Moderatorius: Astro-Meška

Kiek laiko sergu depresija?

6
5%
3
2%
8
6%
32
25%
37
29%
12
9%
21
16%
10
8%
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#95683 Man patinka tavo rasymo stilius :D toks filosofiskas, kartais ir as taip mastau :D
ParašėKatinas
#95694 tai gal nustosi sirgti kai nueisi i poliklinika ,gausi nemokama gydyma,10 psichoterapijos seansu(mazai,bet vistiek geriau nei nieko) ir uz vaistus i menesi mokesi 10lt.
Vartotojo avataras
Parašė <Darkness>
#95711 Įrašas bus,o man jo nereikia.Juk dirbt tai turėsiu ir turėsiu teikti pagalbą žmonėms.Kaip jie žiūrės,kad aš toks ligotas.:D Nesijaučiu aš jau toks ligotas.Net neinu visiškai pas gydytojus tikrintis sveikatos,tai visko gali būt.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95984 norint pasveikti, reikia daug dirbti su savimi. kai sergi ilgai ir daug laiko praleidi visiškoje beprasmybėje, nieko neveikdamas, tada sulaukus pagerėjimo dėl tinkamų medikamentų, vistiek reikia mokytis iš naujo grįžti į gyvenimą, pratintis prie normų, kurios seniai buvo pamirštos.
aš norėčiau dar kartą priminti ir pasiūlyti, pasinaudoti mūsų forume esančių pasveikusių narių pagalba, t.y. jų metodika kaip dirbti su savimi, kad grįžti į gyvenimą. žinau, kad siaubingai sunku pradėti, bet nieko nedarant iš apatijos neįmanoma išbristi.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95986 kam per sunku pradėt nuo viso dienos plano, gali bandyt dalyvauti užduočių skyriuje ir stengtis į dieną atlikti bent po vieną užduotį. sunkiausia yra pati pradžia, po to matant savo darbo rezultatus, po truputi lengvėja. reikia tik pradėti. tam ir turėtų būti skirtas šis forumas. siekiui pasveikti, o ne nuolatiniam verkimui, kad blogai, bet nieko nedarymui, kad būtų geriau.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#96017 [quote="<Darkness>"]Ir dabar net negaliu nueiti pas specialistus.

Nejuokauk, jei manai kad sergi nueik i poliklinikos specialistus
Vartotojo avataras
Parašė <Darkness>
#96273 Siūlyčiau pasiskaityti,tai ką parašiau viršuje.Ar tai labai sudėtinga užduotis?

P.S.Geros nuotaikos esu linkęs jau ne į savę žiūrėti,o į kitus.Vakar taip jaučiausi,kad reikėjo skirti pačiam sau dėmesį.Tam ir atsitiktinumu būdu šiame forume užsiregistravau.Nes kitur nežinojau kur galėjau išsireikšti kaip blogai jaučiausi.Paprastai visur kitur internete aš to nedarau,nes žinau kokie mes esame.Ir šiaip studijuojant socialinį darbą,o tai profesija reikalaujanti padėti/pagelbėti "žmogui".juk ne sau gelbėti turi,o žmogui.Jei turėčiau pinigų eičiau pas privatų psichologa ar psichoterapeuta.Gal visgi pats nepajėgiu suprasti "saves" taip,kad kažkaip kitaip žiūrėčiau į savo situacija.Nes esu "Aš",o ne "kitas".O problema yra tame ir tas pastebėtas,kad pačiam sunkiau susivokti be kito pagalbos,nei,kad galėtum suvokti kitą žmogų(tame reikia turėti žinių,kitaip tikrai nesuvoksi+tam tikrassavybęs turėt būtina).
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96283 žinai, jau net mane pradedi nervinti.
Vartotojo avataras
Parašė <Darkness>
#96298 Tuomet jau kyla problema,nors ji yra akivaizdžiai senai iškilus.Yra keli variantai:

1.Spręsti problema
2.Arba palikti problema ir nesugyventi
3.Pageidavus galiu nustot lankytis ir net nepagelbėsiu(nors seniau būčiau užsiregistravęs tikslu pagelbėti,o ne dėl savęs.Vakar kiek kitaip pasisuko).

Nors visgi kai galvoji,tai nusispjaut reiktų ant visų,tegu depresuoja,žudosi ar dar beleką darosi...Jų gyvenimas ir jų reikalas.Visgi mes Lietuva,paniūrusi ir netolerantiška šalis.Nepatenkinti viskuom.Žmogus nori gero,o atsakas ateina blogiu.Norint čia teikti pagalbą reiktų savo problemas išspręsti.O ar patys su savo susitvarkot?

Tai,kad tave ima nervinti yra normalu ir žmogiška.Mus visus kas nors ima nervinti,pvz mane ir nervina koks nors žmogus,dėstytojas ar dar koks nors dalykas.Na žiūrint kaip į tai žiūri ir kaip į tai priimama.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#96302 Man atrodo, kad tu tuo mėgaujiesi, bet mane tu jau irgi pradedi nervinti.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#96314
Tuomet jau kyla problema,nors ji yra akivaizdžiai senai iškilus.Yra keli variantai:

1.Spręsti problema
2.Arba palikti problema ir nesugyventi
3.Pageidavus galiu nustot lankytis ir net nepagelbėsiu(nors seniau būčiau užsiregistravęs tikslu pagelbėti,o ne dėl savęs.Vakar kiek kitaip pasisuko).

Elkis kaip tinkamas. Niekas taves nevaro, bet ir nelaiko. Esme tame, jog labai anksti puoli cia visiems padeti. Tavo filosofinius postus ne visi supranta, o kas del pagalbos, manau tau jos paciam reikia. Taip kad, elkis kaip nori, rasyk dienorasti, liek mintis, susipazink su klubieciais ir tada kai tave priims i savo emocine erdve dalink patarimus.
Visai nebutina taip elgtis kaip parasiau, bet cia tiesiog geras patarimas. Nes atsiradus kazkam kas nei is sio, nei is to, meto genialias mintis kaip sveikti ir pan.. isijungia savisaugos/atmetimo inkstinktas. Dabar ne filosofuok, o tiesiog pagalvok ka cia parasiau. Sekmes.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#97013 Mano nuomone labai sunku suprasti kad sergi sia liga.Iš pradžių.Suvoki tik kai pasieki dugną.Tai labai sunki ir klastinga liga ir...ilgas kelias
Vartotojo avataras
Parašė simili
#97017 Mano pirmasis simptomas buvo nemiga ir virškinimo sutrikimai.Iš BP gydytojos gavau patarimą eiti daržą paravėti ir istorijos paskaitą kad žmonės karus pergyveno :D Iš to kabineto išėjau su antru smptomu- kaltės jausmu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė simili
#97023 Tęsinys:xanaxs pusryčiams, pietums,vakarienei.
Po kelių dienų-panikos priepuolis;ligoninė ,psichoterapija, dozių didinimas,mažinimas,bandymas nutraukti.
Savišvieta visomis informcinėmis technologijomis
O ATSAKYMO Į ŠĮ KLAUSIMĄ neturiu.
Geriu vaistus ir džiaugiuosi šia diena.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#97025 o darkness tokius pezalus ant lapelio rašykis-po kurio laiko bus pačiam( ar pačiai) gėda skaityi