Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė eva
Cleo_25 rašė:Sveiki,

aš čia naujokė, bet gavau pasiūlymą prisijungti prie gyvūnų mylėtojų :) Tikiuosi priimsit :angel
O čia mūsų katytė Murzė.

:super

Labas Cleo, miau miau Murze gražuole Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Cleo_25
smekla rašė:Mmm :))) B) Tai labai labai murrr! Ir smagu kad prisijungei prie klubo :flo kartu lengviau.:flo Aš irgi dėl kačių pamišus =) O taviškė matosi, kad tokia sava B) , tai tos nerūšinės geresnės būna. :heart

Ačiū :flo O katė tai tikrai tokia saviakė :DD Bet su charakteriu, va ir dabar pyksta, kad negavo guliašo, tai guli nusisukus ir neateina :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Cleo_25
eva rašė:
Labas Cleo, miau miau Murze gražuole Paveikslėlis

Ačiū :) Taviškė irgi :)
Vartotojo avataras
Parašė eva
#91190 Sveikinu visus katininkus su ateinančiom šventėm ir linkiu sveikatos, stiprybės, laimės ir sėkmėsPaveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Cleo_25
#91630 Visus su praėjusiomis Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais metais! Laimės ir džiaugsmo Jums ir sveikatos Jūsų augintiniams :jap
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92433 ka daryti kai katinui jau belekelinta diena suka pilvuka ir kai nusikakoja labai jau smirda...net nezinau ka valgytio beduoti...
Vartotojo avataras
Parašė era
#92464 Aš turbūt parą išvis neduočiau. Tik vandenuku girdyčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#92489 gerai būtų angliuką sugirdyt, bet tikriausiai neturi. dar gali jogurto bakteriju duot, o geriausia klaust veterinarijos vaistinej.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92562 teks laukti veterinaro nes jis tik uz 150km..o pas mumis puga siaucia,sniego labai labai daug,vejas labai stiprus ir taip jau 3 dienas..o kad nuvaziuot pas veterinara tai reikia kalna pervaziuot kuris yra uzdarytas del blogu oro salygu...masinos ten nepravaziuoja..angliuko neturiu nes cia nujauciu niekas neisivaizduoja kas tai yra...aaaaa nezinau ka daryt...smirda jau visi namai...o valgyti neduoti tai gaila,nes gyvunelis taip pat nori valgyti....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#92572 tai pagalvok, kad duodama valgyt, tu jį žudai. dbar jam galima tik vandens, o jeigu neturi jogurto kapsuliu (buna kiekvienoj vaistinej), tai tada duok naturalaus jogurto, kur nesaldus buna.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#92596 siaip as ne veterinaras, bet turiu pora pavyzdziu kaip degtine prikele katinus kurie jau mirtimi vadavosi. Zodziu per prievarta su svirkstu i gerkle smukst ir katiniukas apspanges miega. po savaites jau valgo ir laksto kaip naujas.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#92600 aš taip nerizikuočiau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92602 :D na cia prajuokinai...su degtine
as veterinaro be kitos savaites negausiu,nezinia koks oras bus dar kita savaite,tai manau katinukas nuo bado man greiciau numirs nei nuo pilvo sukimo...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#92603 Tarp kitko, kritišku atveju ta degtinė jam nepakenks, tik aišku, nes 100 ir net ne 50gr, o kokių 15max, per du kartus :bloga

Tik neduok ėsti, kai kuriomis ligomis sergančiai katei sutrinka alkio jausmas ir ji ėda, nors natūraliai nieko neimtų į burną. Galiu tik patvirtinti, ką Agni sakė - nebent natūralaus jogurto be jokių priedų. Jokio šviežio pieno! Grietinės irgi ne. Tik to jogurto.
Tarp kitko, pas tave vaistinėse turėtų būti skystos aktyvuotos anglies.

O kokios spalvos išmatos?
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92620 aciu visiems,bandysiu pirmadieni ka nors nupirkti,pas mane kaimelyje niekas savaitgaliais nedirba...aciu