Так откуда взялась печаль?
Moderatorius: mango
- 2008 09 19, 14:32
Aš noriu dar vieno katinėlio. Gal kas turite padovanoti?
- 2008 09 19, 18:36
Ten ne kieminukai, o žmonių iš namų sunešti vargetukai. O kaip mažas kačiukas įpras daryti reikalus - tavo darbas Turėjom kieminę katę, ji kai įprato, tai net sirgdama iki dėžutės šliauždavo...
O jei nori veislinio pigiau, tai pažiūrėk skelbiu.lt fauna/flora, katės Tiesa, už veislės grynumą ten jau niekas neatsako
O jei nori veislinio pigiau, tai pažiūrėk skelbiu.lt fauna/flora, katės Tiesa, už veislės grynumą ten jau niekas neatsako
Есть грань, за которой железо уже не ранит
- 2008 09 19, 18:45
Mitas. Tiesiog veislinius katinukus šeimininkai dažnai prieš atiduodami įpratina prie dėžutės. Katei užkapstyti tai, ką padarė - instinktas. Pažiūrėk www.pifo.lt , ten daug dovanojamų iš namų, jau pripratintų.
Есть грань, за которой железо уже не ранит
- 2008 09 19, 18:51
Mano katinėlis iškart priprato daryti į dėžutę, nors yra neveislinis. Užteko tik 1k. parodyt.
O šiaip katės išvis yra nedresuotini gyvūnai. Nebent kornreksai ir sfinksai.
O šiaip katės išvis yra nedresuotini gyvūnai. Nebent kornreksai ir sfinksai.
- 2008 09 19, 19:08
Myliu kates be galo...Turiu katina..Kurio vardas tiesiog Murr Jam jau 5 metai..Nors yra pridirbęs ir nelabai garžių dalykėlių..Pvz: išakėjęs man veidą prieš pat rugsėjo pirmąja..Aš jam atleidžiu ir tiesiog dievinu kai jis kaip pliušinis žaisliukas guli man prie šono..ir jei jam nepatogu gulėt kanda man į nosį
Norėčiau būti savimi..Bet tai neįmanoma...Aš nepažįstu šio baisaus žmogaus..
- 2008 09 19, 21:55
Parsinešiau snargliuotą katuką į namus, pripyliau į dėžutę kraiko, pridėjau lėkštutėn maisto. Pavalgė, nunešiau į dėžutę, pakapsčiau jo koja kraiką. Po to padariau taip dar kelis kartus. Ir, o džiaugsme, nėkart ne dėžutėj taip ir nepridarė dar.
sleep with a dog and rise full of fleas
- 2008 09 19, 22:40
Paspringau iš juoko, nes nepastebėjau žodžio "jo"
nulis rašė:. Pavalgė, nunešiau į dėžutę, pakapsčiau jo koja kraiką. Po to padariau taip dar kelis kartus.
Paspringau iš juoko, nes nepastebėjau žodžio "jo"