Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69712 Indre, moki naudotis www.imageshack.us? :)
Parašė Indre
#70108 Reja, deja nemoku naudotis sia programa, gal gali man paaiskinti, nes labai noreciau pasidalinti salikelio nuotrauka :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#70149 eini tuo adresu, i langeli, prie kurio parasyta "browse" uzvedi kursoriu, spaudi browse, susieskai reikiama foto ir spaudi "host it", kuris yra apacioje apvestas raudonai.tada matai "hotlinks for forums 1".nukopini ir pastini i pranesimo turini =)
Parašė Indre
#70180 Paveikslėlis
Paveikslėlis

Valio!!! Pasiseke ikelti foto :super

Na, manasis salikelis nieko ypatingo, taciau paltus ir gan ilgas, kad ziema nesusalciau... tik va, jau labai pukojasi.

P.S. aciu Rejai ir Vikutei uz pagalba :aciu
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#70220 grazus, tik kodel tokia blanki spalva? reikejo kokia ryskia spalva, kad nuotaika pakeltu :)
p.s. nera uz ka :) =)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#70261 Ot tai daug padėjau, tikrai nėra už ką :)

O man labai graži spalvytė, ir dar toks miiinkštučiukas atrodo =)
Parašė Indre
#70371 Na, jis tikrai begalo minkstutis, o spalva tokia pasirinkau, nes mano visame garderobe vyrauja blankios spalvos, ypac pilka, ruda, siek tiek zaliu ir melynu drabuziu turiu, o pagrinde juodos spalvos...va, turiu viena raudona megztuka, bet labai nejaukiai su juo jauciuosi.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#70472 sako kol nepradedi, tol ir bijosi.as nusipirkau raudona puspalti.ir zinok be galo pate4nkinta esu.einu ir jauciuos tooookia zavinga :DD
Parašė Indre
#72814 Baigiau baigiau megzti savo pukociu :DD grazus gavosi. Na, va dabar nebijosiu laukti saltos ziemos!
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#72817 Indre, prašom parodyt savo grožį :)
Parašė Indre
#72824 Mielai parodysiu savo pukociu, tik luktelkit kol suremontuos mano kompiuka (i drauges kompiuka negaliu ikelti foto is telefono...).

Na, jis ne ka pasikeite (tik ilgiu) nuo anksciau ikeltos nuotraukos. O visas grozis ir mano sumanymas matosi kuomet ant kaklo suraizgau :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#94206 Negaliu patikėt, bet prisiverčiau pradėti megzti :DD Aišku nežinia kaip eisis toliau.. Šiaip liūdna, galvoju, kaip taip gali būti, kodėl reikia versti save visada buvusiam mylimiausiam užsiėmimui..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#94218 Man tas pats su skaitymu. Reikia versti save skaityti. :(
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#95915 Niu va, savo megztinį baigiau, dar nupirkau juodų siūlų, nes užsifiksavę, kad dukterėčia nori, tik visiškai nežinau kokį jai megzti, kad būt ir gražu ir paprasta ir praktiška. Gal kas idėjų turit, ji tokia smulkutė oficialiom pareigom.?
Parašė autumn
#95924 Aš turiu visiškai lygiai numegztą juodą megztuką. Ta prasme, pati megztinio apačia, rankogaliai ir kaklas megztas turbūt dvi geros-dvi blogos, o toliau tiesiog vien geros akys eina. Ne ripsas, o gerojoj pusėj geros. Megztinukas aukštu atlenkiamu kaklu. Bent jau man atrodo tikrai gražiai, praktiškai ir paprastai. Ir oficialioms pareigoms, mano nuomone, tiktų :) Nebent tu nori ką nors įdomesnio numegzti :)