Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12323 visi šie šypsniukai galioja, jie tik kitokios formos :(
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#12325 Na aš kalbu apie tą formą, kurioje jie vienodi beveik visuose mano žinomuose forumuose :) (Čia santūri šypsenėlė, jei ką :D )
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12327 na o šitam forume yra kitaip. gavau priekaištų dėl to, kad forumas nuobodus, todėl jį pertvarkiau. dabar vėl reikalaujama atstatyti seną tvarką, bet man tos pertvarkos kainavo vieną visą mano gyvenimo dieną. todėl aš ničnieko čia nebekeisiu. ir dar dėl vienos priežasties. nes tokia situacija jau nebe pirma. aš negaliu persiplėšti. norėjote pakeitimų, jie yra. :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12328 dar pamiršau pridurti, kad man jie žiauriai patinka :king
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#12329 Aš nereikalauju/neprašau atkeisti atgal. Tik palikti kodus 4-5 šypsniukų. Beje, čia tik pastebėjimas, kuris nieko neįpareigoja. Aš parašiau, tai kas man užkliuvo. Kitiems ne? Na ir puiku.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12331 kaip ir sakiau, kodai palikti tie patys, bet kadangi pasižadėjau išpildyti kiekvieno nario 1 pageidavimą, susijusį su šypsenėlėm (kalėdų proga). tai pasakyk kuris kodas labiausiai tau reikalingas ir aš jį sutvarkysiu rytoj vakare.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12394 Bubastės prašymu pakoregavau santūrią šypsenėlę. nuo šiol ji bus tokia: :) ar gerai? saulytė irgi niekur nedingo, tik jos kodas bus kitoks.
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#12396 Gerų švenčių Agni, atsipalaiduok :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12397 aš negaliu atsipalaiduot, man kaklo nervų šaknelių uždegimas :mirstu .
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#52809 :D čia juodas jumoras :D
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#75546 Man vis šypsenėlius užblokuoja tas pop-ups thing. :bloga Ką daryt kad to nebūtų?
Ir dar, parašius žodį wo.man atsiranda va tokia boba woman
Kažkaip nei šis, nei tas.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#75550 naudoti normalią naršyklę (pvz. opera ar mozilla) ir nusistatyti, kad neblokuotų pop-up'ų iš depresijos klubo.

o su wo.man nieko nepadarysi, kaip kad ir su "be.bebe", "wa.rm", "vo.dka", "di.edas", "zi.rgas" - šiuos žodžius keičia automatiškai į paveiksliukus, bet bent jau man visai netrukdo tie pakeitimai :alaus