Moderatorius: mango

ParašėLiepa
AUmba rašė:jis mane rado, tik aš laiku nesureagavau :cry:

AUmba, neliūdėk, jei lemta, susidurs jūsų keliai dar kartelį :D
ParašėTomash
#8126 jei teisingai supratau cia tema apie gyvunija o tiksliau apie sunis.
As auginu suniuka tiksliau kalaite Rotveileriu veisles zemauge,sveria apie 50kg lb protinga ir ziauriai draugiskas suniokas,moka daug komandu kurias visada vis kartoja kad daugu ka nors dazniausia komanda tai slepeciu atnesimas vos tik ateinu i namus ji jau prie duru laukia su slepete ir savo lb grazia sypsena :)
Parašė nestutis
#8203 sveiki, net nezinau nuo ko pradeti. jei kalbate apie sunis, tai as pati isigijau kokerspanieli. Labai linskams suo. Kates man nelabai patinka, o su suniuku gali iseit i lauka pasivaikscioti, tiesiog jis man kelia daug dziaugsmo :D
ParašėLiepa
Tomash rašė:jei teisingai supratau cia tema apie gyvunija o tiksliau apie sunis.
As auginu suniuka tiksliau kalaite Rotveileriu veisles zemauge,sveria apie 50kg lb protinga ir ziauriai draugiskas suniokas,moka daug komandu kurias visada vis kartoja kad daugu ka nors dazniausia komanda tai slepeciu atnesimas vos tik ateinu i namus ji jau prie duru laukia su slepete ir savo lb grazia sypsena :)

kaip nuostabu :!: labai myliu rotikus :D
gal turi kokią fotkę? įmstum, leistum visiem pasigrožėti :wink:

kas dresavo? gal tu pati?
ParašėLiepa
nestutis rašė:sveiki, net nezinau nuo ko pradeti. jei kalbate apie sunis, tai as pati isigijau kokerspanieli. Labai linskams suo. Kates man nelabai patinka, o su suniuku gali iseit i lauka pasivaikscioti, tiesiog jis man kelia daug dziaugsmo :D

aga, apie šunis kalbame 8)
joo, kokeriai begal smagūs šuniukai, vieni pažįstami turi, tai kai prasineša per namus.. :shock: atrodo tokis mažas kamuoliukas, o kaip uraganas :lol:
kiek tavajai laiko?
Parašė birute
#8760 as du sunis auginu, jie man padejo sunkiausiom akimirkom, gal net isgelbejo nuo savizudybes,lb myliu juos,kartais atrodo, jog taip pat kaip sunu... ir tikrai patarciau isigyt tiems, kas dar neturi, zinoma ,jei yrs galimybe,jie tikrai taps puikiais jusu partneriais, draugais, ramsciu
ParašėLiepa
birute rašė:as du sunis auginu, jie man padejo sunkiausiom akimirkom, gal net isgelbejo nuo savizudybes,lb myliu juos,kartais atrodo, jog taip pat kaip sunu... ir tikrai patarciau isigyt tiems, kas dar neturi, zinoma ,jei yrs galimybe,jie tikrai taps puikiais jusu partneriais, draugais, ramsciu

labas, birute :D
kokie pas tave šuniukai?
ParašėMusical
#10219 Aš labai norėčiau mažiuko šuniuko, tokio kambarinio. Turėčiau gerą draugužį, bet turbūt nuomininkė man neleis jo bute laikyti :(
ParašėLiepa
Musical rašė:Aš labai norėčiau mažiuko šuniuko, tokio kambarinio. Turėčiau gerą draugužį, bet turbūt nuomininkė man neleis jo bute laikyti :(

o tu pas šeimininkę gyveni, ar visą butą nuomoji?
ParašėMusical
Liepa rašė:o tu pas šeimininkę gyveni, ar visą butą nuomoji?

Nuo kitų metų nuomosiu, bet visą butą. Dabar su mama kol kas gyvenu.
Parašė nestutis
#10927 tai as irgi pas mama gyvenu ir dar viename kambaryje, o gyvenam 4, plius mano suo ir mamos kate. :D
ParašėLiepa
Musical rašė:

Nuo kitų metų nuomosiu, bet visą butą. Dabar su mama kol kas gyvenu.

Tai atsiklausk šeimininkės, gal ir sutiks, kad turėtum šuniuką :wink:
ParašėMusical
#11070 Ji gali ir sutikti, bet as pati bijau, kad palikusi ji viena, nerasciau ko sudraskyto. Jei butu mano namai, tai kas, bet cia ne mano.
ParašėLiepa
Musical rašė:Ji gali ir sutikti, bet as pati bijau, kad palikusi ji viena, nerasciau ko sudraskyto. Jei butu mano namai, tai kas, bet cia ne mano.

tam, kad išmokytum šuniuką tvarkos, yra toks pagalbininkas narvas ;)
ParašėMusical
#11093 Uždaryti šuniuką į narvą? :roll:
labai jau kentės vargšiukas, sugalvosiu, ką darysiu, noras yra didelis.