Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Auksinezuvele rašė:
LinaS rašė:O as sapnavau kad maudausi su zmona baseine,paskiau kazkaip is ten dingstu ir atsirandu miske o ten senos kapines salia naujos tvarkingos,as begu is ten noriu rasti kelia atgal,uzbegu i baznycia kalbu su kunigu ar galiu tuoktis baznycioj klausiu sutinku draugus jie ten tuokiasi net nekalbu su jais veliau randu isejima is to misko nes brolis atsiranda,pamatau savo miesteli netoli ir sapna nutruksta. Ka cia gali reikst? :-/

Labai puikus simboliai, begu darban, bet pazadu primas ka padarysiu parejusi is darbo, tai aprasysiu tavaji sapna.Dekui uz kantrybe:)

Na kagi - maudytis su zmona reiskia, kad emocijas valdai protu.TAi labai sakyciau vyrsikas bruozas.Miskas simbolizuoja gilu zinojima, kapines- tai prisiminimai ir isgyvenimai is ankstyvos vaikystes ar net kudikystes, kas yra labai savrbu, nes butent tai itakoja musu dabarti.Naujos kapines taip pat isgyvenimai, tik jau naujasni, gal del to, tai virte kapinesmis, kad gyveni ir "jauti protu"...? Baznycia yra dvasingumo simbolis.Daznas is musu painioja "davatkiskuma" su dvasingumu - kunigas jau yra pasamones simbolis - siais klausimais tu jau nesi pasimetes, o pasitiki savimi ir bandai susivokes priitmi sprendima, pasizadeti sau, kad darysi viska kas reikalinga, kad surastum iseiti is susidariusios padeties:) . Dar vienas idomus faktas, kad pasamone tave veda, o tu nesipreisini, seki ja, dabar dar isidrasink jausti sirdimi ir pamatysi ko nemates
Saunu, mane visada labai pradziugina tokie ir panasus sapnai
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnavau ,kad pradejo krauti ziedus mano gele

GEles yra vidinio grozio simbolis.Randi savyje kazka, ko iki siol nesi isgyvenusi, o gal tavosios geles tikrai krauna ziedus? Negali zinoti...;)
Parašė egle
#65976 kazkada Auksine Zuvele, Tau rasiau sapna, Tu paaiskinai, kad tas sapnas man duotas tam,kad gyvenime neprasilenkciau su man skirtais zmonemis.tai labai stiprus sapnas,kuris realybeje pildesi du metus....o anadien atsitiko jo pabaiga ir as issigandau... sapno pabaigoje as stovejau ant auksto kalno,tarp didziuliu tvoru, nerasdama isejimo,tada uzsimerkiau ir viskuo surizikuodama ciuoziau zemyn.vos priciuozus prie tvoros apacioje kalno-ten atsirado labai siaura skyle ir pro ja ilindusi pamaciau du berniukus ir mergyte.vienas berniukas paeme mane uz rankos ir mes visi keturi laimingi nuejome...
o realybeje,as uzsimerkiau ir viskuo surizikuodama parasiau laiska vaikinui,kuri esu isimylejusi. tik jis visa savaite tyli. ir dabar pagalvojau,gal as per daug vilciu sudejau i ta sapna... ar galima aklai pasitiketi sapnais??? va,kur mano klausimas su abejones gaidele, ka manai,Zuvele?
Parašė Kal-el
#65986 Vakar sapnavau sapną, kuris sudomino, ką tai galėtų reikšti. Aš važiavau į savo namus (greitu laiku su vyru kraustomės, galbūt susiję) ir savo tašėje dėžutėje laikiau mažus triušiukus ir liūtukus, kurie buvo kinder kiaušinio žaislų dydžio. Aš kažkodėl juos norėjau parsivežti slapta, kad niekas nesužinotų, kad juos turiu. Susirūpinau, ar jiems užtenka oro ir ar jie vis dar gyvi sugrūsti toje dėžutėje, išsitraukiau ir pažiūrėjau, o tie vargšiukai tokie silpnučiai, užspausti. Man jie tokie mieli ir gražūs atrodė, bet truputį buvo gaila, galvojau, ar visi išgyvens iki namų.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66589 sapnavau, kad pagauta ziaurumo priepuolio gaudau graziausias zuvis is savo akvariumo ir metu lauk. ir kad semiu vandeni. beziurint, kaip mazeja zuvu ir vandens, suima gailestis ir vel pripilu vandens. ryte pabudus nuejau paziureti i akvariuma ir nudziugau, kad zuvys visos gyvos
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:kazkada Auksine Zuvele, Tau rasiau sapna, Tu paaiskinai, kad tas sapnas man duotas tam,kad gyvenime neprasilenkciau su man skirtais zmonemis.tai labai stiprus sapnas,kuris realybeje pildesi du metus....o anadien atsitiko jo pabaiga ir as issigandau... sapno pabaigoje as stovejau ant auksto kalno,tarp didziuliu tvoru, nerasdama isejimo,tada uzsimerkiau ir viskuo surizikuodama ciuoziau zemyn.vos priciuozus prie tvoros apacioje kalno-ten atsirado labai siaura skyle ir pro ja ilindusi pamaciau du berniukus ir mergyte.vienas berniukas paeme mane uz rankos ir mes visi keturi laimingi nuejome...
o realybeje,as uzsimerkiau ir viskuo surizikuodama parasiau laiska vaikinui,kuri esu isimylejusi. tik jis visa savaite tyli. ir dabar pagalvojau,gal as per daug vilciu sudejau i ta sapna... ar galima aklai pasitiketi sapnais??? va,kur mano klausimas su abejones gaidele, ka manai,Zuvele?

Tyli todel, kad tu vyleisi tam tikro atsako, kuris yra palankus tau...ir tyles, kol nepaleisi.Juk nuciuozei, tai dar nereiskia, kad jis myles tave atgalios, tai kaip tik gali reiksti, kad per ta laukima suvoksi ko tau is tikruju reikia ir kaip tai pasiekti, juk susikibe rankomis visi laimingai nuejote? As parasysiu p[avyzdi - turejau nuotraukyte, bet pries pora dienu apie ja prasitariau vienai is savo pazystamu, kad turiu jos gyvenimo meiles nuotrauka apie kuria toji nezinojo.Kalbos nera jog ji eme prasyti jai atsiusti, nes labai labai labai ji nori tos nuotraukos - ir ka manai? Isverciau visus namus - niekur nerandu.Net dukros kluasiau - teni ji, mano jaunele dar mazute ir tas zmogutis, ji maciusi, rode kur, albume - nera... ar supranti kodel jos nera? Todel kad padruske jos labai uzsigeide:)Kol jai nepraeis noras tos nuotraukytes tureti, kol ji nepamirs apie ja, tol ta nuotrauka neatsiras
Dabar tu jausmu sukuryje nematai to, kas slypi tolaiu, o ir nebutina to matyti - savrbu, kad zengei zingsni, kas tave prives prie sekancio zingsnelio ir taip pamazu.Dar suprask, Meile- stiprus jausmas, bet tai dar neresikia, kad esat vienas kitam skirti.Daug faktoriu lemia vienokius ar kitokius zmogiskuosius santykius Mokinkimes rupintis tik tiek, kiek esam pajegus, visa kita atiduokim Kurejo valion :heart
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Kal-el rašė:Vakar sapnavau sapną, kuris sudomino, ką tai galėtų reikšti. Aš važiavau į savo namus (greitu laiku su vyru kraustomės, galbūt susiję) ir savo tašėje dėžutėje laikiau mažus triušiukus ir liūtukus, kurie buvo kinder kiaušinio žaislų dydžio. Aš kažkodėl juos norėjau parsivežti slapta, kad niekas nesužinotų, kad juos turiu. Susirūpinau, ar jiems užtenka oro ir ar jie vis dar gyvi sugrūsti toje dėžutėje, išsitraukiau ir pažiūrėjau, o tie vargšiukai tokie silpnučiai, užspausti. Man jie tokie mieli ir gražūs atrodė, bet truputį buvo gaila, galvojau, ar visi išgyvens iki namų.

Pats kiausinio simbolis, nors jo tu nematei, tik tuos zverelius tokio dydzio siaip jau simbolizuoja naujo etapo gyvenime pradzia tiek vietoves atzvilgiu, tiek darbu, bei piniginiu reikalu atzvigliu Dabar triusis simbolizuoja visu troskimu issipildyma, sekme ir dziugei, o liutas - gyvybiskumo, jegos, agresijos simbolis.Greiciausiai tavyje veriasi uzslepti gebejimai, auga pasitikejimas savimi ir visa tai del to, kad labai nori, lauki ir darai viska, kad pokyciai ivyktu. NEsijaudink, isgyvens tie tavo triusiukai ir liutukai, kur jie dings ;)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:sapnavau, kad pagauta ziaurumo priepuolio gaudau graziausias zuvis is savo akvariumo ir metu lauk. ir kad semiu vandeni. beziurint, kaip mazeja zuvu ir vandens, suima gailestis ir vel pripilu vandens. ryte pabudus nuejau paziureti i akvariuma ir nudziugau, kad zuvys visos gyvos

Emocijoms pasiduoti nera sudetinga, tad zuvis sapnuose simbolizuoja musu tikejima, kad galim iveikti bet ka, o va jausmai daznai mus ima ir paveda, nes impulso pagauti padarom kazako tokio, ko paskui tenka gailetis.Pamazu stabilizuosis ir tavosios emocijos, nieko cia biasaus - savrbu zuvys gyvos :D
Parašė egle
#66625 Aciu, uz pasidalinimus savo izvalgomis. Labai padejai pazvelgti i situacija is sono. Is tiesu, labai sunku pasitiketi Kureju, pasimetu situacijose, kuriu negaliu kontroliuoti. O tas veiksmas,kuris vadinasi:paleisti ir pasitiketi-kol kas mokausi to,nes nemoku.
O atsakymo i laiska laukiu naturaliai,nes tas vaikinas netinkamoj vietoj ir netinkamu laiku paklause labai svarbaus klausimo-tai laiske parasiau atsakyma. tikedamasi-tik dvieju atsakymo variantu: kad jis jaucia irgi kazka man arba ne. o ar galimas trecias variantas? tylos skaityti nemoku... ir beje, sapne buvo dar vienas vyras,kuris pries ciuoziant zemyn-dingo-del to ir ciuoziau,nes pasimeciau pasilikusi viena.
o gyvenime, tas dinges vyras netiketai vel sugrizo vakar. supratau siandien, kad turiu paleisti sapna. kuris labai vilties suteikdavo,kai budavo sunku. ir kaip tu sakai, suprasti, pajausti, ko as noriu ir kaip.aciu, uz pagalba :flo
Parašė sava
#66678 jau kokie 8 metai sapnuoju ta pati sapna, kad esu savo mokykloj (gimnazija kuria baigiau) ten skirtinguose kabinetuose vyksta ivairus pokalbiai, tik sapnuose skirtingi zmones mane supa, tai draugai, tai giminaiciai, tai klasiokai, grupiokai, tevai, buve mylimieji ir siaip ivairus pasaliniai.
ka tai galetu reiksti.? nu aisku nezvelgiant per ta supaprastinta prizme, kad gyvenimas tai mokykla ir as turiu ismokti atitinkamas pamokas :)
niu?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
sava rašė:jau kokie 8 metai sapnuoju ta pati sapna, kad esu savo mokykloj (gimnazija kuria baigiau) ten skirtinguose kabinetuose vyksta ivairus pokalbiai, tik sapnuose skirtingi zmones mane supa, tai draugai, tai giminaiciai, tai klasiokai, grupiokai, tevai, buve mylimieji ir siaip ivairus pasaliniai.
ka tai galetu reiksti.? nu aisku nezvelgiant per ta supaprastinta prizme, kad gyvenimas tai mokykla ir as turiu ismokti atitinkamas pamokas :)
niu?

Tai tikrai tik tai ir reiskia - tai ir simbolizuoja situacija is kurios tu nepoasimokai - dar gali buti, kad kazka isgyveni ir kiekviena karta besikartojanti situacija gyvenime artina tave prie tos dienos kada susapnuosi ta sapna paskutini karta ir daugiau jo net neprisiminsi.JEis ituacija ta pati, kinta tik veikejai,daznaiusiai tai rodo tavo dvasini nepastovuma
Parašė sava
#66723 aciu :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#66757 Visad prasom...

Egluze, nera uz ka.Tau dekui, kad ieskai ir dirbi su savimi ir savuoju vidiniu AS

:heart
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#66932 Truputį padrikas sapnas, bet baisiai emociškai stiprus. Sapnavau bažnyčią, kurioje jau buvau prieš tai kitam sapne kažkada buvus. Ėjau su kažkuo pro šalį ir sugalvojau užeiti vidun jos apžiūrėti. Dažnai sapnuose einu menotyriškai apžiūrinėt bažnyčių. Ėjau su keliais draugais, bet mane nuo jų atskyrė į pamaldas paplūdusi didžiulė masė žmonių. Prasidėjo pamaldos, jos vyko Taize vienuolyno principu. Sėdėjom ant kilimo ant grindų ir dainavom visokiausias giesmes įvairiausiom kalbom.
Paskui žmonės dingo, o aš likau bendrauti su kunigu. Tokiu jaunu ir dailiu. Jis man aprodė bažnyčią iš vidaus ir iš išorės, papasakojo apie ją. Rodė man (aš taip jam bepasakojant priskrisdavau artyn prie tam tikrų bažnyčios dalių pažiūrėti iš arčiau) kupolą, puoštą aukso smiltelėm. Galvojau, o gal jam ir sakiau, kad tas auksas nereikalingas. Geriau viską nukrapštyt ir po to pinigais paaukot kokiem vaikų namam. Rodė man frontoną, puoštą deimantų gabaliukais, o aš galvojau, o gal jam ir sakiau, kad veidrodžių šukelės atrodytų lygiai taip pat ir tie deimantai bažnyčiai visiškai nereikalingi.
Stovėjom su kunigu šalia bažnyčios. Išsitraukiau cigaretę parūkyti, o ant jos buvo tokie mažyčiai paveiksliukai. Kunigas man sako, kad čia didžiojo altoriaus paveikslas. Aš netikiu, nes tas paveikslas toks šiuolaikiškas, primena Eidrigevičių. Nueinam su kunigu į vidų, ir aš žiūriu, kad gi tikrai, tas paveikslas nuo mano cigarečių yra altoriuje. Toks liūdnas veidas apvaliom išsprogusiom akim.
O paskui vyko keisčiausias dalykas. Mačiau Kristų ir turėjau būti visų paskutinių jo gyvenimiškų įvykių liudininkė. Bet tą vaizdą jau buvau mačius. Ir negalėjau žiūrėti jo antrąkart. Nes ties kažkuria vieta man dingsta tikėjimas. Ne Dievu, ne krikščionybe, nes aš netikinti, bet tikėjimas apskritai. Bet koks. Ir vos ne verkdama klausiu kunigo, kas čia, kas čia, kas čia, ar čia haliucinacija, ar čia realu, ką aš čia matau, kas čia, negaliu šito žiūrėti, negaliu, oi negaliu. Kunigas sako, kad čia holograma, skirta tikintiesiems mokyti. Aš sakau, kad negaliu žiūrėti, nes mane kažkuri to vaizdo (ne pačios Kristaus istorijos, bet to vaizdo, kurį matau prieš akis, to būdo, kuriuo istorija yra papasakojama) vieta labai blogai, blogai, blogai paveikia, o kunigas man sako: “Daugelis toj vietoj praranda tikėjimą. Bet paskui atgauna.”
Neatsimenu, kas buvo toliau.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#66943 Esi konfrontuojanti asmenybe.Vertini viska is proto pozicijos ir nieko baisaus tame nematau.Tiesiog kai atgausi pasitikejima savimi, atrasi jegu isbristi is depresijos, sugrys tikejimas, bet jau tikrasis ir visam laikui:) TAi naturali eiga, pasistenk iveikti baime kazko, kas man nesuvokiama, bet tikiu, jog giliai sirdyje tu zinai kas tai yra.
NEbutina konkuruoti, nebutina vertinti, mokykis piimti dalykus tokiais kaip jie yra.Pasistenk suvokti viena, kad kiekvienam is musu suteikta laisva valia rinktis kur, ka, kaip, su kuo ir net kada, tad ar ten veidrodzio sukeles ar deimantai - koks skirtumas...svarbu "tavosios vidines baznycios tikejimas" :heart