Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#95912 Kas tas modelinas? Ir kokio lako reikia? Tipo parketinio? O kaip tas sutrūkinėjimas daromas? Ir ką ten kitaip reikėjo su tuo sendinimu? (užverčiau :roll: , bet kad labai ydomu)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#95999 modelinas yra toks kietejantis kaip plastilinas :) maniskis lelem skirtas, ore kietejantis, bet keistas toks sakyciau :bloga va jau para dziusta nesukietejo dar... http://www.artmanija.com/lt/products/211 va toks

is jo dariau alia pagrinda sagei ant kurios meginsiu klijuot servetele. Siais klijais http://www.artmanija.com/lt/products/17/1757/ Bet itariu neprisiklijuos, nes gali but tas polimeras is kurio modelinas pagamintas netinka, zodziu ziuresim kaip cia...

Laka as turiu specialu... bet tinka ir akrilinis lakas ala parketinis ...

sendinima planavau pratrint tik vietomis, pvz labiau briaunas, bet kazkaip prasitryne netolygiai teko visur prtatrint, nesitikejau kad dazai tiek greitai dziuva...

geriausias dekupazo specas mano vaikas - kasdien taip nudekupazina sureliais ir kitais geriais stala kad neina isplaut :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#96034 Virtual, o modilinas, gavęs drėgmės, neminkštėja? :?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#96035 man rodos ne :? sukietejo ir viskas... cia ne tas vaikiskas kur minksteja...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#96065 Virtual, būna specialaus polimero pirkti - išmaišai, suformuoji ir į orkaitę. Tada neminkštėja. Gal tas tiktų labiau? Kažkada teko naudoti, labai smagi medžiaga, bet nežinau, kaip ten dekupažui tiktų :?
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#96230 Virtual, aš taip pasiilgau tavęs...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#96250 Marse :jap

Reja zinok neminksteja sitas, labai dailiai slifuojasi ir klijuojasi o ar skilines paziuresim dar :)

o siaip kam sage slapint :?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#96466 Labai grazu, pabandysiu, gal ir man kas gausis. As irgi uzsirasiu i kursus, tik va, galvojau kad ir drauge kartu eis - bus smagiau. Deja, draugei pasirode brangoka (aisku ir man pinigeliais nelyja, bet galvojau kaip nors pasispausti del tokio grozio ismokimo). Dekui, us sia tema, gal ir as pinigelius sutaupysiu labai aiskiai viskas aprasyta ir nupiesta kaip dirbti sia technika :DD :flo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#96521 :) prasom mielai dalinsiuosi ko pati mokausi...

tai va :

sage is modelino "premier" skirto lelems:

1. Iskocioju modelina su kocelu (svariu) ir peiliu ispjaunu ovala
2. apglaistau pirstais krastus, uzapvalinu.
3. Imuriju uzsegima su gabaliuku modelino
4. Palieku dziuti parai su biskiu
5. isdziuvus su svitriniu popierium, pradzioj stambesniu po to smulkiu nuslifuoju, priduodu forma, islyginu nelygumus;
6. nudazau gelsvais akriliniais dazais;
7. priklijuoju su paprastais klijais dekupazui (nereik net mediumo keramikai) serveteles gelytes labai smulkiai iskirptas;
8. kai isdziuvo, patepu mediumu sendinimui Antika 1; neiisigaskit pradzioj bus balksvas pavirsius paskui skaidreja;
9. Uztepu antika2, statmenai krypciai negu antika 1; palieku dziuti, isdziuvus pavirsius suskyla
10. Itrinu
11. Kai isdzius itrinu akrilinius dazus (siuo atveju maisiau raudona su geltonu);
Biski paseseliavau ir dapaisiau kelis lapukus akriliniais dazais.
12. Nulakuoju.

gavosi va kas

Paveikslėlis

Va
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#96664 O kokia kursų kaina? :?

Sagė privertė susidomėti galutinai :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#96666 as lankiau isplestinius uz 120 lt www.artmanija.com berods

bet sagiu ten nemokino, mokino tik aplamai kaip klijuot ir kaip sendint ivairiais budais.

sage tai pati sugalvojau pamegint :angel

gal man kursus nemokamus surengt kada :? nors realiai ir pati ne ka moku, dar praktikos truksta
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#96718 Tu jau rengi kursus, jie cia :) Saunuole kad improvizuoji :)

Ka per medziaga ten naudojai sagei? ji kaip molis ar kaip plastikas, plastelinas? gal gali paaiskinti ar kokia nuoroda duoti?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#96738 va kol pupa miegojo gime

Paveikslėlis

va toks mazdaug

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#96747 Siaip galima lipdyti ir su kitais modelinais, pvz FIMO modelinas (reikia kaitint orkaitej kazkiektai), ir dar pastudijuot kur kiek kainuoja

sitas beje brangus, 33 lt pokas, bet papuosalu is to poko tona gausis :D jei neisdzius man atidarytas
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#97130 eina sau kaip grazu... :flo :super