Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Kal-el
#54483 Seniai seniai žurnale Panelė buvo įdėtos pirštų kombinacijos ir ten buvo parašytos reikšmės, ką galima gauti lyg per anteną iš kosmoso padarius pirštais kokią nors kombinaciją. Gal kas apie tai girdėjo ir žino, kaip ieškot angliškai, nes neįsivaizduoju.

Aš pastebėjau, kad nesąmoningai vis sudarau `ok` ženklą iš pirštų pvz sėdėdama autobuse ar šiaip kur, kai jaučiu įtampą. Pasidarė įdomu, ką tiksliai aš nesąmoningai bandau `atsisiųsti`.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#54679 Tai vadinama "MUDRA" praktika.Yra pratimai skirti fizinio kuno gydymui ir tai atliekama su pirstais.Del informacijos nesu tikra, neteko girdeti, bet daug nauju dalyku atsiranda, tokia jau dabartis.Naudok nuojauta ir sveika prota, kad neusklystum ir nesuklaidintum kitu

Nezinau ar skaitai angliskai, bet google rasi info

Cia vienas is pavyzdeliu

http://healing.about.com/od/east/ig/Mudra-Gallery/
Parašė Kal-el
#54734 Ačiū! :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#54817 Prasom, veliau gal papasakosi kaip tau sekasi?

:DD
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92557 as pastoviai nesamoningai darydavau mukula mudra... :D
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:as pastoviai nesamoningai darydavau mukula mudra... :D

Papasakok smulkiau jei ne perdaug asmeniska?
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92737 na sedziu ziuriu televizoriu arba siaip kur nors sedziu ir man pastoviai pirstu kombinacija gaunas tokia,savaime...na jei padeciau plastaka ant stalo man potogiausia yra butent tokia ranku padetis..na dabar tas pats sedziu prie kompiuterio ir kaires rankos plastaka vistiek rieciasi i ta pacia forma...tikiuosi aiskiai papasakojau...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:na sedziu ziuriu televizoriu arba siaip kur nors sedziu ir man pastoviai pirstu kombinacija gaunas tokia,savaime...na jei padeciau plastaka ant stalo man potogiausia yra butent tokia ranku padetis..na dabar tas pats sedziu prie kompiuterio ir kaires rankos plastaka vistiek rieciasi i ta pacia forma...tikiuosi aiskiai papasakojau...

DEkui, aisku:)
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#111142 Man buvo tokia problema pirstai susimesdavo visi tiek kaires rankos tiek desines i spyga, dbar prapuole. Bet psichiatre ta pastebejo sako kreipkis pas neurologo, nes ta spyga kazka reiskia ir is psihines puses ir neurologines. Dabar problema mazieji pirstai nznau kaip jie vadinasi labai isikise i isore, nenormaliai taip is sono atrodo, tai psichiatre vel ta pastebejo ir kas keisciausiai abieju ranku, sako darykis kompiuterine galvos tomogramo sako gal potrauminiai liekamieji reiskiniai isliko. O siaip plastakos jokio atsipalaidavimo neturi, visalaik ant itampos, bande man ten jas lankstyt ir t.t tai ant itampos tiek kaires tiek desines, tai geriau net vaistus kur atpalaiduoja raumenis.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#111143 Is to puslaip suradau apie spygos susimetima tai Kubera mudra
Vartotojo avataras
Parašė Mandolina
linn rašė:as pastoviai nesamoningai darydavau mukula mudra... :D

aš irgi :D :D :D

mes vis taip darydavom ir juokdavomės atseit va fanculo :D