sleep with a dog and rise full of fleas
Moderatorius: mango
- 2008 07 24, 13:32
Dėmesio trūksta, nes šuo namie yra.
- 2008 07 27, 17:56
atsidariau šitą temą kažkurį psl. ir pirmiausiai pamačiau šitą užrašą
rimtai išsigandau,kad bus kepta katė
Norėjau paklausti,kas būna katėms,kai jos skleidžia garsą, panašų į kosėjimą/žiaugčiojimą? Jau antrą dieną taip, aišku po nedaug.
Katik iskepta
atsidariau šitą temą kažkurį psl. ir pirmiausiai pamačiau šitą užrašą
rimtai išsigandau,kad bus kepta katė
Norėjau paklausti,kas būna katėms,kai jos skleidžia garsą, panašų į kosėjimą/žiaugčiojimą? Jau antrą dieną taip, aišku po nedaug.
- 2008 07 27, 18:46
Mano katė kosti, kai mato kokį nors padarą, kurį nori pagauti. Čeksi taip nasrais. Dar būna, kad katės peršąlę kosti. Grynai kaip žmonės. Bet turėtų dažniau kartotis tada ir šiaip miauksėtis sunkiai. O jeigu tik kartais, tai gali būt, kad plaukų prisilaižius ir jai nepavyksta jų išvemt. Reikia katžolės tokiu atveju. Dar prisimink, ar neėdė kokių kaulų. Ypač paukštienos. Nes tada gali bhūt įstrigęs gerklėje kaulas. Ir reikia vežt pas veterinarą, kitaip užpūliuos. Apžiūrėk kaklą ar nėra kokio guziuko ir šiaip ar leidžiasi, kad liestum kaklą. Va. Tuo mano žinios apie kačių kosėjimą ir baigiasi.
- 2008 07 27, 19:05
Žinau tą čeksėjimą, bet čia nepanašu.
Ir jokių kaulų šmaulų tikrai neprisivalgė. Tai turbūt plaukai.
O kur galima gaut katžolės?
Ir jokių kaulų šmaulų tikrai neprisivalgė. Tai turbūt plaukai.
O kur galima gaut katžolės?
- 2008 07 27, 19:15
Gyvūnų prekių parduotuvėse. Nežinau, kaip jas ten pardavinėja. Ar jau paaugusias, ar tik sėklas, nežinau. Jei tik sėklas, dar reiks palaukt, kol užaugs. Nežinau. Mano katė trumpaplaukė, tai jai nelabai reikia. Dar būna atvejų, kad katės valgo visas kambarines gėles, išskyrus tą jai skirtą katžolę.
O anksčiau jai taip būdavo? Nes keista, jei tik dabar, o anksčiau niekad. Kiek laiko ją turi? Gal kaip nors šeriasi šiuo momentu, todėl plaukų daugiau? Stebėk, kai kosės, ar bando vemt ar nebando. O dėl katžolės tai parduotuvėj pasiklausk, tuo pačiu ir apie kosėjimą šitą, gal žinos ką daugiau.
O anksčiau jai taip būdavo? Nes keista, jei tik dabar, o anksčiau niekad. Kiek laiko ją turi? Gal kaip nors šeriasi šiuo momentu, todėl plaukų daugiau? Stebėk, kai kosės, ar bando vemt ar nebando. O dėl katžolės tai parduotuvėj pasiklausk, tuo pačiu ir apie kosėjimą šitą, gal žinos ką daugiau.
- 2008 07 27, 20:04
Anksčiau būdavo,bet lb retai, o dabar 2 dienas iš eilės, po keliskart. Ir garsas šiek tiek kitoks.
- 2008 09 16, 19:41
mano katytes jau savaite beveik kaip nebera , ir vel pradesiu bijot kaciu...
Mano sielai gerai, dabar jau gerai