- 2008 10 08, 17:17
Va, pastarasias naktis sapnuoju labai ryskius sapnus. Sios nakties sapna pamenu ryskiai, su jausmu ir kvapais, skoniu. Sapnavau, kad begu per kaimynu kiema su keliais vyrais. Mane uzpuola daug daug anciu, viena isikanda man i ranka, purtau, nenusipurto. Po dideliu pastangu ir isgascio pabegu is to kiemo, atsirandu gatveje ir begu link vaikystes mokyklos (zinau, ten lauke vyksta vakarelis). Salia bega du vyrai ir mano buvusi drauge. Viena vyra as buciuoju, nors jis man nepatrauklus, vyresnis, matau krauja ant jo skruosto...Pribegame ta vakareli. Matau save trumpute ruda silkine suknele, su ruda geleta skraiste. Pasimetu nuo to vyro. Bandau i lekstute isideti maisto - vis neissirenku lekstutes: per maza, per karsta... Pavyko, dedu ivairius maistus, juos godziai valgau. Su lekste pilna saldumynu atsiduriu vyru kompanijoje, jie mane kviecia prisesti, juokiames, jauciu ju prisilietimus. Ir nubundu....
Mmm...kaip suprasti tokius ryskius sapnus, praejusieji irgi pansus buvo...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 10 09, 12:35
Ir dar.. Šiąnakt sapnavau, kad neturiu dešinės akies. Kad neturiu supratau tik pažiūrėjusi į veidrodį, nes labai niežtėjo veidą po eilinio susitikimo su "žmogum". Keisčiausia, kad mačiau normaliai, nors ir be akies. Mama mėgino tą akiduobę užvynioti šaliku, kuris vis smuko man..
Kažko šiame gyvenime vis nematau..
era rašė:Auksinezuvele rašė:Pasirodo viskas imanoma...o uz dyka gyvenime niueko nebuna, uz viska sava kaina, dar pora dienliu ir parasysiu apie kates, jei pati nerasi atsako sutarem? :jap
Bet apie kates vis tiek nesuprantu..
Ir dar.. Šiąnakt sapnavau, kad neturiu dešinės akies. Kad neturiu supratau tik pažiūrėjusi į veidrodį, nes labai niežtėjo veidą po eilinio susitikimo su "žmogum". Keisčiausia, kad mačiau normaliai, nors ir be akies. Mama mėgino tą akiduobę užvynioti šaliku, kuris vis smuko man..
- 2008 10 09, 18:30
Sapnavau, jog kupranugaris mano augintinis. Lyg šuo. Ant jo aš savo kieme jodinėju laiminga, man taip ramu, gera, aš taip pasitikiu juo ir t.t.
Tą pačią naktį sapnavau, kad turiu namie sraigę. Irgi mano augintinė. Mum abiem su sraige taip gera, bet staiga vonioj nuo jos pranyksta jos namukas ir ji nušliaužia.
Turbūt tokie sapnai ničkieno nereiškia... =)
Tą pačią naktį sapnavau, kad turiu namie sraigę. Irgi mano augintinė. Mum abiem su sraige taip gera, bet staiga vonioj nuo jos pranyksta jos namukas ir ji nušliaužia.
- 2008 10 11, 07:35
Sapnavau savo vestuves. Kad esu su balta suknele. Daug žmonių. Mano tėvai mane mato, visi giria. Galų gale jaunikis miršta kažkur lede, užšąla, norėdamas berods dekoracijas gražesnes padaryti.
- 2008 10 12, 20:40
GRyzkim prie simbolikos -
Šiąnakt vėl sapnavau skerdynes.
Visai gali būti, kad tas pats "žmogus" buvo sapne.
Jis skerdė kates.
Vėl kažkokios apleistoj gamykloj.
Aš ėjau jų gelbėti.
Jos kažkodėl mirtinai nenorėjo atsistoti ant grindų.
Laikiau rankose.
Vos tik mėgindavau pastatyti-nudraskydavo rankas iki kaulų.
Pabudau pamačiusi "žmogaus" šėšėlį.
Jei myli kates, greiciausiai jauti nestabiluma gyvenime, kuri dar padidina nepasitikejimas situacija, nepasitikejimas gyvenimo procesu, ka rodo kaciu draskymasis ir nukencia butent rankos, kas rodo, jog nesugebi "uzsikabinti" uz gyvenimo, bet manau, jog is to kas buvo sapnuota po sio sapno, pokyciai vyksta ir jie akyvaizdus...Gryndys vienu ar kitu atveju simbolizuoja pagrinda, ir jei kates nenori stotis ant grindu, greiciausiai tai rodo issisenejusius iprocius, kurie sunkiai pasiduoda pastangoms:) Manau, jog tai taip laikina, kaip ir rukas vejuota rudens ryta susvitus saulei
era rašė:Auksinezuvele rašė:Pasirodo viskas imanoma...o uz dyka gyvenime niueko nebuna, uz viska sava kaina, dar pora dienliu ir parasysiu apie kates, jei pati nerasi atsako sutarem? :jap
GRyzkim prie simbolikos -
Šiąnakt vėl sapnavau skerdynes.
Visai gali būti, kad tas pats "žmogus" buvo sapne.
Jis skerdė kates.
Vėl kažkokios apleistoj gamykloj.
Aš ėjau jų gelbėti.
Jos kažkodėl mirtinai nenorėjo atsistoti ant grindų.
Laikiau rankose.
Vos tik mėgindavau pastatyti-nudraskydavo rankas iki kaulų.
Pabudau pamačiusi "žmogaus" šėšėlį.
Jei myli kates, greiciausiai jauti nestabiluma gyvenime, kuri dar padidina nepasitikejimas situacija, nepasitikejimas gyvenimo procesu, ka rodo kaciu draskymasis ir nukencia butent rankos, kas rodo, jog nesugebi "uzsikabinti" uz gyvenimo, bet manau, jog is to kas buvo sapnuota po sio sapno, pokyciai vyksta ir jie akyvaizdus...Gryndys vienu ar kitu atveju simbolizuoja pagrinda, ir jei kates nenori stotis ant grindu, greiciausiai tai rodo issisenejusius iprocius, kurie sunkiai pasiduoda pastangoms:) Manau, jog tai taip laikina, kaip ir rukas vejuota rudens ryta susvitus saulei
- 2008 10 12, 20:42
Kokios spalvos buvo antys?
Maistas simbolizuoja pena sielai arba "gyvenimo saldumo trukuma"asmeniniame gyvenime...
Indre rašė:Va, pastarasias naktis sapnuoju labai ryskius sapnus. Sios nakties sapna pamenu ryskiai, su jausmu ir kvapais, skoniu. Sapnavau, kad begu per kaimynu kiema su keliais vyrais. Mane uzpuola daug daug anciu, viena isikanda man i ranka, purtau, nenusipurto. Po dideliu pastangu ir isgascio pabegu is to kiemo, atsirandu gatveje ir begu link vaikystes mokyklos (zinau, ten lauke vyksta vakarelis). Salia bega du vyrai ir mano buvusi drauge. Viena vyra as buciuoju, nors jis man nepatrauklus, vyresnis, matau krauja ant jo skruosto...Pribegame ta vakareli. Matau save trumpute ruda silkine suknele, su ruda geleta skraiste. Pasimetu nuo to vyro. Bandau i lekstute isideti maisto - vis neissirenku lekstutes: per maza, per karsta... Pavyko, dedu ivairius maistus, juos godziai valgau. Su lekste pilna saldumynu atsiduriu vyru kompanijoje, jie mane kviecia prisesti, juokiames, jauciu ju prisilietimus. Ir nubundu....
Maistas simbolizuoja pena sielai arba "gyvenimo saldumo trukuma"asmeniniame gyvenime...
- 2008 10 12, 20:44
Ar yra buves koks neigiamas ivykis susyjes su vyriskosios lyties atstovu?
Akis siuo atveju yra nesugebejimas izvelgti kazko svarbaus santykiuose arba rysyje su vi=yriskaja energija.Tai gali liesti koknretu asmeni, o gali buti jog tavyje yra kazkas ko neizvlegi ir tai siejasi su tavaja vyriskaja energija
era rašė:era rašė:Auksinezuvele rašė:Pasirodo viskas imanoma...o uz dyka gyvenime niueko nebuna, uz viska sava kaina, dar pora dienliu ir parasysiu apie kates, jei pati nerasi atsako sutarem? :jap
Ar yra buves koks neigiamas ivykis susyjes su vyriskosios lyties atstovu?
Akis siuo atveju yra nesugebejimas izvelgti kazko svarbaus santykiuose arba rysyje su vi=yriskaja energija.Tai gali liesti koknretu asmeni, o gali buti jog tavyje yra kazkas ko neizvlegi ir tai siejasi su tavaja vyriskaja energija
- 2008 10 12, 20:47
Per tuos 5 metus kai aiskinu sapnus tik vienas zmogus yra sapnaves kupranugari.Tai labai issivysciusios sielos zenklas, simbolis, kuris atveria duris i ausktesniuosius dvasinius lygmenis, i gilesnius saves pazinimo klodus...is cia ir ta ramybe, pasitikejimas...o kokios jis buvo spalvos? O sraige akyvaizdizi jau yra saves menkinimas, matyt nesamoningai jautiesi pazeidziama ir leta kaip ta sraigele, nes vidujai tu zinai ko sieki, tik atrodo, kad per letai tai darai...
enigma rašė:Sapnavau, jog kupranugaris mano augintinis. Lyg šuo. Ant jo aš savo kieme jodinėju laiminga, man taip ramu, gera, aš taip pasitikiu juo ir t.t.
Per tuos 5 metus kai aiskinu sapnus tik vienas zmogus yra sapnaves kupranugari.Tai labai issivysciusios sielos zenklas, simbolis, kuris atveria duris i ausktesniuosius dvasinius lygmenis, i gilesnius saves pazinimo klodus...is cia ir ta ramybe, pasitikejimas...o kokios jis buvo spalvos? O sraige akyvaizdizi jau yra saves menkinimas, matyt nesamoningai jautiesi pazeidziama ir leta kaip ta sraigele, nes vidujai tu zinai ko sieki, tik atrodo, kad per letai tai darai...
- 2008 10 12, 20:48
Pasiziurek ANGELU ZINUTESE skaiciais du skaicius 16 ir 00, idomu ka suzinosi? =)
Marko-7 rašė:Keistas ir tikroviškas mano sapnas: sapnuoju ,kad pramiegojau ,pasižiūriu į laikrodį jau 16.00 , tada pasidarė ramiau juk nieko jau nepakeisi ... Atsibudau paskaitų nepramiegojau ..
Pasiziurek ANGELU ZINUTESE skaiciais du skaicius 16 ir 00, idomu ka suzinosi? =)
- 2008 10 12, 20:51
Vestuves sapnuojam kai priimam sprendima ar atnaujinam pasizadejima sau.UZsalusio ir pasimetusio jaunikio simbolis rodo depresijoje pasimetusia pasamone, nutrukusi su ja rysi. BEt padeti gelbsti tavoji balta vestuvine suknele ir pritarimas visu.Kabinkis, ieskok atsaku viduje, depresija yra suspaudimas tiek jausmu, tieks santykio su savimi tiek ir vidinio rysio su VISATA...
enigma rašė:Sapnavau savo vestuves. Kad esu su balta suknele. Daug žmonių. Mano tėvai mane mato, visi giria. Galų gale jaunikis miršta kažkur lede, užšąla, norėdamas berods dekoracijas gražesnes padaryti.
Vestuves sapnuojam kai priimam sprendima ar atnaujinam pasizadejima sau.UZsalusio ir pasimetusio jaunikio simbolis rodo depresijoje pasimetusia pasamone, nutrukusi su ja rysi. BEt padeti gelbsti tavoji balta vestuvine suknele ir pritarimas visu.Kabinkis, ieskok atsaku viduje, depresija yra suspaudimas tiek jausmu, tieks santykio su savimi tiek ir vidinio rysio su VISATA...
- 2008 10 12, 20:52
NA rodos su visais atsirokavau, jei kuri praleidau, nepasididziuokit, ppasisakykit, dekui
- 2008 10 12, 21:30
Antys buvo tamsios, juodos, arba pilkai demetos...isikandusi juoda su keliomis pilkomis plunksnomis, mazyte...
Na, va o "gyvenimo saldumo trukumas" tikrai yra....
Auksinezuvele rašė:Indre rašė:Va, pastarasias naktis sapnuoju labai ryskius sapnus. Sios nakties sapna pamenu ryskiai, su jausmu ir kvapais, skoniu. Sapnavau, kad begu per kaimynu kiema su keliais vyrais. Mane uzpuola daug daug anciu, viena isikanda man i ranka, purtau, nenusipurto. Po dideliu pastangu ir isgascio pabegu is to kiemo, atsirandu gatveje ir begu link vaikystes mokyklos (zinau, ten lauke vyksta vakarelis). Salia bega du vyrai ir mano buvusi drauge. Viena vyra as buciuoju, nors jis man nepatrauklus, vyresnis, matau krauja ant jo skruosto...Pribegame ta vakareli. Matau save trumpute ruda silkine suknele, su ruda geleta skraiste. Pasimetu nuo to vyro. Bandau i lekstute isideti maisto - vis neissirenku lekstutes: per maza, per karsta... Pavyko, dedu ivairius maistus, juos godziai valgau. Su lekste pilna saldumynu atsiduriu vyru kompanijoje, jie mane kviecia prisesti, juokiames, jauciu ju prisilietimus. Ir nubundu....
Antys buvo tamsios, juodos, arba pilkai demetos...isikandusi juoda su keliomis pilkomis plunksnomis, mazyte...
- 2008 10 13, 01:11
Simboliskai tai uzstrigimas situacijoje, negalavimas, nesklandumas.Kitu atveju butu jau mirties simbolis, turiu galvoje balta anti...
Indre rašė:Auksinezuvele rašė:Indre rašė:Va
Simboliskai tai uzstrigimas situacijoje, negalavimas, nesklandumas.Kitu atveju butu jau mirties simbolis, turiu galvoje balta anti...