Так откуда взялась печаль?
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 08 19, 15:55
http://www.theatre.lt/pjeses.php?n=34&country=
čia doc formate galima paskaityti mano mylimiausio spektaklio pjesės ištraukas. nuostabus kūrinys apie meilę mirtį kaltę ir liūdesį
čia doc formate galima paskaityti mano mylimiausio spektaklio pjesės ištraukas. nuostabus kūrinys apie meilę mirtį kaltę ir liūdesį
- 2008 09 14, 00:14
Prasideda teatro festivalis SIRENOS. Programą galima rasti čia: http://www.sirenos.lt/lt/categories/7
Rekomenduoju bent Tiger Lillies pamatyti.
Rekomenduoju bent Tiger Lillies pamatyti.
sleep with a dog and rise full of fleas
- 2008 09 14, 00:15
Rugsėjo 30 - spalio 6 modernaus šokio festivalis Kaune. Programa čia: http://www.aura.lt/main.php/id/1668/lang/1
sleep with a dog and rise full of fleas
- 2008 09 19, 00:17
Na, kadangi gyvenu Kaune, tai praktiskai ir lankausi tik dramos teatre, kiti man nlb patinka. Spektaklius megstu tokius, kuriuose buna veiksmo, pavadinimu daugelio ju tiesiog nebeprisimenu, istrigo galbut "10 indeniuku", "Ziurkiu medziokle" - toks labai linksmas, "Arbata su citrina"- trumpas, bet smagus, siaip Varno spektakliai man kai kurie patinka, o kai kuriu negaliu pernest tiesiog, pvz "Nusiaubta Salis" man buvo tikra kankyne, tikrai norejosi iseit kuo greiciau, bet va "Tolima Salis" buvo labai super, patiko tiek scenarijus, tiek aisq ir S.Balandzio vaidyba, cia turbut mano megstamiausias teatro aktorius. Dar lb patiko studentu statytas spektaklis, nebeatsimenu jau pavadinimo, kur buvo linksmai rodoma visa tiesa apie realybes sou...
- 2008 09 19, 11:19
Na niekaip nesuprantu, ką ten žmonės randa juokingo. Visiškai primityvus humoras ir šiaip nuobodus scenarijus. Na, nebent būtent tai ir juokinga.
Black_Crow rašė:"Ziurkiu medziokle" - toks labai linksmas
Na niekaip nesuprantu, ką ten žmonės randa juokingo. Visiškai primityvus humoras ir šiaip nuobodus scenarijus. Na, nebent būtent tai ir juokinga.
- 2008 09 19, 12:09
Aha, "Žiurkių medžioklė" ir man kažkaip buvo nuobodoka. Nieko ypatingo.
O mano mėgstamiausias spektaklis buvo... Na, gerai, galit juoktis iš mano naivumo. Nežinau kodėl, bet labai labai mielas ir šiltas buvo "Lietaus!". Jis toks naivokas, paprastas. Mėgstu teatrą, bet iš visų spektaklių Kauno Dramos teatre išsirinkčiau šitą... Gal būtent dėl jo paprastumo ir nepretenzingumo? Ir dar dėl Laucevičiaus
O mano mėgstamiausias spektaklis buvo... Na, gerai, galit juoktis iš mano naivumo. Nežinau kodėl, bet labai labai mielas ir šiltas buvo "Lietaus!". Jis toks naivokas, paprastas. Mėgstu teatrą, bet iš visų spektaklių Kauno Dramos teatre išsirinkčiau šitą... Gal būtent dėl jo paprastumo ir nepretenzingumo? Ir dar dėl Laucevičiaus
Есть грань, за которой железо уже не ранит
- 2008 09 19, 14:11
na, šitie spektakliai yra skirti tam, kad teatras užsidirbtų pinigų. su menu tai neturi nieko bendro. o teatras nėra pasilinksminimų vieta. iš esmės tai yra ta vieta, kur žmonės įgauna dvasinių patyrimų. tačiau žmonės, kurie dirba teatre, irgi nori valgyti ir mokesčius turi mokėti. todėl ir paleidžiami į gyvenimą tokie spektakliai. kalbu iš teatrologų pozicijos, ne iš eilinio žiūrovo kėdės.
Beje, Tolima Šalis yra tikrai geras spektaklis. Varnas sugebėjo pagimdyti tikrą meno kūrinį, kurį suprastu ne tik teatralai ir menininkai, bet ir eilinis žmogus iš gatvės. Daugiau tokių spektaklių. Galbūt įvyktų stebuklas ir žmonės pradėtų suvokti, kad teatras taip pat yra menas ir nepainiotų jo su cirku ar kino sale.
Black_Crow rašė:Na, kadangi gyvenu Kaune, tai praktiskai ir lankausi tik dramos teatre, kiti man nlb patinka. Spektaklius megstu tokius, kuriuose buna veiksmo, pavadinimu daugelio ju tiesiog nebeprisimenu, istrigo galbut "10 indeniuku", "Ziurkiu medziokle" - toks labai linksmas, "Arbata su citrina"- trumpas, bet smagus, siaip Varno spektakliai man kai kurie patinka, o kai kuriu negaliu pernest tiesiog, pvz "Nusiaubta Salis" man buvo tikra kankyne, tikrai norejosi iseit kuo greiciau, bet va "Tolima Salis" buvo labai super, patiko tiek scenarijus, tiek aisq ir S.Balandzio vaidyba, cia turbut mano megstamiausias teatro aktorius. Dar lb patiko studentu statytas spektaklis, nebeatsimenu jau pavadinimo, kur buvo linksmai rodoma visa tiesa apie realybes sou...
na, šitie spektakliai yra skirti tam, kad teatras užsidirbtų pinigų. su menu tai neturi nieko bendro. o teatras nėra pasilinksminimų vieta. iš esmės tai yra ta vieta, kur žmonės įgauna dvasinių patyrimų. tačiau žmonės, kurie dirba teatre, irgi nori valgyti ir mokesčius turi mokėti. todėl ir paleidžiami į gyvenimą tokie spektakliai. kalbu iš teatrologų pozicijos, ne iš eilinio žiūrovo kėdės.
Beje, Tolima Šalis yra tikrai geras spektaklis. Varnas sugebėjo pagimdyti tikrą meno kūrinį, kurį suprastu ne tik teatralai ir menininkai, bet ir eilinis žmogus iš gatvės. Daugiau tokių spektaklių. Galbūt įvyktų stebuklas ir žmonės pradėtų suvokti, kad teatras taip pat yra menas ir nepainiotų jo su cirku ar kino sale.