Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Phobophobia rašė:Sapnavau baisų sapną. Kažkodėl atrodo, kad jis galėtų turėti kažkokią gilesnę reikšmę.

Kažkokioj ligoninėj dirbu sesele, o joje pilna žmonių, sergančių kažkokia nauja tuberkuliozės forma. Ten pamatau vieną vaikiną, kuris man kažkur labai matytas ir atrodo artimas, bet neprisimenu kas jis. Jis irgi apie mane sako tą patį. Jo ligos istorijoj perskaitau, kad jam buvo ištrinta atmintis. Suprantu, kad man taip pat. Kai kitą kartą jį pamatau, jis jau miršta, vemia pūliais. Po truputį atgaunu atmintį, prisimenu, kad mes buvom įsimylėję. Labai blogai jaučiuosi matydama,kaip jis miršta, norisi verkti, bet žinau, kad turiu slėpti savo emocijas, kad niekas neįtartų, jog atgaunu atmintį.
Daugiau neprisimenu, atrodo šitas sapnas taip ir baigėsi.

Taip, sapnelis mums bando parodyti, jog kazkada buves vidinis stiprus rysys tarp samones ir pasamones siuo metu yra nutrukes ir reikalauja "gydymo" atstatymo, nes tai begalo svarbu musu gyvenime.Protas sau, o pasamone sau per laika sukelia vidini konflikta, ko pasekoje prasideda depresija.
Geras zenklas, jog sapne pamazu atgauni atminti, kas simbolizuoja rysi, tik nustok bijoti, esi saugi
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Phobophobia rašė:Ačiū labai :flo

O kaip galima atstatyti tą ryšį?

Budu yra daug ir ivairiu.Pirmasis ir patikimiausias ISIKLAUSYMAS ir NUOSIRDUMAS PACIAI I SAVE IR SU SAVIMI.KAi bloga ar liudna, atsisesk kur i kamputi patogiai ar siaip i megstama vieta ir kalusk saves "kas dabar vyksta su manimi?" Jei liudna, klausk saves - kokios sio liudesio tirkosios priezastys? Ir t.t ir pamazu pradesi jausti, o negalvoti, tokiu budu stipres rysys ir intuicija Cia reiktu atverti nauja tema diskusijoms ,taip plati ir gili si tema:)
Parašė Kal-el
#69886 Sveika, Auksine Zuvele,

Aš esu peršalusi ir išgėriau vakar vakare vaistų TheraFlu, visada po šių vaistų sapnuoju košmarus. Čia šiaip detalė, al irgi turi reikšmės?

Šiandien sapnavau sapną, kurio reikšmė man įdomi.. Buvau su grupe įvairių žmonių lauke, jie lyg ir mano draugai buvo, tarp jų buvo ir mama. Visur buvo pilna sniego, viena moteris iš grupės krito ir nusirito nuo kalno, įsivyniodama į sniegą, kalno apačioje gulėjo didelis sniego kamuolys ir ji viduje. Aš pradėjau visus raginti bėgti jai padėti, reikia ją atkasti, nes ji mirs, juk negali kvėpuoti. Niekas man nenorėjo padėti 0_o Visi užsiėmė savais reikalais, likau aš vienintelė, norinti padėti. Nubėgau, stengiausi atkasti tą moterį, bet man nesisekė, sunku labai buvo, kalbinau kitus man padėti, bet visi nekreipė dėmesio. Šiaip ne taip atkasiau ir kamuolys tapo mažesnis, bet pamačiau, kad tas kūnas kažkoks jau suiręs, dalimis, išsigandau, nebegalėjau toliau kasti. Buvau labai pikta ant visų, kad nesiteikė padėti ir niekaip nesupratau, kodėl jai leido numirti. Tiesa, kažkodėl įstrigo, kad moteris buvo stambi.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#70131 Atsakysiu abiem kai tik sugrysiu is darbo:)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70237 Tvarkiau seną palėpę. Joje buvo daug malkų, senos aukštai užkeltos medinės durys, daug lovų, kuriose šiaip kažkas miega, bet tuo metu jų nebuvo. Į palėpę įėjimai du, vieną ketinau užkrauti malkomis. Vis rinkau visokius pagalius, lentas ir klojau prie to išėjimo. Atėjo kažkokie žmonės, sako, pasiskolinsim kokį rūbelį, ir ima nuo vienos lovos kokį tai rausvą megztinuką. Sakau, čia ne mano, gal negalima. Sako, nurimk, šeimininkei bus garbė, kai sužinos, kad karalienė jos megztiniu buvo apsigobus.
O aš tvarkaus toliau. Išardžiau tas senas medines duris, o pasirodo, jose buvo įkalintas Blogis. Ir jis ištrūko į laisvę. Išėjau į balkoną ir kažkam sakau, kad paleidau į laisvę Blogį. Turėjau rankose dar kelias durų nuolaužas, ir jas reikėjo išbarstyt, kad Blogiui būtų sunkiau susirinkti visam į krūvą. Išmečiau jas žemyn į upelį po balkonu.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70238 Skridau su Dievu po mirties. Buvau viena jo dalių. Buvo viskas labai aišku. Kas, kodėl ir kaip. Žinojau, kad turėjau, žinojau, kodėl turėjau nugyventi tą siaubingą kankinantį gyvenimą. Žinojau, kad vėl gimsiu pasirinkusi itin siaubingą ir kankinantį kitą gyvenimą. O tuo metu skridau ir mėgavausi “atostogomis” tarp gyvenimų. Skriejom virš miesto, virš pievų, miškų, kažkokio stadiono. Tik keista, kad man reikėjo laikyti savo sparnus rankomis. Tie sparnai tokios medžiagos, kurias reikėjo laikyt sugniaužus. Bet geriausia buvo sklęsti tais sparnais nemojant. Buvo viskas viskas aišku.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#70243 ar tai normalu kad kartkartem sapnuoju jog esu bernas? :lol: :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Kal-el rašė:Sveika, Auksine Zuvele,

Aš esu peršalusi ir išgėriau vakar vakare vaistų TheraFlu, visada po šių vaistų sapnuoju košmarus. Čia šiaip detalė, al irgi turi reikšmės?

Šiandien sapnavau sapną, kurio reikšmė man įdomi.. Buvau su grupe įvairių žmonių lauke, jie lyg ir mano draugai buvo, tarp jų buvo ir mama. Visur buvo pilna sniego, viena moteris iš grupės krito ir nusirito nuo kalno, įsivyniodama į sniegą, kalno apačioje gulėjo didelis sniego kamuolys ir ji viduje. Aš pradėjau visus raginti bėgti jai padėti, reikia ją atkasti, nes ji mirs, juk negali kvėpuoti. Niekas man nenorėjo padėti 0_o Visi užsiėmė savais reikalais, likau aš vienintelė, norinti padėti. Nubėgau, stengiausi atkasti tą moterį, bet man nesisekė, sunku labai buvo, kalbinau kitus man padėti, bet visi nekreipė dėmesio. Šiaip ne taip atkasiau ir kamuolys tapo mažesnis, bet pamačiau, kad tas kūnas kažkoks jau suiręs, dalimis, išsigandau, nebegalėjau toliau kasti. Buvau labai pikta ant visų, kad nesiteikė padėti ir niekaip nesupratau, kodėl jai leido numirti. Tiesa, kažkodėl įstrigo, kad moteris buvo stambi.

Jei moters simboli imsim kaip prota, matyt akyvaizdziai depresija ima virsu, nes sniegas yra depresijos simbolis. Tad nenuostabu, kad taip jautiesi.O kad senasis kunas suires, tai ir gerai siuo atveju, nes naujo ant seno nepastatysi:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
yze rašė:ar tai normalu kad kartkartem sapnuoju jog esu bernas? :lol: :bloga

Normalu, nes tai tik sapnas:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nulis rašė:Tvarkiau seną palėpę. Joje buvo daug malkų, senos aukštai užkeltos medinės durys, daug lovų, kuriose šiaip kažkas miega, bet tuo metu jų nebuvo. Į palėpę įėjimai du, vieną ketinau užkrauti malkomis. Vis rinkau visokius pagalius, lentas ir klojau prie to išėjimo. Atėjo kažkokie žmonės, sako, pasiskolinsim kokį rūbelį, ir ima nuo vienos lovos kokį tai rausvą megztinuką. Sakau, čia ne mano, gal negalima. Sako, nurimk, šeimininkei bus garbė, kai sužinos, kad karalienė jos megztiniu buvo apsigobus.
O aš tvarkaus toliau. Išardžiau tas senas medines duris, o pasirodo, jose buvo įkalintas Blogis. Ir jis ištrūko į laisvę. Išėjau į balkoną ir kažkam sakau, kad paleidau į laisvę Blogį. Turėjau rankose dar kelias durų nuolaužas, ir jas reikėjo išbarstyt, kad Blogiui būtų sunkiau susirinkti visam į krūvą. Išmečiau jas žemyn į upelį po balkonu.

BEgalo ispudingi abu tavieji sapnai:) Parasysiu, tik menulis nusileis ir parasysiu :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Phobophobia rašė:
Auksinezuvele rašė: Cia reiktu atverti nauja tema diskusijoms ,taip plati ir gili si tema:)

O būtų visai šaunu. :]

Uzsuk pas mus i svecius, ten daug medziagos sia tema, nebepajegciau anrtos svetaines jau priziureti :bloga :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#70356 sian sapnavau sniega, kad jis apgaube mazu sluoksneliu visa aplinka.buvo labai ramu.
paskui sapnavau teti.kazka su juo veikiau. :bloga gal del to, kad as su juo sestadieni susipykau? tiksliau jis mane izeide...
Parašė autumn
#70426 Aš paskutiniu metu nebeatsimenu sapnų...