Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
Auksinezuvele rašė:
oksana rašė:Sapnuoju labai daug paskutiniu metu ,bet sianakt istrigo butent sis sapnas:kad lyg brolis lyg kazkas kitas vyr.lyties paleido gyvate ir sako jai nebijai pagauk ja,as sakau laisvai ,bet jis paeme ja ir dar tempe tempe ta gyvate ir ji pasidare kokiu keliu kilometru ir as aisku issigandau ir pabegau lauk,paskui atsiduriau lauko tualete jis buvo labai tamsus,ir su dviem durim ir negalejau rasti kur ten ta skyle.
Apie ta gyvate ,kad sapnavau gal tai ,kad diena ziurejau per televizoriu apie gyvates ir pasiliko vaizdas galvoj?

Greiciausiai, bet visumoje persasi isavda, jog seniai galejai pakeisti savaji gyvenima i geresni, bet tempi guma, kaip ta gyvate... ir bijai, bijai geriau gyventi, nes permazai idedi pastangu, ka pasamone tau ir bando pasakyti

Tu teisi B) kaip tik apie tai su savo psichologe kalbejau ,kad del laisves sau ,atitrukimo nuo vyro ,bet bijau pradet ieskot darbo ir del to nieko nedarau
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#75989 Na auksinežuvele tavo žodžiai visada buvo stiprūs , ir visą laiką pataikai į dešimtuką .Aš jau pasikeičiau labai stipriai nuo pirmo laiko kai čia pasirodžiau :) . Kaip matau jus esate ir psichologe ( turiu pastebėti ,kad išmanote savo darbą , vadovaujantis netik knygomis bet ir patirtimi ) ..Žinote aš nebežinau ,kad ar noriu dar keistis , žinau kad reikės radikaliai , tik va niekas nepasako kaip ( žinau čia pats turiu nuspręsti ) . Cha vis laukiu kas mane pakeis . Na vienu žodžiu dėkui ,kad parodai man patį save
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Na auksinežuvele tavo žodžiai visada buvo stiprūs , ir visą laiką pataikai į dešimtuką .Aš jau pasikeičiau labai stipriai nuo pirmo laiko kai čia pasirodžiau :) . Kaip matau jus esate ir psichologe ( turiu pastebėti ,kad išmanote savo darbą , vadovaujantis netik knygomis bet ir patirtimi ) ..Žinote aš nebežinau ,kad ar noriu dar keistis , žinau kad reikės radikaliai , tik va niekas nepasako kaip ( žinau čia pats turiu nuspręsti ) . Cha vis laukiu kas mane pakeis . Na vienu žodžiu dėkui ,kad parodai man patį save

Dekui MArko-7, dekui kad pagaliau isdrysai pazvelgti sau i akis, kad prabilai apie save kaip apie ZMOGU, kuris zino, ko jis siekia

Atminkim, jog ROMA irgi nepasistate is karto =)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#76133 Pastaruoju metu sapnuoju labai daug , mano sapnas :esu universitete ir man pradėjo merkti akį jauna dėstytoje .
Bet kokia mokymosi istaiga simbolizuoja gyvenimiskas pamokas, destyjoa/moteris yra protavimo simbolis, ka reikstu, jog remiesi daugiau logika nei jausmais.
Kai paskaitos jau baigėsi buvo kažkoks susirinkimas ,
TAi greiciausiai laikas isvadu darymui, apibendrinimui to kas esi ir ka tolaiu nori saryti
man dėstytoja sakė kad tarp musų nieko negali būti kadangi aš studentas .
Si dalis simboliskai rodo, jog taip gyvendamas toli nebenuvaziuosi, nes ignoruojami jausmai kaip tie aukstos itampos laidai, jei susiliecia, ivyksta kruvio nutekejimas
Tuo met kai pasibaigė susirinkimas pakeliui į namus ( į bendrabutį) , pasidarė siaubingai bloga tiesiog negalėjau paeiti griuvinėjau .
KAdangi padarytos isvados, akyvaizdziai paties nebetenkina rezultatai, todel tokia simbolika-blogumas
Prie pat durų mane apšaukė dėstytojas ko aš čia griuvinėju , pagalvojo kad girtas .
Durys yra proga, galimybes, naujas sansas, kuriuo jauti poreiki pasinaudoti, o va girtumas, kad ir atrodantis, simbolizuoja nesusivokima ka toliau daryti, tikslaiu zinai ka nori daryti, bet dar nesi tikras kaip to sieksi

Kai įjėjau į mansardą pastebėjau , kad vietoje budinčios sėdi smeginų chuirurgijos daktaras .
Begalo idomus tavosios pasamones simbolis, kodel manai, kad depresija susyjusi su chirurgija ir butent smegenu? Depresija yra "jausmu liga", suspaustu empciju pasekmes, nepasitikejimo gyvenimo procesu rezultatas, bet visumoje daktaras/vyriskis simbolizuoja pasamone...su kuria ir ivyko susitikimas, belieka pasinaudoti proga ir ispesti kuo daugiau informacijos apie tai ko tau reikia ir kaip tai ,ko tau reikia ,gauti
Ir pas jį eilė pacientų . Daktaras kai nieko nebuvo paklausė ar yra kas pas jį , o sėdėjau tik aš. Be to vyresnio žmogaus (moters ) paklausiau ar man verta eiti pas daktarą ji atsakė kad ne , vistiek nebus naudos .
Protui isikisus, kalbos nera, jog sunku iseiti is uzburto rato, nes protas formuoja iprocius, kurie mus ima valdyti
tuomet ji man davė termometra ir liepė pasimatuoti . Besimatuojant temperatūrą vienas pacientas ant manęs uždriuvo ir sudaužė į mane termometrą ten buvo gyvsidabris ( labai nuodinga medžiaga ) . Surinkau gyvsidabrį . Kai pasirodė kitas žmogus aš jį aprėkikiau kadangi pananiau kad tas pacientas , tada atsiprašiau , jis man atleido .. Tada persikėliau į kažkokį fantastinį pasaulį , klaidžiojau takeliais , buvo kaip per rūką , žmonės kovojo ant arkliu ir ant jaučių mane truputi užkavino su bežino , aš nekovojau tik žiūrėjau .

Manau , kad likusi sapno dalis jau simbolizuoja svarstymus kaip keisi savaji gyvenima.Kova ant arkliu matyt tau nebeteikia nei saugumo nei naudos, o greiciausiai suvokei kad yra ir kitas kelias, todel stovi ir stebi is salies.Termometras sakyciau simbolizuoja butent tuos svarstymus, jei butum susitelkes i karsti, sakyciau kalba eitu apie vidini pykti, bet kadangi jis duzta ir uzsifiksuoja tik gyvsidabris, matyt imi suvokti, nors ir netiesiogiai, kaip labai vidinis pyktis yra pavojingas.
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#76136 Auksine Žuvele, o ką reiškia, kai sapnuoji, kad dantys kliba, iškrenta, išlūžta. Ne kartą esu tą sapną sapnavusi. Labai nemalonu būna. :bloga Ačiū...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
cleo rašė:Auksine Žuvele, o ką reiškia, kai sapnuoji, kad dantys kliba, iškrenta, išlūžta. Ne kartą esu tą sapną sapnavusi. Labai nemalonu būna. :bloga Ačiū...

Dantys yra sugebejimo uzsikabinti uz gyvenimo simbolis.Yra toks posakis - "kietas riesutelis, neikasi...su dantimis mes kramtom, kandam, tai simboliskai aiskinama, kaip nesugebejimas "ikasti" gyvenimo, reiskia yra daug sunkumu ir ne tik , is to kyla net ne-galavimai.Zmones kurie prietaringi aiskina, kad tai mirties simbolis, ir
butinai kas nors mirs", tada jei tai tiesa, musu gimineje jau turejo buti visi ismires, deja...buna retais atvejais, kad mirsta zmogus, bet sapne paparstai be dantu , buna kitu simboliu, kurie nurodo ivykiu ateityje eiga:)Siuo atveju tai stresas ir sunkumai:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#76159 MArko-7 sugrysiu ir darbo ir pirmas ka padarysiu, tai aprasysiu atvaji sapna.Daug zadanti simbolika =)
Parašėnegative
#76351 O ką reiškia sapnuot, kad esi kažokios populiarios pop grupės narė, tokia viena iš yvinių, nors neatitinki standartų. Esi pavargus nuo dėmesio, bijai, kad visą gyvenimą turėsi gyvent su tiek daug dėmesio. Lyg per prievartą kažkoks Bžeskas į tą grupę atvedė.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#76370 reiskia ziurejai telika perdaug :)
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#76414 Mieloji, mes keiciames, tave kauste pokyciu baime, kas perzvelgus simbolius akyvaizdziai matosi, jog mirusi sesuo yra proto simbolis - ka tai reiskia? Tai reiskia, kad protu nebegali daugiau vadovautis gyvenime...atejo laikas ijungti jausmus, emolcijas, ir vadovautis intuicija, nes pasamoneje daug inrofamcijos ,kuria ignoruodami prieinam liepto gala, nors siuo metu boksteliuose tamsu, turi rasti buda, kaip juose iziebti sviesa.jauciu, jgo turi taip vadinamu "nepaprstu" sugebejimu, tik ju nelavini
Labai ispudingas sapnas...
:heart

dziaugiuosi, kad parasiau tau...kaip keista...as daznai sapnuoju visokias ''nesamones'', tai panorau issiaiskinti...
Dievas...nesu krikscione...bet tikiuos, kad tai ka pasakysiu, nenuskambes vaikiskai ir naiviai - as jauciu ta rysi...dabar gal ir nelabai, bet buvo vienas momentas uzejes, kai labai domejaus kitom realigijom...lyg kazkas trauke i baznycia...juokinga...bet baznycia kai nuejau vakare - buvo uzrakinta, nes paprastai baznycia atrakinta tik per misias...todel labiau pripazystu budizma ir induizma, nes sios realigijos, kiek supratau neturi jokiu taisykliu, nustatytu kaip tiketi dievu...
nenoriu per daug issiplesti...
zodziu...gal galetum paaiskint, bent jau kokio pobudzio tu tuos sugebejimus izvelgei...daznai ir pati klaikiai keistai jauciuos...bet cia gal nepradesiu pasakot, nes atsiras kas palaikys nevisprote...
Paskutinį kartą redagavo Agata 2008 10 24, 16:28. Iš viso redaguota 3 kartus.
Parašėnegative
Medeja rašė:reiskia ziurejai telika perdaug :)

:D :D :D

:D Kad nelabai žiūriu, tik žinau, kad tokios visokios gupės egzistuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Auksinezuvele rašė:MArko-7 sugrysiu ir darbo ir pirmas ka padarysiu, tai aprasysiu atvaji sapna.Daug zadanti simbolika =)

MArko-7, ikeliau savus pamastymus i tavaji posta zalia spalva...kai turesi laiko , pasiskaitinek =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
enigma rašė:O ką reiškia sapnuot, kad esi kažokios populiarios pop grupės narė, tokia viena iš yvinių, nors neatitinki standartų. Esi pavargus nuo dėmesio, bijai, kad visą gyvenimą turėsi gyvent su tiek daug dėmesio. Lyg per prievartą kažkoks Bžeskas į tą grupę atvedė.

Greiciausiai taip ir yra - esi pavargusi nuo demesio ir yra gilus poreikis asmeninei erdvei, ko nesugebi sau leisti, del to gali buti tokia simbolika
Dar gali buti, kad save nuvertini, todel bijai pokyciu, nes manai, jog nesi verta, ir kad nesugebesi , tai panasu i lukesciu pildyma, kas taip pat laikui begant tampa nasta
Parašė Indre
#76550 Sianakt sapnavau ezera, labai gilu, bet skaidriu vandeniu, matesi zoles augancios jame. Slaitas link ezero status. Paciame ezere daug senu apluzusiu tiltu... Kazkaip nusileidau ir ejau tuo tiltu, plaukiojau, tik islipau su pagalba, ir vos pastovejau...labai silpna jauciausi...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Indre rašė:Sianakt sapnavau ezera, labai gilu, bet skaidriu vandeniu, matesi zoles augancios jame. Slaitas link ezero status. Paciame ezere daug senu apluzusiu tiltu... Kazkaip nusileidau ir ejau tuo tiltu, plaukiojau, tik islipau su pagalba, ir vos pastovejau...labai silpna jauciausi...

Apluze tiltai simbolizuoja sprendimus, nuo kuriu reiketu siuo metu susilaikyti, gal del to islipt islipai is vandens, bet jau su pagalba ir jauteisi silpna