moterys,
euforija+medeja pasake apie vyrus kurie elgiasi negerai su moteris, reik buti tolerantiskam, nes ir mes nebuname tokie jau geruciai irgi pasakom apie merginas ta ar na..