Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Black_Crow rašė:O siaip yra tokia lb gera knygele, kuri vadinasi Satanizmo biblija, aisq cia is karto turbut pagalvosi , kad tai apie zudymus, aukojimus ir pan nesamones, bet is tikro tai taip nera, aisq as pats nesu satanistas, nei draugu tokiu turiu, bet manau, kad 80% visko, kas ten parasyta yra grynu gryniausia tiesa ir tai zmogu gali motyvuoti gyventi, bent jau mane motyvavo. Aisq nzn kiek ten tas turi reiksmes tarp tikru satanistu, bet as i tai ziuriu kaip i vieno zmogaus kurini apie gyvenima, o ne kazkokius rimtus pamokymus ir instrukcijas visiems kaip gyventi. Jeigu domina, tai cia siek tiek istraukeliu yra ir apibendrinimai

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Satanic_Bible

..the Satanist simply accepts the definition which suits him best. Man has always created his gods, rather than his gods creating him. To the Satanist "God"...is seen as the balancing force in nature, and not as being concerned with suffering.

DEkui, kad daliniesi, bet jei sutarsim, kad ir nelabasis(setonas) taip pat yra Dievo dalimi, tada i tai galima jau zvlegti is kito kampo.Tai yra visuma.Pamenu mane buvo apkaltine bedievyste.O as jo paklausiau- ar tiki i Dieva? Jis atsake - TAIP. As pkalausiau - ar tiki i velnia? Jis atskae - TAIP.TAda as tik paklausiau "tai i ka tu tiki?" NEsugebeciau tiketi i Dieva ir velnia.As tikiu Dievu, bet zinau, jgo velnias egzistuoja ir jis toks stiprus yra, kiek jegos mes jam suteikiam savo mintimis, jausmais, zodziais ir veiksmais.O visa kita jau kiekvieno is musu patyrimai.Jei suvoki Dieva kaip visuma, velnias nebereikalingas.
Ka pats manai? Idomu su tavimi diskutuoti:)
Apie kova ir gyvenima as turiu labai trvita nuomone, nes pamenu save depresijos buvyje ir po to, kai pavyko paleisti bet kokia konmtrole, kaip pakito mano gyvenimas.Bet kol pats neisbandai sunku ka ir sakyti.TAd ir as tik uz isgyvenimus ir kuo teigiamesnius, nors idomiai skamba gyveni, reiskia kovoji.Tai jei kovoji, kaip surandi laiko GYVENTI :)
Parašė Black_Crow
#71804 Na as tai sakiau, kad dievu netikiu, sakiau, kad galbut yra ten kazkas po mirties, bet tai nebutinai buti kazkoks dievas ar kazkieno valdovas ir pan , kol nenumiriau ir neisitikinau, tol ir negaliu pasakyt :D

O siaip nemanau, kad yra tokie kaip dievas ir velnias, tiesiog yra zmogus, kuris pats susikuria tai, paprasciausiai kiekviename musu yra tiek geru, tiek blogu savybiu, lb teisingai toj knygutej teigiama apie tas vadinamasias "krikscioniskasias nuodemes", tiesiog specialiai sugalvota taip, kad kiekvienas zmogus butu nusidejelis ir eitu i baznycia... As pvz gyvenu pagal savo principus, darau tai, kas man atrodo normalu ir stengiuos nedaryti to, kas yra nepriimtina, o jeigu tai padarau, stengiuosi sau tai pripazinti ir daugiau to nekartoti.

Kad ir tie dievo isakymai kai kurie man yra beviltiski, pvz "Gerb teva ir motina", sutinku, kad reikia gerbti, bet tik tada jeigu jie tave uzaugino, o ne pvz numete kurnors patvory. Kitas pvz "Negeisk svetimos moters" ir ka daryti, jeigu geidi, amputuotis kai kuria kuno vieta ? :D Bet gali ir nepadet. Manau, kad jeigu tos moters geisciau, tai dar nera nieko blogo, vat bandyti isardyti seima tai jau yra blogai. Zodziu, galima testi ir testi...

Kas del kovos, tai gyvenimas ir yra kova kaip sakiau, tai ir gyveni kovodamas, bei kartkartemis gaudamas siek tiek laiko atsikvepti, kaip tokioj dainoj dainuoja

And destiny it guides us all,
And by it’s hand we rise and fall,
But only for a moment,
Time enough to catch our breath again.
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#71849 Dėl tų Dievo įsakymų... Galvoju taip: tai tik orientyrai, jų nereik suprast pažodžiui. Pvz., negeisk svetimo turto, ar ne? O jei geidžiu tokio namo kaip turi mano pažįstamas? :D Čia tas pats, kaip Black_Crow rašei apie tuos geidulius ir amputacijas tam tikros kūno vietos:)
Žodžiu, aš juos perfrazuoju pagal save. Bet jei taip kiekvienas perfrazuos pagal savo supratimą ir iš savo varpinės žiūrėdamas, tai gali toookių interpretacijų būt... :bloga
O kaip jums atrodo, ar po mirties yra dar kažkas? Kitas gyvenimas, būtis ar dar kas?
Sorry, jei jau diskutavot apie tai, neperskaičiau visos temos :shame
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#71879 Aureja, jei pazystam Dieva, tada galima sakyti jog pazystam save.I si klausima yra vienas atsakymas - jei tiki Dievu, tada sutelki demesi i save kaip i SIELA KUNE< o is cia seka ir p[omirtinis gyvenimas, bet jau kitokiame buvyje, kitoje formoje. IR taip, tu teisi, cia jau visai kita tema.Tad kaip pazinti DIEVA?
KAlbant apie 10 DI tai labai paprastas dalykas - arba ju laikomes arba en - cia nera viduriuko.NEgalima truputi buti nescia.Apie geisma kalbant yra skirtumas kai nori tokio namo kaip kad turi kaimynas ir geismo kada darai viska, ir bet kokia kaina, kad toki nama isigytum .NEgeisk svetimo moters taip pat yra iseitis ir nereikia tokiu drastisku priemoniu, kaip pajustyti organus.Tiesiog valdykim savo mintis, kurios sukelia tam tikrus jausmus.Net ir pajutus jausma, isgyvenus tai, kas poriestarauja 10DI galima atsiprasyti saves, visatos ir Kurejo ir toliau nebekartoti to, o gyventi nuosirdziai bei ramybeje su mus supanciu pasauliu.BEt ne a[pie tai tema.KAIP PAZINTI DIEVA?
AR galima ji pazinti tiesiogiai, be kitu isikisimo arba kitu itakos mums? Juk tie, kuriuos cia cituojat pazino ji taip, kaip tai isreiskej veikloje, dainose, ar kitokioje savo kuryboje.Jiems tai yra DIEVAS.TAd faktas jog sutinkam su to ar ano zmogaus nuomone dar nera DIEVO PAZINIMAS. Kodel zmones serga depresija? Ar galit kas atsakyti?
Parašė Black_Crow
#71882 Tada iseitu, kad ne vienas zmogus nepazysta dievo, netikiu, kad bent vienas zmogus simta procentu pazysta save, tai paprasciausiai nera imanoma manau.

Visiskai su tavimi sutinku.Dievas yra beribis, tad kiek bepazintume Dieva/save, ribu pazinimuo nera.Galim gilintis ir gilintis, ka manau ir darom reinkarnacijos pagalba,kiekviena karta vis artdeami i save suvokimu.

Geismas yra tiktai noras, o jeigu jau darai kazka, tai cia jau yra geismo tenkinimas, vat butent tarp siu dalyku yra lb lb didziulis skirtumas. Sakai negeisti, o ka pvz jeigu geidi, ar tu manai , kad zmogus ant tiek pajegus save kontroliuoti,
O tu manai kad ne? As manau, kad mes tuo ir skiriames nuo bezdzioniu, kad sugebam save kontroliuoti.Tie, kurie nebesukontroliuoja saves, daznai ir labai daznai baigia vasltybinese istaigose ir ilgam laukui

kad gali sau isakineti ko geisti, ko negeisti, kas jam turi patikti ir kas jokiu budu negali,
Ar jauti kategoriskuma savajame pasisakyme? Tik juoda arba balta? O tu bandei mastyti apie proto ir sirdies sasajas? Ar zinai kad ten kur musu protas , ten ir mes patys? Prota nukreipus reikiama linkme, nebelieka konflikto tarp to ko norim ir to kas yra teisu.PAmastykim drauge apie tai

manau, kad cia nesamone ir nemanau, kad reikia del to atsiprasineti saves, dievo ar dar ko nors, tai yra tiesiog zmogiska prigimtis, zmones is prigimties nera nei 100 procentu geri, nei blogi, visi turi ir tokiu ir tokiu savybiu
IR dar karta parasysiu, kad esi visiskai teisus.Zmogus yra visoks, tik kodel pats zmogus ima tiketi, kad jis negeras, negrazus, storas, durnas, nemoksa ir t.t. PAskaityk klube pasisakymus, ka mergaites apie save raso ir kaip jos save vertina? Tu joms paaiskink, kad zmogus yra visoks o ne toks, kokiu save mato, o va kodel renkasi save matyti tokiu bejegisku ir tamsiu pavidalu, cia jau reiktu ju klausti.

ir esme tame, kad tu niekaip neuzmusi tu blogu savybiu,
O kodel tas "blogas savybes " reikia uzmusineti? Tiesiog paparsciau ir zymiai racionaliau ju neakcentuoti arba nekultivuoti...Jei yra geris, dualybeje turi buti ir blogis.Kur suteliakams demesys ten yra ir pats zmogus., tad susitelkim i saves meile, ziurekim savo darzo, rupinkimes savais reikalais, ir tavo taip ivardytas "blogis" netures pasirinkimo, kaip tik trauktis, nes darysim kaip tu ir rasei tai, ka noretume kad kiti mums darytu
yra tokiu zmoniu, kurie pvz galvoja taip "Va noreciau padaryt taip, bet nedarysiu, nes paskui pateksiu i pragara", tai yra tiesiog tragiska, tiesiog jie ibauginti ir bijo to pragaro, o kartais vistiek kazko pridirba, man daug labiau imponuoja toks zmogus, kuris tarkim netiki dievu ir tokioj situacijoj sako "Nedarysiu taip, nes manau, kad taip butu neteisinga kito zmogaus atzvilgiu, as pats nenoreciau, kad man taip padarytu", toki zmogu as daug labiau gerbiu.
Zmoniu yra visokiu.Kodel? Kodel jie visokie? Todel, kad skirtingas ju tikejimas.IR nesvarbu kuo jie tiki - velniu, geriu, ar Dievu, nuo musu tikejimo priklauso musu isitikinimasi, o nuo ju priklauso musu kasdienybe, diena, valanda minute...

O siaip kaip tu cia mini ta zodi Dievas, tai galima susidaryti ispudi, kad viskas kas bloga ir kas gera yra Dievas,
Taip, jis yra ABSOLIUTAS - visuma, viskas viename, viskas is jo, viskas jam ir viskas del jo.Taip radom taip ir paliksim.Su patirymu ateina begales dalyku, o tuo paciu ir tikejimas.GErai, kad ieskai

nzn, man tai dievas yra tiesiog su religija susietas dalykas, nesakau, kad jo butinai nera, bet kol as savo akimis jo nepamatysiu mires ar gyvas,
Gyvas gali tik pajusti, o mires nelabai jau ir suvoksi, kad matai.

tol tikrai neteiksiu, kad va taip yra, o kalbant apie krikscioniskaji dieva, tai cia net kalbos negali buti, kad visos tos biblijos buvo tik protingu zmoniu surasyti pamokymai kaip gyventi. Vien jau koks skirtumas didziulis tarp senojo ir naujojo testamentu, tai gal po kokiu poros simtu metu atsiras ir Naujausias testamentas :D
O skirtumas didiziulis yra del vienos priezasties.Atejus Kristui, su jo mokymu ivyko didelis perversmas, tad nenuostabu jog atrodo is salies drastiskai.Kristus pirmasis asmeniskai eme kreiptis i kunigus betarpiskai ir tai buvo visako pradziu pradzia.O nauju testamentu jau ir dabar yra tik jie vadinami kitaip. Knygos, mokslu veikalai, net pati Mendelejavo lentele yra nauji testamentai, tik mes nesugebam ju perskaityti:)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71884 "(...) kas aš be Dievo būčiau (... )" (F. Dostojevskis. Nusikaltimas ir bausmė.)
Netiki tie, kuriem dar per mažai užpakaliai nusvilę ir kurie įsivaizdoja, kad patys yra labai pajėgūs ir viskas vyksta pagaljų planus. Svarbu laiku įsakyti saulei nusileisti, ir Visata (Dievas) tau paklūsta.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:"(...) kas aš be Dievo būčiau (... )" (F. Dostojevskis. Nusikaltimas ir bausmė.)
Netiki tie, kuriem dar per mažai užpakaliai nusvilę ir kurie įsivaizdoja, kad patys yra labai pajėgūs ir viskas vyksta pagaljų planus. Svarbu laiku įsakyti saulei nusileisti, ir Visata (Dievas) tau paklūsta.

Karti patirtis prabyla... zinau apie ka tu rasai, esu isgyvenusi, gerai kad laiku susigriebiau.SU amziumi ir patyrimu bei isgyvenimasi ateina Dievo suvokimas, o tada jau pazinimas:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Black_Crow rašė:Tada iseitu, kad ne vienas zmogus nepazysta dievo, netikiu, kad bent vienas zmogus simta procentu pazysta save, tai paprasciausiai nera imanoma manau.

Visiskai su tavimi sutinku.Dievas yra beribis, tad kiek bepazintume Dieva/save, ribu pazinimuo nera.Galim gilintis ir gilintis, ka manau ir darom reinkarnacijos pagalba,kiekviena karta vis artdeami i save suvokimu.

Geismas yra tiktai noras, o jeigu jau darai kazka, tai cia jau yra geismo tenkinimas, vat butent tarp siu dalyku yra lb lb didziulis skirtumas. Sakai negeisti, o ka pvz jeigu geidi, ar tu manai , kad zmogus ant tiek pajegus save kontroliuoti,
O tu manai kad ne? As manau, kad mes tuo ir skiriames nuo bezdzioniu, kad sugebam save kontroliuoti.Tie, kurie nebesukontroliuoja saves, daznai ir labai daznai baigia vasltybinese istaigose ir ilgam laukui

kad gali sau isakineti ko geisti, ko negeisti, kas jam turi patikti ir kas jokiu budu negali,
Ar jauti kategoriskuma savajame pasisakyme? Tik juoda arba balta? O tu bandei mastyti apie proto ir sirdies sasajas? Ar zinai kad ten kur musu protas , ten ir mes patys? Prota nukreipus reikiama linkme, nebelieka konflikto tarp to ko norim ir to kas yra teisu.PAmastykim drauge apie tai

manau, kad cia nesamone ir nemanau, kad reikia del to atsiprasineti saves, dievo ar dar ko nors, tai yra tiesiog zmogiska prigimtis, zmones is prigimties nera nei 100 procentu geri, nei blogi, visi turi ir tokiu ir tokiu savybiu
IR dar karta parasysiu, kad esi visiskai teisus.Zmogus yra visoks, tik kodel pats zmogus ima tiketi, kad jis negeras, negrazus, storas, durnas, nemoksa ir t.t. PAskaityk klube pasisakymus, ka mergaites apie save raso ir kaip jos save vertina? Tu joms paaiskink, kad zmogus yra visoks o ne toks, kokiu save mato, o va kodel renkasi save matyti tokiu bejegisku ir tamsiu pavidalu, cia jau reiktu ju klausti.

ir esme tame, kad tu niekaip neuzmusi tu blogu savybiu,
O kodel tas "blogas savybes " reikia uzmusineti? Tiesiog paparsciau ir zymiai racionaliau ju neakcentuoti arba nekultivuoti...Jei yra geris, dualybeje turi buti ir blogis.Kur suteliakams demesys ten yra ir pats zmogus., tad susitelkim i saves meile, ziurekim savo darzo, rupinkimes savais reikalais, ir tavo taip ivardytas "blogis" netures pasirinkimo, kaip tik trauktis, nes darysim kaip tu ir rasei tai, ka noretume kad kiti mums darytu
yra tokiu zmoniu, kurie pvz galvoja taip "Va noreciau padaryt taip, bet nedarysiu, nes paskui pateksiu i pragara", tai yra tiesiog tragiska, tiesiog jie ibauginti ir bijo to pragaro, o kartais vistiek kazko pridirba, man daug labiau imponuoja toks zmogus, kuris tarkim netiki dievu ir tokioj situacijoj sako "Nedarysiu taip, nes manau, kad taip butu neteisinga kito zmogaus atzvilgiu, as pats nenoreciau, kad man taip padarytu", toki zmogu as daug labiau gerbiu.
Zmoniu yra visokiu.Kodel? Kodel jie visokie? Todel, kad skirtingas ju tikejimas.IR nesvarbu kuo jie tiki - velniu, geriu, ar Dievu, nuo musu tikejimo priklauso musu isitikinimasi, o nuo ju priklauso musu kasdienybe, diena, valanda minute...

O siaip kaip tu cia mini ta zodi Dievas, tai galima susidaryti ispudi, kad viskas kas bloga ir kas gera yra Dievas,
Taip, jis yra ABSOLIUTAS - visuma, viskas viename, viskas is jo, viskas jam ir viskas del jo.Taip radom taip ir paliksim.Su patirymu ateina begales dalyku, o tuo paciu ir tikejimas.GErai, kad ieskai

nzn, man tai dievas yra tiesiog su religija susietas dalykas, nesakau, kad jo butinai nera, bet kol as savo akimis jo nepamatysiu mires ar gyvas,
Gyvas gali tik pajusti, o mires nelabai jau ir suvoksi, kad matai.

tol tikrai neteiksiu, kad va taip yra, o kalbant apie krikscioniskaji dieva, tai cia net kalbos negali buti, kad visos tos biblijos buvo tik protingu zmoniu surasyti pamokymai kaip gyventi. Vien jau koks skirtumas didziulis tarp senojo ir naujojo testamentu, tai gal po kokiu poros simtu metu atsiras ir Naujausias testamentas :D
O skirtumas didiziulis yra del vienos priezasties.Atejus Kristui, su jo mokymu ivyko didelis perversmas, tad nenuostabu jog atrodo is salies drastiskai.Kristus pirmasis asmeniskai eme kreiptis i kunigus betarpiskai ir tai buvo visako pradziu pradzia.O nauju testamentu jau ir dabar yra tik jie vadinami kitaip. Knygos, mokslu veikalai, net pati Mendelejavo lentele yra nauji testamentai, tik mes nesugebam ju perskaityti:)

Manau jog rasi ko ieskai.Siuo mtu truksta laiko pratesti aprasymus apie tai, kaip pazinti Dieva, bet viliusoi greitu laiku pratesti tai, ka pradejusi:) dekui tau uz kantrybe diskusijoje apie DIEVA:)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#86273 neslepsiu mano tikejimas dievu yra labai trapus. viena diena klausiu kur tas dievas kuris mane padare skuduru, kur tas dievas kuris leidzia kitiems mane mindziot, kur tas dievas kuris man surisa rankas ,kojas ir paleidzia skalikus. , kuris megaujasi turbut kai mane drasko. kur pogalais tas dievas nes noriu jam pasakyt kad pavarkau... kad tegu isjungia mano gyvenima. bet dievas neklauso . jam nerupi ? nea rupi tik nezinau kiek dar ilgai leis mano jiegos zaisti jo zaidimus...

atsibodo...noriu pabegt... net tai kas man brangu galeciau paaukot. bjaurus sakinys bet siandien jis mane priverte nusisypsot ,,tarnauti velniuj o ne dievui''
Vartotojo avataras
Parašė linn
#86281 as taip pat daznai klausiu kur tas dievas kai visiems mums jo reikia,na kur jis?jugi rasoma kad jis gailestingas,kad nepalieka musu,kad yra su mumis ir jis mumis saugo..bet kai matai kas vyksta atrodo kad jo isvis nera,kad esi viena kaip pirstas,kad tau nieks nepades ir taip toliau..
o kartais taip pat galvoju kad jis yra mumyse ir nereikia nieko bijoti ir nieko blogo nenutiks...kad ir kiek iskenciau vis dar gyvenu,kad ir kaip buvo bloga ir negera as vis dar cia..
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
linn rašė:kad ir kiek iskenciau vis dar gyvenu,kad ir kaip buvo bloga ir negera as vis dar cia..

taip. ir dievai čia niekuo dėti. tik tavo stiprybė.

pasak jėzaus, bet kokios variacijos šia tema yra "iš piktojo", taigi man keisti kai kurių tikinčiūjų pasisakymai šia tema.
o ir ačiū, tiem patiem, dievam (cha) kad ekstremalioji fanatikė, berods, čia nebesilanko ir negali, kaip visad, ištrinti šio mano komentaro ;-)

(krepšt)
Vartotojo avataras
Parašė kukas
Black_Crow rašė:Na as tai sakiau, kad dievu netikiu, sakiau, kad galbut yra ten kazkas po mirties, bet tai nebutinai buti kazkoks dievas ar kazkieno valdovas ir pan , kol nenumiriau ir neisitikinau, tol ir negaliu pasakyt :D

O siaip nemanau, kad yra tokie kaip dievas ir velnias, tiesiog yra zmogus, kuris pats susikuria tai, paprasciausiai kiekviename musu yra tiek geru, tiek blogu savybiu, lb teisingai toj knygutej teigiama apie tas vadinamasias "krikscioniskasias nuodemes", tiesiog specialiai sugalvota taip, kad kiekvienas zmogus butu nusidejelis ir eitu i baznycia... As pvz gyvenu pagal savo principus, darau tai, kas man atrodo normalu ir stengiuos nedaryti to, kas yra nepriimtina, o jeigu tai padarau, stengiuosi sau tai pripazinti ir daugiau to nekartoti.

Kad ir tie dievo isakymai kai kurie man yra beviltiski, pvz "Gerb teva ir motina", sutinku, kad reikia gerbti, bet tik tada jeigu jie tave uzaugino, o ne pvz numete kurnors patvory. Kitas pvz "Negeisk svetimos moters" ir ka daryti, jeigu geidi, amputuotis kai kuria kuno vieta ? :D Bet gali ir nepadet. Manau, kad jeigu tos moters geisciau, tai dar nera nieko blogo, vat bandyti isardyti seima tai jau yra blogai. Zodziu, galima testi ir testi...

.

Rašai ,kad negali tikėti tuo ko negali pamatyti ,apčiuopti, bet juk meilės taip pat negali apčiuopti, bet tiki ja kaip ir daugeliu kitų dalykų. Tai ir yra tikėjimas. Ir Dievas ir velnias yra pačiame žmoguje abu, mūsų pačių valia ką mes pasirinksime. Jei tu elgsies taip kad tai kenks kitiems(t.y. nuodėmingai) tai kartu kenks ir tau pačiam, nes pyktis neapykanta ir pan. pirmiausia kenkia tau pačiam, nes blogos emocijos pirmiausiai griauna tave patį iš vidaus. Tiesiog tau pačiam neapsimoka pykti. O dar yra toks posakis mylėk kitus kaip save patį. Taigi pirmiausiai mylėk pats save. Lygiai taip pat galima paaiškinti "Negeisk svetimos moters" nes tu sugriausi kitą šeimą ir pats savo gyvenimą, tai prie nieko gero neatveda tokie pašaliniai santykiai, todėl kenkia ir tau ir kitam žmogui. Čia ir slypi nuodėmės esmė- o kenkti sau taip pat nuodėmė,nes save turi mylėti. Manau žmogus gali pasistengti neįsimylėti, nes tai neįvyksta staigiai ir spontaniškai tai ištisas procesas. Nelengva nepasiduoti nuodėmei, tačiau Dievas gailestingas ir jis žino, kad žmogus klysta( mes visi klystam, to ir atėjom į žemę , kad tobulėtumėm), todėl nuodėmes reikia atleisti, atleisti sau už padarytas klaidas ,kad galėtum toliau gyventi pasimokius iš klaidų.
Vartotojo avataras
Parašė kukas
linn rašė:as taip pat daznai klausiu kur tas dievas kai visiems mums jo reikia,na kur jis?jugi rasoma kad jis gailestingas,kad nepalieka musu,kad yra su mumis ir jis mumis saugo..bet kai matai kas vyksta atrodo kad jo isvis nera,kad esi viena kaip pirstas,kad tau nieks nepades ir taip toliau..
o kartais taip pat galvoju kad jis yra mumyse ir nereikia nieko bijoti ir nieko blogo nenutiks...kad ir kiek iskenciau vis dar gyvenu,kad ir kaip buvo bloga ir negera as vis dar cia..

Dievas yra Meilė gyvenanti tavyje. O Meilė gyvena tavyje tol kol tu ja tiki. Jei tu pradedi abejoti, tikėjimas susvyruoja... Juk jei tu netikėsi,kad kitas žmogus tave myli tai jis tau to tikėjimo ir neįdės. Tikėjime ir yra visa stiprybė.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:
linn rašė:kad ir kiek iskenciau vis dar gyvenu,kad ir kaip buvo bloga ir negera as vis dar cia..

taip. ir dievai čia niekuo dėti. tik tavo stiprybė.

pasak jėzaus, bet kokios variacijos šia tema yra "iš piktojo", taigi man keisti kai kurių tikinčiūjų pasisakymai šia tema.
o ir ačiū, tiem patiem, dievam (cha) kad ekstremalioji fanatikė, berods, čia nebesilanko ir negali, kaip visad, ištrinti šio mano komentaro ;-)

(krepšt)

Galiu, bent nematau reikalo trinti...tu dar labai mazas, kai uzaugsi, jei uzaugsi, patikek, imsi mastyti kaip suauges...tada ir padiskutuosim
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#86598 na, tai aišku, kad aš mažas :-)
linkiu toliau skleisti savo žodį, bendrauti su angelais ir šiaip daryti viską, ką daro tokie išmintingi ir suaugę žmonės, kaip jūs :-)
ir dar linkiu nepasiduoti provokacijom.
godspeed :*