Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė era
#71184 Paspringau iš juoko, nes perskaičiau Phobophobios postą :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71231 Phobia, nu nerealiai :D :D :D Taip ir įsivaizduoju, kaip nulis kapsto koja kraiką, paskui daro į dėžutę ir užkapsto - kad katukui pavyzdys būtų :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#71533 Tai aš ir pakapstau, tik rankele, o ne kojele, kai kakus iš kraiko rankioju. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#71564 Nebegaliu niekam katuko atiduot jau. Ji jau pajuto, kaip gera pas mane gyventi. Gaila būtų į prastesnes sąlygas atiduoti. Nes niekur gyvūnams nėra taip smagu kaip pas nulį. :angel
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#73156 Arba pas Šmėklą.. :DD
Turiu dabar kornišreksą Vat! Su dok! =) Ir po poros dienų ji jau murkia ir glaustosi, nors buvusi šeimininkė sakė to nemačius.. Ot! :DD
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#73227 Šmėkla, o kas čia per veislė?... Kaip atrodo katukas?
Maniškis tai kiemo rainasis, ale jau tooooks fainuma... Nu negaliu :DD
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#73252 oi, šmėkla, baltai tau pavydžiu kornišo.
pati planuoju kada tokį pabaisiuką įsigyt B)

Aurėja, jie atrodo va taip:
Paveikslėlis
Parašė Indre
#73264 Vaje, kokie grazus sios veisles kaciukai! :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#73277 Murrr B) .. Tik patariu apsiskaityt apie juos, nes tikrai netipiškas charakteris. Senoji šeimininkė ją 4 metus augino, sakė murkimo meilumo nemačius.. Na, bet jaučiuos aukštumoj, nes sugebėjau per pora dienų įgyt tokį pasitikėjimą, kad ir pas mane po kaldra ateina(leidau!!), ant krūtinės miega, murkia, glaustosi, net pilvą atverčia! Vat! :DD Ėda labai mažai, labai išdidi, baikštoka, "šneki", tikrai jaučiasi kilmingumas.
Paveikslėlis
Mano į šitą panaši tik dar pilkų dėmių yra.
Vartotojo avataras
Parašė era
#73280 Paveikslėlis
O aš tokį vat katuką turėjau.. Kai dar jauna ir graži buvau :}
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#73334 Visai faini tie kornišreksai :) ausys tooookios didelės!

Era, fainuolis taviškis! Dabar nebeturi jokio?
ParašėKatinas
#73343 uoj kaip as myliu visus katinus,kai turesiu pili pantera laikysiu :DD
Vartotojo avataras
Parašė era
#73678 Nebeturiu.. Maža tikimybė, kad kol gyvenu su tėvais, ir turėsiu..
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#74456 na ir nusivyliau, dar šiandien negaliu atsigaut, manoji vakar perkando man pirštą! Dar taip aršiai besiginančios nuo nieko katės gyvenime nemačiau :cat nejuokais išgasdino..ant tiek drąskės, sjaudės, rėkė.. :x Būtu ne iš gerų rankų, ne rūšinė, tai rimtai sakyčiau pasiuto.. Bet dabar, ir neaišku kas jai užplaukė.. Viskas lakstė nuo visur.. Nebenoriu jos :x
Parašė Indre
#74472 Smekla, o kaip siandien tavo kate elgiasi? Gal vertetu pas veterinara nunesti?

Na, bet as pamenu mociutes katinas manes nekesdavo - toks juodas storas buvo, grazus... tingus... tikras KATINAS... niekieno neglostomas, o tuo labiau ant ranku nelaikomas (miegantis ant fotelio grozis :D ). O as dievinanti katinus ji vis banydavau paglostyti, tai ir ziezirbas maciau kaip leidzia, ir snypcia, ir dreskia su nerealia jega (buvo stipriai veida apdraskes...).