Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#85418 Vajėėėėė, koks gražus!!! Pusiau rainas, pusiau baltas. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#86127 Gretimam kieme iš kažkur atsirado 3 mažyyčiai kačiukai :bloga Nebailūs visiškai, matosi, kad buvo naminiai.
2 juodi, 1 rainas.
Gal kam reikia?? Net jeigu ir nereikia, gal kas galėtų pasiimti? Nes ant žiemos juos lauke palikt NEGALIMA.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#86131 GYvūnų globos namai.
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#86136 Tai aišku, bet čia variantas B.
Vienam jau kaip ir suradau šeimininką, dar 2 beliko.
Parašė Praeive
#86497 O gal kam nors reikia morkinio katinėlio? Labai gražus ir visiems aplinkui patinka, nes švelnus ir romus toks, apie 2-3 mėn...
Vartotojo avataras
Parašė era
#86498 Turbūt nepakankamai patinka, kad niekas nepaima :(
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#86580 Nu ką žinau. Tie katuliai sulaukėjo per vieną dieną. :bloga Vakar dar glosčiau, o šian neprisileidžia. Kažkas išgąsdino matyt. :bloga
Parašė Praeive
#86597 Aš turėjau jau ne vieną katiną ir vis kas nors jam nutinka, nusprendžiau daugiau neturėti, ir ką jūs sau manot-atidarau vieną dieną duris buto, o ten-stovi morkinis mažas kačiukas, kažkas, matyt, paliko, nes į skelbimą prie durų niekas nereagavo. Pavadinom "morkiuku" arba "high intelligence" (nes labai santūrus ir protingas atrodo :DD , skelbimų pakabinom laiptinėj, nes vis galvojam gal kažkam priklauso. Nieko. Tai kol kas jis kaime/sodyboj, su kita kate bando susidraugauti, tikrai labai įdomus katinukas-per valandą priprantantis prie bet kokios aplinkos, tvarkingas ir meilus, nors dar mažas, bet turi kokį tai neįtikėtiną romumą.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
Praeive rašė:O gal kam nors reikia morkinio katinėlio? Labai gražus ir visiems aplinkui patinka, nes švelnus ir romus toks, apie 2-3 mėn...

niu noooriu nerealiai, bet neįsivaizduoju kaip jį iš Vln atsisiųst.. =)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#86873 Šmėkla, primink - kur tu gyveni? :)
Vartotojo avataras
Parašė naintyna
#87299 Man kaciuko maziuko reiks geguzes mennesi dovanu.
Gal per anskti as cia, bet jei ka, turekit omeny :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#87377 Gegužę jau turėtu būt atsivedę, bet tik kad patartina iki 3mėn su mama laikyt, iki tiek katė vaikus gyvenimo moko.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė eva
#88405 Paveikslėlis
Labas. Čia mano Gudrutė. Gal ir mes galim prisijungti?Paveikslėlis
Parašėnegative
#88415 Ar man vaidenas kad Gudrutės viena akis melsva, o kita žalsva? :angel