Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Indre
#87835 Esu didziuleje maisto parduotuveje. Greitai jau darbo pabaiga. Renkuosi produktus, taciau jie krenta is ranku, andau juos suimti...neturiu krepselio...Susimokejusi iseinu is parduotuves, sedu i tamsiai melyna masina, vaziuoju, kazkur siauroje senamiescio gatveleje nubraukiu masinos sona...skamba telefonas, negaliu atsiliepti. Zinau, kad skambina jis - bandau perskambinti, neatsiliepia...autoatsakiklis...veliau moters balsas - perduos, kad as skambinau...Jauciau begalini nora su tuo vyru susitikti.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Indre rašė:Esu didziuleje maisto parduotuveje. Greitai jau darbo pabaiga. Renkuosi produktus, taciau jie krenta is ranku, andau juos suimti...neturiu krepselio...Susimokejusi iseinu is parduotuves, sedu i tamsiai melyna masina, vaziuoju, kazkur siauroje senamiescio gatveleje nubraukiu masinos sona...skamba telefonas, negaliu atsiliepti. Zinau, kad skambina jis - bandau perskambinti, neatsiliepia...autoatsakiklis...veliau moters balsas - perduos, kad as skambinau...Jauciau begalini nora su tuo vyru susitikti.

LAbai stiprus sapnas, labai galinga simbolika...tik neskubek., leisk sau isgyventi viska...maisto paieskos tai informacijos, bei dvasinio peno paieskos...kodel dabar viskas krinta is ranku? Cia kaip kokiam filme, kur zmogus atsidures negyvenamojoje saloje staiga pagauna zuvi...ir kimba visa savo fizine esybe i ta zuvi, kad pasisotintu.Saunu, kad rado maisto, bet per skubejima galima tuo maistu ir paspringti :D
Dabar tamsiai melyna spalva yra akyvaizdizai indgio savybes turincio zmogaus auros spalva.Savyje randi ir bandai atverti tam tikras savybes, kurios budingos indigo zmonems. Telefonas ir skambutis rysio nebuvimas su pasamone, bet tavo vidinis noras tai konpensuoja...sveika pasvykusi i namus! =) :heartr
Parašė Indre
Auksinezuvele rašė:
Indre rašė:Esu didziuleje maisto parduotuveje. Greitai jau darbo pabaiga. Renkuosi produktus, taciau jie krenta is ranku, andau juos suimti...neturiu krepselio...Susimokejusi iseinu is parduotuves, sedu i tamsiai melyna masina, vaziuoju, kazkur siauroje senamiescio gatveleje nubraukiu masinos sona...skamba telefonas, negaliu atsiliepti. Zinau, kad skambina jis - bandau perskambinti, neatsiliepia...autoatsakiklis...veliau moters balsas - perduos, kad as skambinau...Jauciau begalini nora su tuo vyru susitikti.

LAbai stiprus sapnas, labai galinga simbolika...tik neskubek., leisk sau isgyventi viska...maisto paieskos tai informacijos, bei dvasinio peno paieskos...kodel dabar viskas krinta is ranku? Cia kaip kokiam filme, kur zmogus atsidures negyvenamojoje saloje staiga pagauna zuvi...ir kimba visa savo fizine esybe i ta zuvi, kad pasisotintu.Saunu, kad rado maisto, bet per skubejima galima tuo maistu ir paspringti :D
Dabar tamsiai melyna spalva yra akyvaizdizai indgio savybes turincio zmogaus auros spalva.Savyje randi ir bandai atverti tam tikras savybes, kurios budingos indigo zmonems. Telefonas ir skambutis rysio nebuvimas su pasamone, bet tavo vidinis noras tai konpensuoja...sveika pasvykusi i namus! =) :heartr

Aciu uz sapno simboliu isaiskinima :jap
Taciau nezinau, kokios savybes budingos indigo zmogui...gal galetum parasyti?...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#87988 Is prigimties labai savarnikskas zmogus, stipri vidine varojomi jega, ka vadinciau valia, teisingas, atsakingas, nemegsta melo, apgaules, labai ryztingas jei uzsibrezia tiksla, ji visada pasiekia, labai mylintis ir be galo jautrus.Zodziu sviesi, stipri asmenybe:)
Daznas is indigo turi sugebejimu vadovauti didelei grupei zmoniu
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#87989 Kelintą naktį iš eilės sapnuoju oro uostus. Tik vienas iš jų buvo "hipotetinis", t.y. gryna sapno erdvė. Kiti - tie, kuriuose teko būti, per kuriuos skridau.
Labiausiai įstrigo:
iš viršaus matau (lyg būčiau lėktuve, tik labai aiškiai, visą planą) Paryžiaus "Šarlį de Golį". Rodau iš viršaus tą oro uostą ir pasakoju žmogui, kaip jame susigaudyti, kaip iš taško A nusileidus nueiti į tašką B. Bet taip pat žinau, kad pati tame uoste nenusileisiu, nors stoviu šalia žmogaus, skrendančio lėktuvu. Labai pykstu, kad žmogus nesupranta, kur jam reikės eiti, nes viskas, ko reikia - tai eiti į kairę pusę iki galo, ten ir ras traukinių stotį.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Rėja rašė:Kelintą naktį iš eilės sapnuoju oro uostus. Tik vienas iš jų buvo "hipotetinis", t.y. gryna sapno erdvė. Kiti - tie, kuriuose teko būti, per kuriuos skridau.
Labiausiai įstrigo:
iš viršaus matau (lyg būčiau lėktuve, tik labai aiškiai, visą planą) Paryžiaus "Šarlį de Golį". Rodau iš viršaus tą oro uostą ir pasakoju žmogui, kaip jame susigaudyti, kaip iš taško A nusileidus nueiti į tašką B. Bet taip pat žinau, kad pati tame uoste nenusileisiu, nors stoviu šalia žmogaus, skrendančio lėktuvu. Labai pykstu, kad žmogus nesupranta, kur jam reikės eiti, nes viskas, ko reikia - tai eiti į kairę pusę iki galo, ten ir ras traukinių stotį.

Oro uostas simboliskai prilygsta veiklos erdvei...kur buni ir ka planuoji, kad stiprus prisirisimas ir ypac moteriskas poziuris reikalauja aiskinimu ir sukelia keblumus?
Tai nuoroda i intucijos istakas ir reikala isiklausyti i save, vidujai
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#88439 Sapnavau kad aš priklausau kažkokiai nusikalstomai grupuotiai , as su grupe žmoniu norėjom užtvindyti upę , kodėl nepamenu ..Upės vanduo buvo labai skaidrus , medžius kirtome su kulkosvaidžio kulkomis , Aš nukirtau du medžius kurie kurie ir užkirto kelia upei vanduo pradėjo kilti .. Bekertant tuos medžius pasirodė kad vienas žmogus nušovė du žmones ..Mes gryžome i buveine , užprogramavau robotą kad jis klausytų tų to žmogaus (nes žinojau kad jis lieps save nužudyti) , jis taip ir padarė , liepė robotui save žudyti tik va , skausmą jo jutau aš kiek vieną smugį , kol užgeso givybė .
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#89241 Sapnavau ,kad buvau pas tevus kieme su kazkuo snekuciavausi ir isejo kaimyne pas motinos namuose pagavusi zurke su dviem katik gimusiais ziurkiukais,ji padejo ant zemes ziurke pabego,o ziurkiukai pavirto tai visciukais ar pauksciukais ir nuskrido
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnavau ,kad buvau pas tevus kieme su kazkuo snekuciavausi ir isejo kaimyne pas motinos namuose pagavusi zurke su dviem katik gimusiais ziurkiukais,ji padejo ant zemes ziurke pabego,o ziurkiukai pavirto tai visciukais ar pauksciukais ir nuskrido

Siuo atveju ziureks simbolizuoja situacija, arba iprocius, o sapno eiga rodo, jog protu tu suvokei kas yra kas ir arba paleidai arba iveikei, ka rodo pavirtimas ir nuskridimas - zodziu - issiprende kas tai bebuve...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#89280 sianakt sapnavau kad nuzudziau zmogu
ir buvo jausmas, kad tai nieko tokio, galeciau kartot ir kartot
surisau ja ir suvyniojau i kilima, tada uzklijavau burna lipnia juosta ir padejau rusy, palikau kad akys matytusi ik ir vis ateidavau paziuret ar ji dar gyva
bet svarbiausia, kad ji jau buvo kaip ir nusibaigus, o tada mano motina atrado ja ir islaisvino, nes dar buvo truputi gyva ir likusia sapno dali ji siaubingai persekiojo ir kankino mane
tokia slyksti boba
bet geriausia, kad kol ji buvo tam rusy, as vis galvodavau, ar labai siaubingai ji jauciasi ir pvz ka jai reiktu daryt, jei noretu i tulika arpan
bet kai nulipdavau i rusi ir matydavau kokios slykscios jos akys, tada vel galodavau kad j turi mirt
ir ka veliau gi paaiskejo, kad ji tikrai zudike maniake
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#89283 Šiąnakt sapnavau, kad prausiuosi kruvinoje dušo kabinoje.Bet nesušlampu.Visas stiklas kruvinas, aplink daug kraujo... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sianakt sapnavau kad nuzudziau zmogu
ir buvo jausmas, kad tai nieko tokio, galeciau kartot ir kartot
surisau ja ir suvyniojau i kilima, tada uzklijavau burna lipnia juosta ir padejau rusy, palikau kad akys matytusi ik ir vis ateidavau paziuret ar ji dar gyva
bet svarbiausia, kad ji jau buvo kaip ir nusibaigus, o tada mano motina atrado ja ir islaisvino, nes dar buvo truputi gyva ir likusia sapno dali ji siaubingai persekiojo ir kankino mane
tokia slyksti boba
bet geriausia, kad kol ji buvo tam rusy, as vis galvodavau, ar labai siaubingai ji jauciasi ir pvz ka jai reiktu daryt, jei noretu i tulika arpan
bet kai nulipdavau i rusi ir matydavau kokios slykscios jos akys, tada vel galodavau kad j turi mirt
ir ka veliau gi paaiskejo, kad ji tikrai zudike maniake

Viena kas kiaurai eina kaip katstas peilis per sviesta, tai neapykanta, jos sankaupos... is kur tavyje jos tiek?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vikute rašė:Šiąnakt sapnavau, kad prausiuosi kruvinoje dušo kabinoje.Bet nesušlampu.Visas stiklas kruvinas, aplink daug kraujo... :bloga

Esi uzslopinusi savo emocijas ir tai tave begalo sekina...reiketu su geru terapistu issikalbeti ir leisti sau jausti, isgyventi bei atpalaiduoti tas emocijas...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Auksinezuvele rašė:
vikute rašė:Šiąnakt sapnavau, kad prausiuosi kruvinoje dušo kabinoje.Bet nesušlampu.Visas stiklas kruvinas, aplink daug kraujo... :bloga

Esi uzslopinusi savo emocijas ir tai tave begalo sekina...reiketu su geru terapistu issikalbeti ir leisti sau jausti, isgyventi bei atpalaiduoti tas emocijas...

na, taip ir yra, bet tai jau po truputį darau :)
Ačiū už paaiškinimą, nes mane nugąsdino, kad kraujas reiškia šeimos pagausėjimą, tai išsigandau, kad galiu būti nėščia :D
Vartotojo avataras
Parašė linn
#90318 sapnavau kad perku dovana savo draugei,tai buvo zalias ,labiau salotinis rankinukas,toks paprastas ir su gelytem,i ji dejau pliusini suniuka kuris taip pat buvo salotinis o ausys buvo tamsesnes zalios spalvos...