Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#74474 Kažkurią čia dieną manasis kašaras baisiai supyko, kad telefonu kalbu, pavyduolis baisus. Tada puola, kanda, draskosi. Košmaras :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#74475 o tiesiog nebandot aukleti rimbu, kai jau perziangia visas ribas? nes jei katinas jauciasi jusu seimininku tai taip ir daro. :cat :sado
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
vulneratus rašė:o tiesiog nebandot aukleti rimbu, kai jau perziangia visas ribas? nes jei katinas jauciasi jusu seimininku tai taip ir daro. :cat :sado

Baik tu, niekada. Mane sąžinė užgraužtų, jeigu jį prilupčiau.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74485 Katinai ir yra savo šeimininkų šeimininkai. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74486 Smekla, o kokio amžiaus katukas?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#74886 Jau gražinau... kiti draugai paėmė.. Fuf. Nors kažkaip nesmagiai jaučiuos..
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#79830 mes su Vika nupirkom mano katei wc ir nuo antros dienos ji pradejo i ji eiti :) tik turiu vonioj visada laikyti ipylus siek tiek vandens. jei tik to nepadarau - randu vel vonoj :D
Parašė Ramus
Werehuman rašė:Mano katinėlis iškart priprato daryti į dėžutę, nors yra neveislinis. Užteko tik 1k. parodyt.

Aš irgi turiu neveislinį juodą dar metų neturinti kačiuką Pūkuotuką.
Jis jau išmokintas į dėžę su smėliu reikaliuką padaryti, ji stovi vonios priemenėje, tad svarbu tik vonios durų neuždaryti.
Buvo problema, kai jį reikėjo paversti iš kieminio (buvo kaime) į naminį (miega namie ant kilimėlio).
Po to buvo problema, nes gyvenęs su kitais katinais, jis apgyvendintas viduje labai viduriuodavo, bet iš spec. parduotuvės nupirktais vaistais ėdale pavyko jį išgydyti. Dar problema iškils pavasarį, kai jį reikės sterilizuoti, sterilizavimas kainuoja apie 70lit. bet reikia, nes jis nugramdys visas sienas ir elgsis kai pasiutęs, kai užeis morčiaus laikas. Gaila, dar negaliu įklijuoti Pūkuotuko foto, nes jos paliktos svečiuose kompe, kuris be interneto. Kai nueisiu..
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#81873 Ramus, kai turėsi nuotraukyčių, būtinai įkelk!
Maniškis irgi sterilizuotas (ar kastruotas?), tai dabar jokių problemų nėr. Seniau buvau griežtai prieš tokias drastiškas operacijas, bet pamaniau, kad vis dėlto tas morčius - katino (ir šeimininko) kankinimas. Vis tiek manasis kašaras į lauką neina, tai kam jam tos funkcijos? :D
Parašė Ramus
#81921 Maniskis irgi neleidziamas lauk. Uztat poilsio metu sukelia daug problemu. Reikia kastruoti (sterilizavimas gal daromas katems, katinams kastravimas). Taip uzsiutino, kad vienu metu turejau minciu ji padovanoti ir nebelaikyti kaciu.
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#81923 Ne ne, nedovanok, o geriau nešk kastruot ir bus ok :)
Mano kašaras kasryt dirba žadintuvu :D apie kokią 7 ryto pradeda savo ritualą: trinasi, murkia, laipioja ant galvos. Tik gaila, kad jis neskiria darbo dienų ir savaitgalių :D
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#85384 Aš irgi laikau paprastą katiną. Tiesa dar nekastruotas ,bet matyt reikės su laiku. Šiandien tvarkiau atverčiamą lovą ir po kiek laiko katino pasigedau. Pašaukus pasigirdo gailus miaukimas, pasirodo vargšą į lovą buvau uždariusi :D
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#85400 Paveikslėlis
Paveikslėlis
Čia manasis :)
Parašė Indre
#85402 O as Kaledoms uzsiprasiau kaciuko =) gal ir padovanos man ji tevai...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#85404 Aaaa, koks fainuoliškas :lakstau