Moderatorius: Astro-Meška

ParašėSandra
#4527 :D LIEPUZE, SMAGU GIRDETI....
IR DAR MELSKIMES VIENI UZ KITUS....
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
Sandra rašė::D LIEPUZE, SMAGU GIRDETI....
IR DAR MELSKIMES VIENI UZ KITUS....

gera mintis mums visoms to reikia
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#6516 Malda pasižymi nepaprasta galia. Tai bendravimo su Dievu būdas. Apie tai ir dar daugiau dvasiai nuraminti galima rast svetainėj www.jezus.lt Tikrai gera svetainė, man patiko. Ten irgi yra galingas forumas, kur žmonės kalbasi dvasiniais ir kitokiais labai įvairiais klausimais.
Parašė egle
#7299 as tai katedroj zvakes megstu padegioti, kai jau visai i dugna sedu... nes tikiu, kad jeigu yra Dievas, kuris mane sukure jis gali ir sugalvoti, kaip man padeti islipti is tos busenos sunkiai sumautos... nors kartais atrodo, kad visai niekeno niekas esu... o siaip tai tikiu maldos galia... tik kartais sunku melstis... bet ideja labai grazi... palaikau ir tikiu... pvz galima melstis ir susitartu laiku, kazkuria valanda, kad visi sukalbam malda kazkokia intencija...
ParašėSandra
#7352 O visai palaikyciau tokia ideja, kad melstume, kad visi sio klubo nariai pasveiktu ir butu laimingi....Del sutartos valandos nezinau, kaip dauguma?
Parašė egle
#7381 o as kartais meldziuosi uz tuos, kurie neturi prasmes ant sito gyvenimo ir serga depresija, kad isliptu is tos busenos. Kazkada tevas Stanislovas kalbejo apie tai, kad hinduistai turi mantras. Jis sake ir mes, katalikai galim savo mantras kalbeti: isvesk mane Dieve is... depresijos... sitos busenos... bejegiskumo... ir t.t. ir kartoti daug kartu, o po to pasakyti: "einu gyventi toliau, palikdama Tau sita troskima, kad perkeistum savo malone ji"... giliai jus cia kapstot visi... stiprybes!
Parašė Zonderis
#7401 kodel pas tikinciuosius kyla problemos su depresija ir nerimu? juk atrodo tikit dieva, tikit kad numirsit ir toliau gyvensit, juk viskas puiku turetu buti?
ParašėSandra
#7406 serotonino, zonderi, truksta... :D
Parašė Zonderis
#7414 tai sokolado daugiau :)
ParašėSandra
#7417 sokoladas jau nepadeda...o paciam kas? negeri vaistu?
Parašė Zonderis
#7420 geriu lexotanily ir asentra. tuoj liksiu tik su asentra bet sokolado neatsisakau.

o gryztant prie religiniu dalyku ydomu kas privercia zmones tiketi kazkuo ko niekas nera mates, negali paliesti, ir zada belenkokius dalykus pvz. buk geras, gyvensi amzinai. na vaikysteje suprantu, kad visi tikime kaledu seneliais bet veliau juk suages zmogus turetu atskirti kas tikra.
ParašėSandra
#7425 o tiki, kad yra meile? o kas ja yra metes ir palietes?
tai va tu pats, geri antidepresantus, maniau negeri, kad sokolada siulai... :D
o sokoladas, kaip priedas - nepamaiso...
Parašė Zonderis
#7431 del meiles tai jausmas, o dievas religijoje asmuo. tai nelabai sulyginama. na bet jei padeda tikejimas tai viskas ok, dziaugiuosi uz visus.
ParašėSandra
#7436 as dievo artuma jauciu...tai kazkas daugiau ir giliau nei religinis asmuo...reikia tik kitaip ziureti, kitaip tiketi ir kitaip jausti...bet aisku, kiekvienas supranta, atranda ir tiki savaip...
Parašė Zonderis
#7437 o is kur zinai kad tai dievas? tas jausmas atsirado baznycioje, sapnuose, po kazkokio ivykio gyvenime?