Moderatorius: mango

ParašėLiepa
lynkute rašė:svarstem.zinau kad hormonai blogai,bet niekaip nesiryztu :oops:

gal pagelbėti jums? man baisingai gaila gyvūno :cry:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7693 aciu liepa :oops: tikrai pasirysim tai padaryti. man irgi gaila liepa visu gyvunu kieme seriu tris kates negaliu ziuret kaip jos badauja ir knisasi siukslynuose, o mes savo kate mylim abu su vyru ,dar vaiku kaip kas taip nemyli kaip mes savo katyte.
ParašėLiepa
lynkute rašė:aciu liepa :oops: tikrai pasirysim tai padaryti. man irgi gaila liepa visu gyvunu kieme seriu tris kates negaliu ziuret kaip jos badauja ir knisasi siukslynuose, o mes savo kate mylim abu su vyru ,dar vaiku kaip kas taip nemyli kaip mes savo katyte.

aš nė kiek tuo neabejoju :wink: bet tikrai galiu pagelbėt ją nuvežti, jei jums patiems rankos nekyla
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7697 liepa as zinau kad tu tikrai padetum tuo net neabejoju,bet sutvarkysim si reikala jai ne as tai vyras.
ParašėLiepa
#7698 primink, kiek tavo katytei laiko?
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7700 apie keturi metai.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Liepa rašė:
lynkute rašė:ka daryt kai kate nevalgo vitaminus duodu ,bet jai nera apetito tikrai nemorcius nes suleisti hormonai neseniai,gal yra kokiu skatinanciu apetita.
kate kaip ir siaimininke nieko nevalgo :P

lynkute, ar nesvarstėt galimybės sterilizuoti katę? hormonai yra labai labai didelis blogis :?

O sterilizavimas - tai geris? Ji negales tureti kaciuku... :cry:
ParašėLiepa
Horacijus rašė:

O sterilizavimas - tai geris? Ji negales tureti kaciuku... :cry:

bet šios katės šeimininkai ir neketina turėti kačiukų, jei teisingai supratau
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7809 kam gi jai tie kaciukai kas juos ims ,jai butu persu kate dauginciau ar kitos veisles ,o dabar sitie dvarniukai niekam nereikalingi,o man tai jokio skirtumo kokia kate laikyti ,man ji miela ir gera :wink:
ParašėLiepa
lynkute rašė:kam gi jai tie kaciukai kas juos ims ,jai butu persu kate dauginciau ar kitos veisles ,o dabar sitie dvarniukai niekam nereikalingi,o man tai jokio skirtumo kokia kate laikyti ,man ji miela ir gera :wink:

teisingai galvoji, juk kačiukų pilni kiemai laksto, tų beveisliukų :( žinoma, jie nuostabūs, bet kad nėra tiek žmonių, kad visas kates priglaustų... užtat būtina kontroliuoti gimstamumą.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7821 jo zmones tiesiok neizvelgia grozio ,tiesiog kiti galvoja veislinis tai as kietas nes turiu toki gyvuna nes mokejau uz ji tukstancius,tas pat ir su sunim.
ParašėLiepa
#7824 aš visada už tai, kad priglausti benamį gyvūnėlį, ir kategoriškai prieš, kai beveisliukus daugina, kai jų ir taip pilnos patvorės :cry: :cry:
sakiau, jei kada nors turėsiu namą, tai paimsiu kokį šuniuką iš prieglaudos :D
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7851 liepa ir as jai tureciau nama pasiimciau kelias kates ir suni,nors suniuko tai dabar noriu veislinio bet mazo nes gyvenu deja vieno kambario bute,arba pusiau ,bet vyras nelabai nori . ne delto kad nemyli bet del vietos tikriausiai.
ParašėLiepa
#7853 kadangi savo svajonių šunį aš jau turiu, tai norėčiau dar kokį mielą padariuką išgelbėti :roll:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#7855 isitaisyk katyte jos labai gerai tokioms jautrioms kaip mes ,as prie savosios prisiglaudziu ir atslegsta viskas :wink: :roll: