Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#82794 Būna turguj... Ne visada ir ne visuose turguose, bet būna. Bet kaip Kaune tai nežinau... Pabandyk pasiklausinėt vyresnių žmonių. Jie dažniausiai tokius dalykus žino. =)
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#82803 žiurkes žmonės netgi dovanoja, gali pasiskaitinėt skelbiu.lt kokį.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#82851 siaip zoo parduotuvese daznai matydavau..beje ziurke ne taip lengvai numarinsi,jos valgo bet ka...o siaip kiek zinau tai turguje pasiklausinek,tie kurie pardavineja gyvunus tai zinos ..
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#82882 Yep, žiūrkės yra nuostabūs gyvūnai. Aš irgi rekomenduoju.
Šiaip gal geriau iškart 2 pirkt, neliūdės kai tavęs nebus namie.
O zoo parduotuvėse tikrai turėtų būt, visada būdavo.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#82928 Tik nepirkit kikose... Pasižiūrėkit skelbiu.lt, tikrai rasit. O iš kikos labai didelė tikimybė nusipirkt su sužalota psichika žvėrelį, ar šiaip ligotą... :(
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#82994 as kaip tik ten ir nesiruosiu pirkti.
uzsinorejau degu....
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#85425 Aš tai žaviuosi ir gyvūnai ir gamta, niekaip nesuprantu kaip Dievulis sugebėjo tiek visokių gyvių sukurti ir visi jie reikalingi ir žavūs, juokingi ir dar visokie. Tiesiog nuostabu kiek mūsų planetoje įvairiausios gyvybės!!!
Vartotojo avataras
Parašė era
#85932 Paveikslėlis :heart
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#86874 žiurkės jėga! Kai turėjau Po (toks vardas!) tai net žaisdavo su mano pirštais.. savo šneką turėjom, pavasary šviežios žolytės atnešdavau vitaminų papildyt.. Tik niekaip nesuprantu, kaip aš ir žiurkes ir kates myliu :D derinas, arne?..
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#87018 O kas čia tokio - derinasi puikiausiai: aš ir kates myliu, ir šunis, ir žiurkes =)

O žiurkės jėgelė, labai faini padarėliai :DD
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#87030 Paveikslėlis

Turėjau ir aš žiurkių, vardu Filadelfijus. Nerealus augintinis buvo, labai protingas ir linksmas, ir visai neagresyvus. Aš už žiurkes :super
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#87051 Mano tik viena žiurkė buvo agresyvi - neįmanoma buvo ne tik į rankas paimt, bet ir rankos įkišt į narvelį :bloga Kikoj pirkom ne veltui :bloga

O visi kiti :super

Ir man jos dar be viso kito labai gražios :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#178764 turiu ir turėjau žiurkenus...vieno toks ypatingas vardas buvo-Seneka,bet deja neseniai iš mano gyvenimo pasitrauke :verkiu
bet jau auginu kitą,kuri velniškai myliu ir dievinu...jis neleidžia kartais jaustis vienišai..pripildo tuštumą...ir šiaip nežinau,ką be gyvūnų daryčiau,turiu dar šunį...
myliu juos labai labai :jap :)))
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#226929 Man irgi patiko ta meškiuko Medo neįtikėtina istorija. Kažin, ar su šunim žaistų, ar apskritai taikiai sugyventų, kai jam būtų keli metai ir svertų iki 350 užaugęs :)