- 2013 03 27, 22:28
Persodinau gėles..... Atseit gerą darbą padariau. Man atrodo jos visos padvėsė... Apie fikusą išvis tyliu....
Išmesiu viską lauk.
Sakiau, nereikėjo man su jom prasidėt.....
Moderatorius: mango
- 2013 03 28, 09:58
Mellisa rašė: Man atrodo jos visos padvėsė....................visos padvese...................
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2013 03 28, 10:10
Melisa, kaip ir neturetu kazkas labai blogo atsitikti gelems persodinant?
Gal pamirsai palaistyt?
Ar perdaug saknu dalies pasalinai?
Gal dar atsigaus?
Kiek laiko praejo po persodinimo?
Yra toks bio aktyvatorius augalams silpniems po persodinio. Pabandyk nueiti i sodininkams skirta parduotuve "viskas sodininkams"""Zalia stotele"ar panasia, isigyk aktyvatoriu. Pabandyk, jei dar visai nesudziuvo, atgaivink savo geles =)
Gal pamirsai palaistyt?
Ar perdaug saknu dalies pasalinai?
Gal dar atsigaus?
Kiek laiko praejo po persodinimo?
Yra toks bio aktyvatorius augalams silpniems po persodinio. Pabandyk nueiti i sodininkams skirta parduotuve "viskas sodininkams"""Zalia stotele"ar panasia, isigyk aktyvatoriu. Pabandyk, jei dar visai nesudziuvo, atgaivink savo geles =)
- 2013 04 05, 10:53
Melisa, nebandei tuo aktyvatorium palaistyt augalu?
Kazaip stresingai tu juos persodinai, kad visi lapus pamete
Mano orchideja ziedus meto, bet zinau del ko, maniskis buvo sildyma kambaryje uzsukes, vargsiukei per salta buvo, gerai, kada dar kad visai nepersalo
Kazaip stresingai tu juos persodinai, kad visi lapus pamete
Mano orchideja ziedus meto, bet zinau del ko, maniskis buvo sildyma kambaryje uzsukes, vargsiukei per salta buvo, gerai, kada dar kad visai nepersalo
- 2013 04 08, 18:00
Žinai, tas tipo fikusas, jis man daugiau berželį primena, tvarkosi. Lapeliai nauji atsiranda. Bet vat kažkas baltuoja vietom ant stiebo, čia liga manau.....
O orchidėjas, kurias be lapų persodinau, gal ten jau šaknys buvo supuvę....
Reikia sodinti į ta gruntą o žemės ką visai jom nereikia?
O aš žemės pridėjau..... =)
O orchidėjas, kurias be lapų persodinau, gal ten jau šaknys buvo supuvę....
Reikia sodinti į ta gruntą o žemės ką visai jom nereikia?
O aš žemės pridėjau..... =)
- 2013 04 08, 19:11
Melisa, bet kokia zeme orchidejosm netinka, reikia butinai tos, kur parduotuvese maiseliuose supakuota parsiduoda
Jos egzotines geles, ne musu krastu
Atsigaus tas berzelis, apipusk silpnu kalio permanganato tirpalu, dar gali ir palaistyt ir ismirs tie kenkejai, berzeliai atsparesni =)
Nu, Melisa duoda tavo geles tau roko sokio aplink jas
Jos egzotines geles, ne musu krastu
Atsigaus tas berzelis, apipusk silpnu kalio permanganato tirpalu, dar gali ir palaistyt ir ismirs tie kenkejai, berzeliai atsparesni =)
Nu, Melisa duoda tavo geles tau roko sokio aplink jas