Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Sveika, Žuvele :)
Vėl sapne plaukiojau.
Vėl pastate.
Bet visas sapnas buvo it filmas.
Nuolat pagaudavau save, kad vienu metu žiūriu ir pirmu asmeniu, ir iš šono.
Turi sugebejima sapnuoti samoningai kas suteikia galimybe ir dalyvauti kuriant situacijas ir matyti veiksma is sono.Tai gera pradzia.Plaukiojimas vandenyje visda siejasi su musu emociju pasauliu.Todel kartais tenka isgyventi ne-galavima, atkritim, nes musu fizinio kuno bukle yra begalo tampriai susyjusi su musu emocijomis, mastymu, isgyvenimais ir net iprociais elgtis veinu ar kitu budu

Sapnavau skerdynes.
Kažkoks išsigimęs "žmogus" mane gaudė po seną gamyklą, kuri buvo tokia apleista, kad net vidury jos buvo upelis, kuriame plaukiojo baisiai plėšrios mažos žuvytės. Įmetus kruviną pagalį jos jį suėdė.
Iš tos patalpos su upeliu bėgau toliau, mėginau nuvilioti jį nuo kitų žmonių, kad jie spėtų pasislėpti.
[color=blue]Skerdynes akyviazdziai sapnavai del vidinio pykcio, agresijos, netramdomu isgyvenimu, kuriuos bandai suslepti savyje ir giliai, todel jie verziasi tokiais baisuokliskais ivaizdziais.
Pagalys tai gali buti :"ginklas" gali buti pagalba remiantis, tik kodel jis kruvinas? kraujas siaip jau simbolizuoja musu gyvybines jegas, energija, kurios tyko plesrunes zuvys...ar jautiesi, jog visas pasaulis tik ir tyko atve pagauti ir nuzudyti? :( [/color]

Teko plaukti per ežerą (jis buvo pastate. Viskas vyko pastate)
Plaukėm su indėnų valtele tryse ir šuo.
Ketvirtas žmogus buvo po vandeniu, pririštas prie valties taip, kad galėtų iškelti galvą ir įkvėpti.
Jis stebėjo, ar tas "žmogus" nepuls iš apačios.
Kaip tik tuo metu, kai iškėlė įkvėpti galvą, pro apačią praplaukė "žmogaus" aukos likučiai. Niekas nepastebėjo to ženklo, kad jis šalia.
Net ir aš nepastebėjau.
Ežeras užsibaigė staigia siena, už kurios buvo šliuzas, kurį kažkodėl turėjau atidaryti.
Kol "žmogus" draskė mano bendrakeleivius, mes su šunim pabėgom. Jei neklystu, buvau vyras.
Užsiropštėm siena, aš nuėjau atidarinėti šliuzo, o šuo mėgino sutabdyti "žmogų".
Atidariau. Pro šliuzą "žmogus" atėjo pas mane.

Idedi be galo daug pastangu , simboliai rodo tavo vidines p[astangas, bet kazkodel jos nesekmingos tuo atzvilgiu, kad zmogus vistiek ateina pas atve.Suo siaip jau simbolizuoja sugebejimus ir dovanas, gal siuo atveju tavaja intuicija, kurios tu ne visada isiklausai. VAnduo vienu ar kitu atveju simbolizuoja musu emocijas, visa kita jau galiu tik pasikartoti/.PAmastyk kaip susitvakryti su vis pasikartojanciu pykcio prasivezimu, ar tai gilus ir vcaikysteje suformuotas budas atstoveti savo tiesas, ar tai budas apginti save ir savo paziuras? Paieskokim siose isvardintose srityse ir ziureism kas nutiks:)
Tuo metu nei mačiau, nei žinojau, kad kažkokios karališkos šeimos ginkluotas kareivukų būry(maždaug 7-10 žmonių)" atskrido sraigtasparniu mūsų gelbėti.
Šuo mirė.
Paskutinę akimirką.
Nuskendo.
Kai vanduo pradėjo žemėti, jis buvo įkritęs. Nebegalėjo užlipti ant sienos.
Pabudau it po gero veiksmo filmo.

Galėtum paaiškinti šio keisto sapno reikšmę? :)

JAutiesi praradusi sansa, tik nezinau kas tai per situacija. Suo atsiras, tai musu prigimtyje, jei ne tas,. tai kitas, bet visi mes turim ka turim, tik ne visi norim, sugebam ar galim kai kda tuo pasinuadoti, kas ir sukelia gyvenimo neprilnavertiskumo pojucius
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#73541 Na stai, atlikta, jei ka praleidua, neisididziuokit, man praneskit:)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73543 jeigu galite, paaiskinkiyr man mano kosmara. as suprantu, kad vyras yra mano pasamone ir ji man padeda. bet kodel as turejau sapne zudyti savo vaika?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:jeigu galite, paaiskinkiyr man mano kosmara. as suprantu, kad vyras yra mano pasamone ir ji man padeda. bet kodel as turejau sapne zudyti savo vaika?

Medeja, nerandu tavoso sapnelio , kur tu ji paslepusi turi? :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73563 užpraeitą naktį sapnavau, kad mes (mano dukra ir draugas, kurio realybėje nėra), atsidūrėme Ispanijoje. Ten vyko karas, bet ka\koks keistas. Visi, kas nepanašūs į ispanus arba yra kariai (kaip tas mano draugas), turėjo būti sunaikinti. Sunaikinimas vyko įdomiaia: iš pradžių jie savo noru turėdavo šokti į labai gilų šulinį ir ten nuskęsti, bet kadangi kkai kurie išsigelbėdavo (atsimenu išsigelbėjusią ryža strazdanotą mergaitę), tai buvo priimtas kitas sprendimas ir jie patys, taipogi savo artimųjų verčiami turėjo bristi į nuostabaus grožio ežerą, aplink kurį viskas vyko ir ten nuskęsti. MAn pavojus negrėsė, aš buvau tamsi. PAvojus grėsė mano draugui ir mano vaikui. Ypač vaikas. Mudu abu turėjom ją paskandinti. Ta jėga, liepianti tai padaryti, buvo mūsų galvose, tarsi mūsų smegenys gautų įsakymus, kurių nevalia nevykdyti. Sužinojau, bendraudama su vietinėmis moterimis, kad mano mylima dėstytoja iš universiteto ten gyvena. Bet ji gyvena su baskais, o tie grįžta rudenį ir būna labai triukšmingi. Pagrindinis jausmas tame sapne buvo baimė. Didžiulėę baimė, džiaugsmas, kad nė vienam mūsų nepavyko to padaryt ir vėlgi baimė. Netgi siaubas apėmęs sakyčiau. Staiga sapno pabaigoje man nušvito protas ir pasakiau savo draugui "skrendam namo į Lietuvą", jis atsakė "Taip" ir tuo viskas baigėsi. Grįžus dar buvo kažkokia painiava su kažkokiom nemaloniom senom bobutėm, bet tai jau nebesvarbu atrodė ir taip ryškiai neprisimenu.

keista, kad nesimate :)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#73567 O gal aš per daug vertinu save , jei manau kad čia galiu rašyti į depresijos klubą kur žmonės tūri tikrai rimtų bėdų .. Aš tik išlepintas labai . o kad gynenu pagal kitų lūkesčius tai tarsi kažkokia mano pasaka kuria norėčiau primesti , aš esu tiesiog verksnys kuris nevertina kas jam duota . Man būtų daug maloniau sutikti su tavo nuomone ...
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Auksinezuvele rašė:TAi reiskia, kad neivertini pasamoneje gludinciu galiu.TAs zmogus uyra tau savrbus, tik tu nesuvoki, kitu atveju jo nesapnuotum.Dar galimas varianats, kad tu jam savrbi, bet vienu ar kitu atveju tu ji isileidi i savo sapnus.Pabandyk su juo pasilkalbeti sekancio sapno metu.Buk jam nuosirdi, buk begalo svelni ir rami ir paklausk - kuo gali jam pdeti ir kokia zinute jis tau turi.O tik nubudsi viska uzsirasyk.Ziuresim kas nutiks.Lauksiu tesinio

Ačiū. Pabandysiu, jei tik prisiminsiu.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:O gal aš per daug vertinu save , jei manau kad čia galiu rašyti į depresijos klubą kur žmonės tūri tikrai rimtų bėdų .. Aš tik išlepintas labai . o kad gynenu pagal kitų lūkesčius tai tarsi kažkokia mano pasaka kuria norėčiau primesti , aš esu tiesiog verksnys kuris nevertina kas jam duota . Man būtų daug maloniau sutikti su tavo nuomone ...

MArko -7 gali priesgyniauti, o gali sutikti, as is pristo nelauziau, ka parasei, ta as paaiskinau is metafizikos mokslo puses ir viskas...isvadas tau paciam daryti reikia:)
Vartotojo avataras
Parašė era
Auksinezuvele rašė:
Auksinezuvele rašė:
era rašė:Šiąnakt vėl sapnavau skerdynes.
Visai gali būti, kad tas pats "žmogus" buvo sapne.
Jis skerdė kates.
Vėl kažkokios apleistoj gamykloj.
Aš ėjau jų gelbėti.
Jos kažkodėl mirtinai nenorėjo atsistoti ant grindų.
Laikiau rankose.
Vos tik mėgindavau pastatyti-nudraskydavo rankas iki kaulų.
Pabudau pamačiusi "žmogaus" šėšėlį.

Daug galima is sapno pasakyti, bet siuo atveju parasysiu tik tiek, kad kol pati vidujai nesusisvoksi, jokie rasymai neatvres akiu.Bandyk sau leisti kuri laika jausti viska kas tik pasitaiko ir rasyk vakarais i dienorasti ir tik asmeniskai. BAndyk sudaryti klausimus ir i juos atsakymo prasykis per sapnus.Turetu per laika pasikeisti sapnu eiga bei simbolika, kitaip nezinau kaip tau padeti.KAtes, rankos ir grindys yra pagrindiniai simboliai.Visa kita ivardysiu siuo metu kaip mistika. Jei kas neaisku ka as cia parasiau, klausk, aiskinsimes

Ar darai ka as prasiau?
Greiciausiai kad ne, nes mes visi turim polinki i gatavus atsakymus.MAn reikalinga ta informacija, kad galeciau giliau pazvelgti i tavuju sapnu simbolika. PArasyk ka nuveikusi, net jei ir nieko, nieko tokio, bet noriu pasinaudoti proga ir parasyti issamu atsakyma

Leidau viską sau išjausti. Sapnuoti nustojau. Užtat jau antra diena, kaip pradeda gerėti savijauta. Nors dėl savo "išjautimo" ir teko pasielgti drastiškai. Ką nuveikiau..
Susigadinau santykius su kursioku. Vien principų reikalas buvo.
Išsiskyriau su Juo.
Susitikau su vienu d.k. nariu.
Pabuvau prie jūros.
Pasimėčiau rudeniniais lapais.
Šiąnakt labai gerai išsimiegojau. Kone 12 valandų. Visiškai be sapnų.
:)))
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#73816 Pasirodo viskas imanoma...o uz dyka gyvenime niueko nebuna, uz viska sava kaina, dar pora dienliu ir parasysiu apie kates, jei pati nerasi atsako ;) sutarem? :jap
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#73818 Ką galėtų reikšti pjaunamos galvos motyvas? Labai dažnai sapnuoju, kad kas nors kam nors pjauna galvas, arba man reikia kam nors nupjauti. Ta prasme kokiu nors peiliu ar pjūklu.
Vartotojo avataras
Parašė era
#73820 :jap ačiū tau, Žuvele...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nulis rašė:Ką galėtų reikšti pjaunamos galvos motyvas? Labai dažnai sapnuoju, kad kas nors kam nors pjauna galvas, arba man reikia kam nors nupjauti. Ta prasme kokiu nors peiliu ar pjūklu.

Galva metafizikoje simbolizuoja isminti, savivoka, samoninguma. Greiciausiai tai simbolizuoja nenora prisipazinti sau o ir kitiems, kad esi ismintingesne nei leidi sau jausti.Kitaip sakant - durnini ne tik save, bet ir kitus...
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#73995 Dėkui kad analizuoji mano sapnus ,gyliai žinau, kad tu esi teisi , bet aš vistiek negaliu susitaikyti su tuo . Todėl neigiu man taip lengviau
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Dėkui kad analizuoji mano sapnus ,gyliai žinau, kad tu esi teisi , bet aš vistiek negaliu susitaikyti su tuo . Todėl neigiu man taip lengviau

Dekui,kad pasitiki

Nebutina sutikti, pradziai UZTEKS , JEI NUSTOSI NEIGTI.VIskas ko reikia