Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#70265 mano muzikos nieks nemegsta ( kalbu apie aplinkinius) todel tausodama jusu brangu laika, savo muzika pasiliksiu sau. ir taip uztektinai prisiklausiau kad ji slamstas
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#70269 O ką mėgsti, yze? Pusė mano klausomos aplinkiniams irgi vėžį varo, bet tai kas man iš to gero/blogo?
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#70275 gerai na stai: linkin park , , foje , antis, siela, tokijo hotel(net paciai baisu kai juos pradejau klaust), guanos apes, sex pistols, the used, my chemical romantic, damien rice, sesodhand serenade, stellar kart .
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
yze rašė:gerai na stai: linkin park , , foje , antis, siela, sex pistols, the used, damien rice .

Šitų pas mane rasi ne vieną ir ne du šmotus. Na, TH, Chemical R... Gerai, tyliu, tyliu :D Juk pakankamai įvairi muzika, negi ji visa kitiems nepatinka? Manau, randi ir tokių, kurie mėgsta tą patį.

Pas mane tokia mišrainė, kad... Nuo Bethoveno per Queen, P.F., kitus senus grandus, Cohen ir taip toliau (tikrai be proto daug) iki Metallica, Disturbed, S.O.A.D., Rage Against The Mashines ir Dream Theatre :D Niekada neapsiimčiau daryt sąrašo, nes išeitų vidutinės muzikos parduotuvės katalogo apimties.
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Phobophobia rašė:Oorchach - Išmaišyk naktį.

Oops čia turėjo būt temoj "Mano sielos muzika", ne ten parašiau. :bloga

yze rašo:

siela, sex pistols

:super
Parašė autumn
#70428 O aš noriu pasiguosti, kad visiškai nebeturiu muzikos, nes man parvežė švarutuką tuštutuką kompą... :( Kaip ilgai vargsiu, kol vėl viską susirinksiu...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#70433 man ir panasiai buvo , VISA mano (kazkodel tik mano) muzika ,,magisku'' budu dingo , turiu dabar vel parsisiuntinet per naujo
Parašė autumn
#70455 Mano tai nemagišku - tiesiog hardas parėjo, tai jį pakeitė... Turėjau smagumo instaliuot visko, parsitempus kompą. Rytoj turėsiu smagumo ieškot muzikos...
Parašė Black_Crow
#70896 Muzika mano gyvenime turbut uzima svarbiausia vieta, pats muzikuoju, groju grupej ir tt.

Is tikro tai nezinau ar ta muzika yra blogai ar gerai, kadangi jinai gali labai stipriai itakoti zmogaus busena ir mastyma konkreciu metu, bet aisq , jeigu jau uzsikabini ant jos, tai cia kaip narkotikas.

Dziugu, kad cia yra Doors, Pink Floyd gerbeju, man irgi imponuoja visas tikrasis rokas nuo pat Bitlu iki Guns n' Roses. Parekomenduot paklausyt galiu daug ka, bet nzn ar paskui tai netures neigiamo efekto, na stai keli gabalai, kuriu siuo metu intensyviai klausau kai buna sunku.

http://www.youtube.com/watch?v=-hgVeNjYiGo
http://www.youtube.com/watch?v=f9VNa2Zs2fg
http://www.youtube.com/watch?v=eEAsZa4Qz2Y

Ps.Tikiuosi nesupyks niekas del tu link'u, tiesiog manau, kad taip paprasciau, nereikia nieko siustis, ieskoti ir tt.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70898 Ir dar. Esu tikra, kad jis nusižudė, o ne netyčia perdozavo amitriptilino. :)
Parašė Black_Crow
#70900 zinau, esu praklauses visa jo nedidele diskografija, siaip tam zmogui labai didelia pagarba jauciu, gal teko matyti filma apie ji Nick Drake - A Skin Too Few ar kazkaip pan? Ziauriai paliko gera ispudi, kaip ir visa muzika, toks atpalaiduojantis. Va dar man sita viena is megstamiausiu http://www.youtube.com/watch?v=lP3eHMWFEkM
Parašė Black_Crow
#70901 as tai tikiu, kad buvo taip, kaip , kad jo sesuo tam dokumentiniam filme sake, kad gerdamas tas tabletes jis sau galejo pasakyt "Arba as mirsiu arba nuo siol mano gyvenimas visiskai pasikeis"...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70902 O! Nežinojau, kad yra filmas. Labai labai labai dėkui. =)
Parašė Black_Crow
#70904 Nera uz ka, filmas tikrai idomus, jeigu neklystu ten kazkoks lietuviu kilmes fotografas ar operatorius prie jo prisidejo, toks pusiau meninis, pusiau dokumentinis, daug lb graziu muzikiniu intarpu su graziais vaizdais. Tikrai tikrai vertas demesio.

Siaip atsisiusti manau surasi kur, jeigu ne, tai yra youtubej tas filmas dalimis isskaidytas, bet aisq su normaliu vaizdu ir garsu ji ziuret butu visai kitas reikalas.