Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
Auksinezuvele rašė:
era rašė:
Auksinezuvele rašė:Pasirodo viskas imanoma...o uz dyka gyvenime niueko nebuna, uz viska sava kaina, dar pora dienliu ir parasysiu apie kates, jei pati nerasi atsako ;) sutarem? :jap

Bet apie kates vis tiek nesuprantu..

GRyzkim prie simbolikos -
Šiąnakt vėl sapnavau skerdynes.
Visai gali būti, kad tas pats "žmogus" buvo sapne.
Jis skerdė kates.
Vėl kažkokios apleistoj gamykloj.
Aš ėjau jų gelbėti.
Jos kažkodėl mirtinai nenorėjo atsistoti ant grindų.
Laikiau rankose.
Vos tik mėgindavau pastatyti-nudraskydavo rankas iki kaulų.
Pabudau pamačiusi "žmogaus" šėšėlį.

Jei myli kates, greiciausiai jauti nestabiluma gyvenime, kuri dar padidina nepasitikejimas situacija, nepasitikejimas gyvenimo procesu, ka rodo kaciu draskymasis ir nukencia butent rankos, kas rodo, jog nesugebi "uzsikabinti" uz gyvenimo, bet manau, jog is to kas buvo sapnuota po sio sapno, pokyciai vyksta ir jie akyvaizdus...Gryndys vienu ar kitu atveju simbolizuoja pagrinda, ir jei kates nenori stotis ant grindu, greiciausiai tai rodo issisenejusius iprocius, kurie sunkiai pasiduoda pastangoms:) Manau, jog tai taip laikina, kaip ir rukas vejuota rudens ryta susvitus saulei ;)

Ar yra buves koks neigiamas ivykis susyjes su vyriskosios lyties atstovu?
Akis siuo atveju yra nesugebejimas izvelgti kazko svarbaus santykiuose arba rysyje su vi=yriskaja energija.Tai gali liesti koknretu asmeni, o gali buti jog tavyje yra kazkas ko neizvlegi ir tai siejasi su tavaja vyriskaja energija

Yra buve.. Tik pastaruoju metu pradedu to įvykio TIKRAI atsikratyti. Ačiū, Žuvele.. :jap
Parašė Indre
Auksinezuvele rašė:
Indre rašė:
Auksinezuvele rašė:
Indre rašė:Va

Kokios spalvos buvo antys?
Maistas simbolizuoja pena sielai arba "gyvenimo saldumo trukuma"asmeniniame gyvenime...

Antys buvo tamsios, juodos, arba pilkai demetos...isikandusi juoda su keliomis pilkomis plunksnomis, mazyte...

Na, va o "gyvenimo saldumo trukumas" tikrai yra....

Simboliskai tai uzstrigimas situacijoje, negalavimas, nesklandumas.Kitu atveju butu jau mirties simbolis, turiu galvoje balta anti...

Oho, nemaniau, kad sapnas gali tiek apie mane pasakyti! Juk taip ir jauciuosi, kokias simbolines reiksmes parasei :bloga

Aciu :flo
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#74808 Sapnavau , kad esu raitelis . Ir žinau jei aš jį paspausiu (liepsiu greičiau bėgti ) jam pradės bėgti kraujas iš šnervių . O aš vos valdausi jo nespaudes , nes man taip norisi lėkti su kitais raiteliais , kuriu arkliai jauni ir tiesiog trykšta energija . Sapno pabaiga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74809 Labai froidiškas sapnas. :D
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Sapnavau , kad esu raitelis . Ir žinau jei aš jį paspausiu (liepsiu greičiau bėgti ) jam pradės bėgti kraujas iš šnervių . O aš vos valdausi jo nespaudes , nes man taip norisi lėkti su kitais raiteliais , kuriu arkliai jauni ir tiesiog trykšta energija . Sapno pabaiga

Sapno simbolika rodo,jog tau truskta principingumo, saziningumo su savimi...bet visumoje sapnas nurodo fakta, kad kliutys bus iveiktos, nors ir jauti trukuma govybines energijos, ka rodo butent tas faktas, jog jei tik spustelsi, ims teketi kraujas is snerviu.Tad viskas tavo paties rankose
Parašė Indre
#75031 Ana nakti sapnavau, kad vairuoju masina...jau prie pat namu sustabdo policija, bet patikrinusi dokumentus palinki gero kelio, taciau uzvedusi varikli suprantu, kad ji ima gesti...po keliu sekundziu sustoja, sunkiai vel uzvedu...ivaziavus i kiema kvailai sustoju, nes vel ji uzgesta. uz manes susidaro keliu masinu eile...siaubas, manoji masina ima byreti...is "bardacioko" lenda ziurkenai...penki...maisai byra...bagazine atsidaro...bandau susirinkti savo masina. Kazkaip susidedu ir pavaziuoju iki vietos. Matau subyrejusia masina. Jauciu baime, ka tevai pasakys... Kraunuosi daiktus, is kazkur masinoje begals mano rubu...O tie ziurkenai pasirodo kazkokias zuvytes suede (?)...Du is ju nudvese...As ju bijau...
Pagaliau pabudau is sio slogaus sapno...
Parašėnegative
#75078 Dėkoju Auksinezuvelei už sapnų išaiškinimą. :flo
ParašėTomash
#75624 sapnavau jog esu tigras ar tai leopardas, buvau sustojime kuriame pilna zmoniu ir daugybe vis atvaziuojanciu autobusu ir vis ilipanciu zmoniu daug, o as vaiksciojau aplink juos ir riaumuojau, bet nekandau niekam, visi manes bijo bet nebega nuo manes
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau jog esu tigras ar tai leopardas, buvau sustojime kuriame pilna zmoniu ir daugybe vis atvaziuojanciu autobusu ir vis ilipanciu zmoniu daug, o as vaiksciojau aplink juos ir riaumuojau, bet nekandau niekam, visi manes bijo bet nebega nuo manes

Minia ir autobusai simboliskai aiskinami kaip ejimas su minia, paziuru neiskirtinumas, kaip visi taip ir as, bet - idomiausia tai, kad nelendi i autobusa ir nepuoli zmoniu - liutas simbolizuoja vidines galias, Tomash, tu net neziani ka tu atveri savyje, mielasisi... laikykis, prisisek saugos dirzus ir duok sau laiko, pakalbesim tada kai ivyks pilnas virsmas:) oi tu slapukas ;)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#75784 Jei atsimeni, kažkada klausiau apie smaragdines dideles bangas. Paskui dideles, milžiniškas bangas sapnavau dar tris kartus. Du kartus jos buvo dar didesnės, juodos (nes buvo naktis), virto ant aikštelės ir pastato, vis didėjo. Bėgau slėptis į pastato gilumą su kažkokiu žmogumi (nežinau, kas jis, bet sapne jį pažinojau). Šiąnakt vėl švietė saulė, buvo vakaras, jos vėl buvo - didelės, nors kiek mažesnės, nei praeitą kartą, šviesiai rusvų, gelsvų atspalvių - taip kai kada jas tapo paveiksluose.. Stovėjau ant namo slenksčio (o jis buvo ant kalniuko, šalia kažkokios įlankos), kol vanduo nepradėjo semti kelių, tada užsidariau namuose ir laikiau duris. Name visi man svetimi, o aš bijau: kitam krante, žinau, yra man brangus žmogus, ir aš nežinau, ar jam ko neatsitiko, ar nenusinešė tos didžiulės bangos. Visuose sapnuose bangos kyla labai labai greitai, didėja viena paskui kitą, paskui lygiai taip staiga vanduo pasidaro visai ramus. Aš jų kaip ir bijau, bet dar labiau žaviuosi, man jos gražios - kuo didesnės, tuo didesnį pasigėrėjimą kelia.
Beje, lygiai taip į dideles bangas reaguoju realiam gyvenime - jos baugina, bet, kai tik įmanoma, stoviu ten, kur jos dūžta tiesiai po kojom.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Rėja rašė:Jei atsimeni, kažkada klausiau apie smaragdines dideles bangas. Paskui dideles, milžiniškas bangas sapnavau dar tris kartus. Du kartus jos buvo dar didesnės, juodos (nes buvo naktis), virto ant aikštelės ir pastato, vis didėjo. Bėgau slėptis į pastato gilumą su kažkokiu žmogumi (nežinau, kas jis, bet sapne jį pažinojau). Šiąnakt vėl švietė saulė, buvo vakaras, jos vėl buvo - didelės, nors kiek mažesnės, nei praeitą kartą, šviesiai rusvų, gelsvų atspalvių - taip kai kada jas tapo paveiksluose.. Stovėjau ant namo slenksčio (o jis buvo ant kalniuko, šalia kažkokios įlankos), kol vanduo nepradėjo semti kelių, tada užsidariau namuose ir laikiau duris. Name visi man svetimi, o aš bijau: kitam krante, žinau, yra man brangus žmogus, ir aš nežinau, ar jam ko neatsitiko, ar nenusinešė tos didžiulės bangos. Visuose sapnuose bangos kyla labai labai greitai, didėja viena paskui kitą, paskui lygiai taip staiga vanduo pasidaro visai ramus. Aš jų kaip ir bijau, bet dar labiau žaviuosi, man jos gražios - kuo didesnės, tuo didesnį pasigėrėjimą kelia.
Beje, lygiai taip į dideles bangas reaguoju realiam gyvenime - jos baugina, bet, kai tik įmanoma, stoviu ten, kur jos dūžta tiesiai po kojom.

Vanduo visada siejasi simbolikos atzvilgiu su musu emocijomis.Namas tai tu pati ir jame nesijauti saugi, nes bijai jame esanciu zmoniu ( tai gali sietis su gyvenimu ir isgyvenimais bei santykiais su aplinkiniais)- ar taip supratau? O kitas krantas - ir jame esantis zmogus , tai greiciausiai tavasis vidinis As arba tavoji pasamone...mes daznai atitrukstam savyje nuo saves, kitaip sakant, kai gyvenam kitu primesta gyvenima, sukyla emocijos ir imam bijoti.Smaragdine spalva simbolizuoja gydanciaja energija, kuri sklinda is visatos, kitaip sakant is DIEVO, o va jau rudi tonai simbolizuoja zemiskuma, o ir bangos lygtai mazesnes.Tai butu lyg ir pasiekimas, tik pasistenk susivokti is kur kyla baime
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#75896 Sapnavau kad turiu šautuvą medžioklinį dvivamzdį , ir mes kartu dart su keliais žmonėmis norėjom pašaudyti žvėreliu kiškius ir pan . Tik kai nusitaikiau į kiškį staiga išoko žmogus ir savo kūnu užstojo kiškį , ir rėkė kad mes nustotumėt šaudę į kiškius .O mes stovėjome antrame aukšte kur mano iš kurio norėjom šaudyti . Nieks nešaudė išskyrus mane aš vistiek bandžiau pataikyti į kiškuti , išoviau du kart ir pasirodė kad mano šovinys buvo tušti , girdėjosi tik garsas kaip šaudžiau. Kai baigiau šaudyti puolėm tvarkyti namų kadangi tuoj turėjo ateiti šeimininkai . Sapno pagaiga. Tiesa dar šis tas man pasirodė ,kad šaužiau pro langą kuris buvo ką tik pakeistas darbininkų . Tas kambarys buvo mano .
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#75899 Sapnuoju labai daug paskutiniu metu ,bet sianakt istrigo butent sis sapnas:kad lyg brolis lyg kazkas kitas vyr.lyties paleido gyvate ir sako jai nebijai pagauk ja,as sakau laisvai ,bet jis paeme ja ir dar tempe tempe ta gyvate ir ji pasidare kokiu keliu kilometru ir as aisku issigandau ir pabegau lauk,paskui atsiduriau lauko tualete jis buvo labai tamsus,ir su dviem durim ir negalejau rasti kur ten ta skyle.
Apie ta gyvate ,kad sapnavau gal tai ,kad diena ziurejau per televizoriu apie gyvates ir pasiliko vaizdas galvoj?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnuoju labai daug paskutiniu metu ,bet sianakt istrigo butent sis sapnas:kad lyg brolis lyg kazkas kitas vyr.lyties paleido gyvate ir sako jai nebijai pagauk ja,as sakau laisvai ,bet jis paeme ja ir dar tempe tempe ta gyvate ir ji pasidare kokiu keliu kilometru ir as aisku issigandau ir pabegau lauk,paskui atsiduriau lauko tualete jis buvo labai tamsus,ir su dviem durim ir negalejau rasti kur ten ta skyle.
Apie ta gyvate ,kad sapnavau gal tai ,kad diena ziurejau per televizoriu apie gyvates ir pasiliko vaizdas galvoj?

Greiciausiai, bet visumoje persasi isavda, jog seniai galejai pakeisti savaji gyvenima i geresni, bet tempi guma, kaip ta gyvate... ir bijai, bijai geriau gyventi, nes permazai idedi pastangu, ka pasamone tau ir bando pasakyti
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Sapnavau kad turiu šautuvą medžioklinį dvivamzdį , ir mes kartu dart su keliais žmonėmis norėjom pašaudyti žvėreliu kiškius ir pan . Tik kai nusitaikiau į kiškį staiga išoko žmogus ir savo kūnu užstojo kiškį , ir rėkė kad mes nustotumėt šaudę į kiškius .O mes stovėjome antrame aukšte kur mano iš kurio norėjom šaudyti . Nieks nešaudė išskyrus mane aš vistiek bandžiau pataikyti į kiškuti , išoviau du kart ir pasirodė kad mano šovinys buvo tušti , girdėjosi tik garsas kaip šaudžiau. Kai baigiau šaudyti puolėm tvarkyti namų kadangi tuoj turėjo ateiti šeimininkai . Sapno pagaiga. Tiesa dar šis tas man pasirodė ,kad šaužiau pro langą kuris buvo ką tik pakeistas darbininkų . Tas kambarys buvo mano .

NA ziurekim kas iseina - sautuvs simbolizuoja pykti, tusti soviniai - arba be reikalo pyksti arba dar geriau - vaidini, kad pyksti, nes manai, kad taip reikia. PAstangos nusitaikyti akyvaizdizia tuscios, nes l;angas tera tavo paties poziuris i gyvenima, isitikinimu ir vertybiu sistema, tad nenusotabu, kad kambarys tavo.Manau, jgo turi pasirinkimo laisva - ar keisi poziuri ir paziuras ar ir tolaiu sirgsi bei saudysi "kiskucius"... :D