- 2008 09 12, 03:36
Taip, sapnelis mums bando parodyti, jog kazkada buves vidinis stiprus rysys tarp samones ir pasamones siuo metu yra nutrukes ir reikalauja "gydymo" atstatymo, nes tai begalo svarbu musu gyvenime.Protas sau, o pasamone sau per laika sukelia vidini konflikta, ko pasekoje prasideda depresija.
Geras zenklas, jog sapne pamazu atgauni atminti, kas simbolizuoja rysi, tik nustok bijoti, esi saugi
Phobophobia rašė:Sapnavau baisų sapną. Kažkodėl atrodo, kad jis galėtų turėti kažkokią gilesnę reikšmę.
Kažkokioj ligoninėj dirbu sesele, o joje pilna žmonių, sergančių kažkokia nauja tuberkuliozės forma. Ten pamatau vieną vaikiną, kuris man kažkur labai matytas ir atrodo artimas, bet neprisimenu kas jis. Jis irgi apie mane sako tą patį. Jo ligos istorijoj perskaitau, kad jam buvo ištrinta atmintis. Suprantu, kad man taip pat. Kai kitą kartą jį pamatau, jis jau miršta, vemia pūliais. Po truputį atgaunu atmintį, prisimenu, kad mes buvom įsimylėję. Labai blogai jaučiuosi matydama,kaip jis miršta, norisi verkti, bet žinau, kad turiu slėpti savo emocijas, kad niekas neįtartų, jog atgaunu atmintį.
Daugiau neprisimenu, atrodo šitas sapnas taip ir baigėsi.
Taip, sapnelis mums bando parodyti, jog kazkada buves vidinis stiprus rysys tarp samones ir pasamones siuo metu yra nutrukes ir reikalauja "gydymo" atstatymo, nes tai begalo svarbu musu gyvenime.Protas sau, o pasamone sau per laika sukelia vidini konflikta, ko pasekoje prasideda depresija.
Geras zenklas, jog sapne pamazu atgauni atminti, kas simbolizuoja rysi, tik nustok bijoti, esi saugi